OKEx ukentlige oppdatering: 8. februar 14 14. februar

Her er alt du ikke bør gå glipp av om OKEx denne uken

OKChain testnet & OKExDex Lansert

Vår egen blockchain, OKChain & OKExDex, den desentraliserte børsen har nettopp lansert. OKT vil være det opprinnelige token til OKChain, 100% av genese-blokken vil bli kartlagt til OKB-holdere.

Alle brukere er invitert til å oppleve kraften til OKChain. Deltakende brukere kan også motta gratis OKT testnetmynt!

Detaljer: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039635351-OKChain-Testnet-Now-Live

OKChain AMA med Jay Hao

Vi har gått gjennom en AMA-økt for alle å spørre om OKChain, OKDEX og mer. Hvis du savnet det, sjekk ut lenken nedenfor for å lese svarene for alle fantastiske spørsmål.

Detaljer: https://twitter.com/JayHao8/status/1226878259347873795

OKEx Jumpstart x HyperDAO (HDAO) Token Sale Details

Vi er glade for å kunngjøre at HyperDAO (HDAO) vil være prosjektet for vårt 10. token-salg på OKEx Jumpstart og vil bli lansert 25. februar 2020 (UTC). OKBelievers Exclusive Allotment Session vil åpne klokken 04:00 (UTC), og OKTraders Privilege Allotment Session vil åpne klokken 05:00 (UTC).

Detaljer: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039127232-OKEx-Jumpstart-x-HyperDAO-HDAO-Token-Sale-Details?utm_source=twitter.com&utm_medium = sosialt&[e-postbeskyttet] _officia

RavenCoin (RVN) Nå tilgjengelig

Vi er glade for å kunngjøre at RavenCoin (RVN) nå er notert på OKEx. RVN er en protokoll basert på en kodegaffel av Bitcoin, spesialbygd for å lette enkel utstedelse og styring av omsettelige blockchain-baserte eiendeler.

Detaljer: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039818371

OKEx x Ravencoin (RVN) – RVN Deponerer Giveaways med ny registreringsbonus

For å feire noteringen av Ravencoin har vi utarbeidet et depositum & nye påmeldingseksklusive bonuser for dere alle. Brukere med et netto innskuddsbeløp på over 1500 RVN har rett til å delta i kampanjen.

Detaljer: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039412172?utm_source=twitter.com&utm_medium = sosialt&utm_campaign = new-listing-double-bonus-to-celebrate

Avnotering av handelspar – 8. batch

Vi overvåker kontinuerlig ytelsen til de oppførte prosjektene. Og noen prosjekter vil bli fjernet fra kl 06:00 18. februar (UTC) ettersom de ikke oppfyller oppføringskriteriene våre. Uttak av berørte eiendeler stenges fra 06:00 1. mars (UTC).

Detaljer: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039753411-Delisting-of-Trading-Pairs-8th-Batch?utm_source=twitter.com&utm_medium = sosialt&utm_campaign = kunngjøring-vi-overvåker konstant-the

Regulering av futures og evigvarende bytteregler

For bedre å beskytte brukernes interesse & forbedre kontrollen av risikostyring, vil vi justere prisgrensreglene for futures & evigvarende byttehandel.

Detaljer: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039317072?utm_source=twitter.com&utm_medium = sosialt&utm_campaign = kunngjøring for å bedre beskytte brukere-i

OKEx Pool Limited-Time Offer – Stake IOST for Double Yield

For å støtte IOST-samfunnet, vil vi lansere “Stake IOST Double Yield” -kampanjen. En enkelt bruker kan nyte dobbelt avkastning for en maksimal innsatsbeløp på 6 millioner IOST.

Detaljer: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039638411?utm_source=twitter.com&utm_medium = sosialt&utm_campaign = okexpool-gode nyheter! -brakte-dou

OKEx & MakerDAO AMA

Å introdusere økosystempartnerskapet mellom oss & MakerDAO & eksklusiv DSR-rate på OKExPool, arrangerer vi en AMA med deres ledende Chao Pan den 14. februar kl 10:00 (UTC). Send inn spørsmålene dine i lenken under og ha en sjanse til å vinne 20 DAI!

Detaljer:

Ravencoin AMA

Har du spørsmål om den kommende noteringen RavenCoin? Vi arrangerer en AMA med deres hovedutvikler av Ravencoin, Tron Black, den 18. februar kl. 10 (UTC). Få sjansen til å vinne 5 USDT ved å summere spørsmålene dine her:

OKEx X Gunbot-partnerskap: Få 50% rabatt

Lei av å håndtere kryptohandel helt alene? Prøv automatisk handel med vår nyeste partner, Gunbot, som for øyeblikket tilbyr 50% rabatt for nye Gunbot-brukere fra OKEx.

Detaljer: Offisielt Gunbot-nettsted og Gunthy Community Forum

OKEx Jumpstart: HyperDAO $ HDAO Quiz

Vi har oppgradert Jumpstart-regler! Fullfør en quiz http://bit.ly/2SlsYNc for å være sikker på at du er forberedt på salget og få sjansen til å vinne 5 USDK!

Detaljer:

OKEx HyperDAO Post-AMA Quiz

Har du spørsmål om vårt 10. token-salg, HyperDAO? Vi vil arrangere flere runder med AMA med deres medstifter og strategileder, Jayden Wei, & Medunderlag og operasjonssjef, Ryan Ang, i vår tjenestemann & samarbeider snart Telegram-grupper! I mellomtiden, ikke gå glipp av sjansen til å bli med etter AMA-quizen for å vinne 5 USDK!

Quiz-lenke:

http://bit.ly/2w7OInb

OKEx Valentinsdag Giveaways

Spre litt kjærlighet og vis din takknemlighet til dine nærmeste! Hvem tilbringer du Valentinsdag med? Vis frem datoen din og din unike kjærlighetshistorie i lenken før for å vinne 10 USDK!

Bli med her:

Tidligere begivenhet:

Voice – The Premier Event of EOS (13. feb)

Leder for OKEx Pool, Alina Yao, har arrangert Voice 2020 EOS Debut Event. Takk for at du ble med oss ​​sammen med mange EOS-bransjeledere!

Staten med Bitcoin Mining & Gaming on Lightning (11. feb)

Vi hadde en flott tid med å møte dere alle i går hvor Quentin Issele delte vår nye produktsuite i Coinscrum nettverksarrangementet. Følg med for å se hvilket arrangement vårt Financial Team vil delta på neste gang!

Arrangementer:

Blockchain-økonomi (21. – 22. februar)

OKEx Financial Team er glade for å møte deg i Istanbul, Tyrkia. Kom og møt Lennix Lai, Phil Glover & Quentin Issele neste uke i Blockchain Economy!

Svar her:

https://www.blockchaineconomy.istanbul/EN/index.html?utm_source=twitter.com&utm_medium = sosialt&utm_campaign = event-okex-financial-team-is-spent-to

Konferansebørsen (5. – 6. Mars)

Vi vil delta i konferansen utvekslingsarrangement. Kom og møt Phil Glover- AVP, Financial Markets 5. mars i Amsterdam!

Svar her: Crypto exchange conference Amsterdam – konferansebørsen

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Nettsted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map