Acțiuni NEO vs. Kucoin – Bătălia jetoanelor PoS – Partea I

NEO (NEO) este o platformă de economie inteligentă de nouă generație. A fost rebranded de la numele său original, Antshares. La fel ca Ethereum, ecosistemul NEO funcționează folosind Jetoane GAS care are o funcție identică cu Gwei pe platforma Ethereum. Cei care dețin jetoanele NEO sunt recompensați cu GAS care poate fi schimbat cu alte monede / jetoane. Jetoanele sunt pre-minate și emise pe blocul de geneză al NEO.

Acțiuni KuCoin (KCS) pe de altă parte, este un simbol pentru schimbul de criptomonede KuCoin. Bursa împarte zilnic 50% din comisioanele sale de tranzacționare cu deținătorii KCS, în funcție de cât de multe jetoane KCS dețin. Deoarece schimbul percepe comisioane de tranzacționare pentru jetoanele tranzacționate pe platformă, deținătorii KCS primesc diferite monede ca bonus în timp și nu doar Jetoane KCS.

Acțiunile KuCoin și NEO sunt două criptomonede care oferă venituri pasive. Deținerea NEO vă oferă GAS gratuit, iar jetoanele KuCoin Shares oferă deținătorilor un procent din comisioanele de tranzacționare zilnice.

Rentabilitate

O întrebare care vine în mintea tuturor atunci când decide ce să dețină între jetoanele NEO și KCS este cât de multe câștiguri s-ar face zilnic la deținerea acestor active.

Următoarele calcule se bazează pe valorile actuale la momentul scrierii și pot fi modificate în orice moment.

Pentru fiecare jeton NEO (în prezent la 51,39 USD) deținut, primiți 0,004 USD zilnic. Pe de altă parte, pentru jetonul acțiunilor KuCoin, păstrarea aceleiași valori ca NEO ar deține 22,444096 acțiuni KuCoin. Așadar, pentru fiecare jeton de acțiuni KuCoin deținute în 22.45, deținătorii primesc 0,0074 USD zilnic.

Prin calculele de mai sus, este mai profitabil să dețineți acțiuni KuCoin decât să dețineți jetoane NEO.

(Pentru a obține ratele de recompensă actuale utilizați https://neotogas.com/ și https://kucoinshares.com/ calculatoare de recompense).

Mai multe modalități de a câștiga cu aceste jetoane

În afară de a deține doar aceste jetoane pentru recompense zilnice, la fel ca orice altă criptomonedă / jeton, valorile pieței pot crește peste 1000% într-o perioadă scurtă. În același timp, am văzut că valorile scad la fel de repede pe piața criptomonedelor. De exemplu, NEO în prezent, cu peste 46 USD, a înregistrat o creștere de 23.237,83% în ultimii 1 an, iar acțiunile KuCoin au înregistrat doar câștiguri de 173,67% în aceeași perioadă.

În acest caz, cei care au deținut NEO în ultimul an au înregistrat o mulțime de câștiguri decât acționarii KuCoin.

Cum să obțineți aceste recompense

Deținerea de jetoane NEO și KuCoin Shares pe majoritatea schimburilor nu garantează recompense așa cum am analizat mai sus. Cu toate acestea, valoarea jetoanelor dvs. poate crește și scădea la valorile pieței atunci când le aveți acolo.

Pentru a revendica jetoanele GAS


Există câteva modalități sigure de a revendica GAS pentru jetoanele NEO. Puteți revendica GAS pe portofele hardware, portofele software și unele schimburi.

# 1. Portofel NEON

Puteți revendica GAZ direct de la un Portofel NEON, Portofel oficial NEO. Pentru a revendica jetoanele, trebuie să aveți NEO-urile stocate în portofelul NEON pentru o perioadă de timp.

Odată ce jetoanele NEO se află în portofelul NEON, veți vedea jetoanele dvs. GAS care se acumulează continuu în portofelul dvs. Puteți revendica GAZ-ul dvs. oricând.

Dacă aveți un portofel NEON instalat, urmați acești pași pentru a revendica GAS pe portofelul NEON:

 • Conectați-vă la portofelul dvs. și verificați dacă aveți de revendicat GAS.
 • Dacă aveți suficient GAS pentru a revendica, un buton de revendicare GAS va fi activat cu valoarea GAS pe care trebuie să o revendicați specificată pe acesta.
 • Faceți clic pe butonul de revendicare și relaxați-vă.
 • Odată revendicat, noul dvs. sold GAS va fi actualizat.

# 2. Proprietarii portofelelor de hardware care au cerere cu portofelul NEON

Portofelul Ledger Nano S acceptă criptomoneda NEO prin interfața GUI a portofelului NEON.

Prin urmare, este posibil să descărcați portofelul NEON Aici, apoi conectați dispozitivul Ledger Nano S pentru a afișa monedele NEO pe dispozitivul Ledger Nano.

Este destul de simplu să vă revendicați GAZ-ul atunci când Ledger Nano a fost conectat cu succes la portofelul NEON instalat.

Pentru a revendica jetoanele dvs. GAS ca utilizator Ledger Nano S, urmați acești pași:

 • Conectați portofelul Ledger la computer.
 • Deschideți aplicația Chrome Ledger Manager.
 • Instalați aplicația NEO pe Ledger făcând clic pe butonul Instalare de lângă NEO pe Ledger, manager de aplicații.
 • Confirmați instalarea pe dispozitivul Ledger făcând clic pe butonul din dreapta.
 • Descărcați portofelul NEON pentru sistemul dvs. de operare și instalați-l.
 • Faceți clic pe pictograma NEO de pe portofelul Ledger; dispozitivul ar trebui să afișeze Wake up, NEO pe ecranul său încorporat.
 • Deschideți portofelul NEON și alegeți opțiunea de conectare cu un Ledger.
 • Pe ecranul următor, veți vedea un mesaj care spune „S-a găsit succesul Ledger Nano S. Aplicația NEO a fost găsită pe dispozitivul hardware. Faceți clic pe butonul de mai sus pentru a vă autentifica. ”
 • Faceți clic pe butonul „Utilizați Ledger Nano S” pentru a avea acces prin portofelul NEON.
 • Acum ar trebui să vedeți butonul Revendicați GAS.
 • Faceți clic pe buton pentru a revendica dacă aveți revendicări în așteptare.

# 3. Revendicați GAS la schimburi.

Deși nu toate schimburile acceptă acest lucru, puteți revendica GAS pentru NEO stocate pe schimburi care acceptă NEOGAS.

Ar trebui să aveți în vedere faptul că menținerea criptomonedelor pe un schimb este riscantă. Este susceptibil de hacks sau schimbul se poate închide complet din motive cele mai cunoscute de ei. Prin urmare, nu doriți să păstrați mult mai mult decât vă puteți permite să pierdeți la un schimb.

Binance și KuCoin Schimburile sunt cele care permit în prezent utilizatorilor să solicite GAS pentru NEO.

Utilizatorii nu au nevoie de nimic pentru a obține jetoanele GAS pe aceste schimburi. Jetoanele dvs. vor fi adăugate lunar pe Binance și zilnic pentru utilizatorii de schimb KuCoin.

Pentru a revendica jetoane KuCoin Shares (KCS)

Pentru a obține o parte din aceste „dividende” sau „bonusuri kucoin” la care se face referire, trebuie să fiți înregistrat pe KuCoin Exchange.

Pe măsură ce oamenii își tranzacționează criptomonedele pe bursa KuCoin, deținătorii KCS vor primi, de asemenea, o creștere procentuală asupra diferitelor monede / jetoane tranzacționate în acea zi.

Toate aceste monede / jetoane pot fi schimbate cu orice criptomonedă la alegere și retrase sau le puteți folosi pentru a plăti și comisioanele de tranzacționare.

Dezavantajul obținerii tuturor acestor jetoane diferite este că poate fi dificil să încasezi dacă nu deții o mulțime de jetoane KCS care îți oferă un procent rezonabil zilnic.

Concluzie

Ambele jetoane s-au dovedit a fi meritate păstrate pentru câștiguri pe termen lung. Cu toate acestea, acest articol nu a sugerat niciuna dintre acestea ca oportunități de investiții. Prin urmare, este crucial să vă faceți cercetările și să investiți în ceea ce credeți. De asemenea, asigurați-vă că nu investiți în ceea ce nu vă puteți permite să pierdeți.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map