OKEx: One-stop Marketplace for å kjøpe, handle og tjene krypto

Er du på jakt etter en omfattende markedsplass for å kjøpe, handle og til og med tjene mer krypto?

Etter lanseringen av vår etterlengtede OKChain i februar, har vi endelig fullført konstruksjonen av den mest altomfattende kryptotjenesteplattformen i bransjen. Våre omfattende tjenester har alt installert for alle kryptohandlere, fra å kjøpe din første Bitcoin til å handle med andre kryptoer, maksimere utbyttet ditt eller innhente markedet, OKEx har fått deg dekket. La oss dykke ned i kryptoreise på OKEx!

Kjøp krypto: Kjøp krypto med fiat-valutaer rolig

Enten du vil HODL eller handle med Bitcoin, er det aller første trinnet du trenger å gjøre å konvertere fiat til krypto. Vår intuitive gateway til fiat-til-krypto er knyttet til pålitelige betalingskanaler som er strømlinjeformet slik at du kan nyte sikker og effektiv kryptohandel.

Dette bildet har et tomt alt-attributt; filnavnet er Screenshot-2020-03-26-at-7.05.36-PM.png? x-oss-process = image / quality, q_85

Out Buy Crypto-tjenesten støtter utveksling av 6 vanlige tokens– Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USDT, Ripple (XRP), Litecoin (LTC) og OKB med 30 fiat-valutaer i over 180 land og områder, inkludert USD, EUR, GBP, RUB, TRY og mer. Vi har inngått et samarbeid med de 6 mest pålitelige betalingskanalene, inkludert den globale lederen Simplex, Koinal, Banxa, Koinal, Mercuryo og MoonPay, for å tilby opptil 17 betalingsalternativer, som dekker VISA, MasterCard, bankoverføring, Apple Pay og mer , som tilbyr raske og pålitelige tjenester for å sikre pengene dine og transaksjonen.

Gjennom hele transaksjonen er det ikke nødvendig med KYC-bekreftelse på OKEx. Dermed kan du hoppe over alle bekreftelsesprosedyrene for å kjøpe krypto og begynne å handle spot og en rekke derivater umiddelbart på OKEx etterpå.

Handelsmarkeder: Handle som en profesjonell

Etter hvert som blockchain-teknologien fortsetter å utvikle seg og bli vedtatt, blir flere tokens tilgjengelig for markedet for handel. På OKEx er vi forpliktet til å tilby en ressurssterk, brukervennlig og kompatibel plattform for handel og hjelpe blockchain-prosjekter å vokse. Med den nyutvekslede kryptoen din kan du handle store kryptovalutaer på vår omfattende sted og derivater markeder, inkludert margin, futures, evigvarende bytte, og den siste lanseringen, alternativer handel.

For tiden tilbyr våre bransjeledende futuresprodukter omvendt eller omvendt kontrakter med forskjellige avregningsdatoer etter eget valg, inkludert ukentlig, annenhver uke, kvartalsvis, og hvert kvartal sammen med et bredt utvalg av ordretyper, slik at brukerne kan ha stor fleksibilitet i utformingen av strategiene for å maksimere gevinster og redusere risikoen. I tillegg tilbyr spotmarkedet vårt 290+ handelspar og 10x gearing for marginhandel.

Verktøy for kapitaladministrasjon: Alle verktøyene du trenger for å lagre eiendeler, bevare verdi eller få ekstra for din kryptoportefølje

Måter å generere ekstra inntekt i blockchain vokser og blir stadig mer populære hver dag. Annet enn buy-and-HODL-mentaliteten, kan du faktisk lage en passiv inntektsplan og jobbe deg opp til større besparelser. Bortsett fra våre anerkjente handelsmarkeder, tilbyr vi en rekke merverditjenester for brukere å tjene ekstra krypto.

EARN er en helt ny tjeneste som samler alle våre økonomiske tilbud på ett sted, slik at brukerne kan bruke reservemyntene for å få ekstra. Brukere kan bruke Besparelser å automatisk utvide eiendelene i lommeboken uten handel; bruk Staking å holde mynter for å få høyere avkastning i OKEx Pool, et innovativt gruvebasseng som gir stabile og gjennomsiktige multivaluta-gruvedriftstjenester; eller bruk Termininnskudd å påløpe passiv inntekt ved tidsbestemt innsats.

OKEx Academy: Gjør deg kjent med blockchain-kunnskap og markedstrender

OKEx er mer enn bare en handelsplattform. Vi forstår at brukere noen ganger kan være frustrerte over å navigere i kryptoverdenen. Derfor vil vi bygge en åpen pedagogisk portal som gir et bredt utvalg av blockchain-kunnskap for alle. Enten du er kryptostarter eller avansert handelsmann, her på OKEx Academy kan du lære alt om blockchain, handelsstrategier, markedsanalyse og selvfølgelig veiledninger for å komme i gang med OKEx.

Opplev det beste fra OKEx i dag!

Følg OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map