Cât durează Bitcoin să trimită peste schimburi?

Nu este ușor să răspunzi la întrebarea „Cât durează Bitcoin să trimită”. Există mulți factori care influențează timpul de transfer atunci când trimiteți sau cumpărați Bitcoin. Ar trebui să luăm în considerare schimbul pe care îl folosim, congestionarea rețelei și taxele plătite. Dacă avem o idee clară a acestor parametri, atunci am putea răspunde și la întrebarea menționată mai sus. 

Acest ghid va analiza toate aceste paramente. Deși nu va exista o estimare sigură despre cât durează Bitcoin să trimită, ne-ar oferi o aproximare clară a acestui timp. 

Cât durează Bitcoin să trimită?

Rețeaua Bitcoin (BTC) este în prezent cea mai mare din lume. Cu acesta, utilizatorii pot trimite și primi BTC atâta timp cât sunt conectați la internet. Nu există nicio autoritate centralizată care să controleze tranzacțiile care au loc sau nu în această rețea. Acesta este motivul pentru care considerăm Bitcoin un blockchain descentralizat. 

Pentru a răspunde la întrebarea cât durează trimiterea Bitcoin, ar trebui să ne concentrăm pe diferiți parametri pe care trebuie să îi înțelegem. Acești parametri sunt valori cheie care ne-ar permite să înțelegem nivelul de congestie al rețelei. În secțiunile următoare, vom analiza fiecare dintre acești factori și cum influențează timpul de tranzacție. 

Fiecare schimb ar necesita confirmări diferite ale tranzacției pentru a fi acceptat un transfer BTC. Acesta este motivul pentru care răspunsul ar depinde de platforma pe care o folosim, mai degrabă decât de o caracteristică a rețelei Bitcoin. 

Congestia rețelei Bitcoin

Congestia rețelei Bitcoin este principalul factor care trebuie luat în considerare pentru a înțelege cât durează trimiterea Bitcoin. Pentru a înțelege congestia Bitcoin, trebuie să știm și cum funcționează mineritul Bitcoin.

Înțelegerea dovezii muncii (minerit)

Rețeaua Bitcoin funcționează cu un algoritm Proof-of-Work (PoW). Acest algoritm PoW necesită mineri aflați în întreaga lume să proceseze și să aprobe tranzacțiile BTC. Confirmarea tranzacțiilor este o sarcină care ar avea un impact clar asupra duratei trimise de Bitcoin. 

Minerii trebuie să proceseze puzzle-uri matematice complicate prin dispozitive hardware specializate numite ASIC. Dispozitivele ASIC sunt foarte scumpe și consumă multă energie electrică. Minerii sunt recompensați cu BTC nou creat și cu taxele pe care le încasează din tranzacții. 

Tranzacțiile sunt grupate în blocuri. Aceste blocuri din rețeaua BTC au o dimensiune de 1 MB, unde pot fi stocate informații despre transferuri. Fiecare bloc Bitcoin durează 10 minute pentru a fi procesat de minerii din întreaga lume. 

Când blocurile încep să se completeze, minerii vor începe să acorde prioritate tranzacțiilor care plătesc taxe mai mari. Fiecare tranzacție efectuată în rețeaua BTC impune utilizatorilor să plătească taxe. Când blocurile ating limita de 1 MB, minerii procesează tranzacțiile cu taxe mai mari. Acesta este un stimulent pentru mineri să continue procesarea tranzacțiilor. 

În unele portofele, puteți decide nivelul taxelor plătite. În unele schimburi, taxele sunt calcule standard efectuate de platformă. Să aruncăm o privire mai atentă la taxele Bitcoin și impactul lor asupra cât durează Bitcoin să trimită. 

Aceste informații sunt valabile numai pentru monedele digitale dovedite de lucru, cum ar fi Bitcoin sau Litecoin (LTC). Cu toate acestea, există unele diferențe între Bitcoin și alte rețele blockchain PoW. Astfel, duratele de tranzacție și taxele pot fi diferite în funcție de moneda virtuală utilizată. 

Unele persoane tind să folosească LTC sau XRP pentru transferuri și să schimbe monedele înapoi la Bitcoin odată ce fondurile ajung la o altă platformă. Acest lucru îi ajută pe utilizatori să reducă timpul de așteptare și, de asemenea, să cheltuiască taxe mai mici pentru transferuri. Cu toate acestea, acest lucru nu oferă același nivel de securitate ca și manipularea BTC și există, de asemenea, un risc de preț implicat. 

Taxe Bitcoin

Taxele Bitcoin sunt unul dintre principalele lucruri de luat în considerare pentru a înțelege cât durează Bitcoin să trimită. Când efectuați un transfer Bitcoin, puteți selecta taxele pe care doriți să le plătiți. Dacă utilizați un schimb de cripte sau un portofel, interfața în sine vă va cere să selectați taxele pe care doriți să le plătiți.

Cu cât comisionul pe care îl plătiți este mai mare, cu atât tranzacția va fi mai rapidă. Dacă tranzacția este inclusă în următorul bloc, atunci poate dura 10 minute să fie confirmată de un miner. Dacă, în schimb, tranzacția are cele mai mici taxe de tranzacționare (adică 1 satoshi), ar trebui cu siguranță să aștepte să fie procesată până când blocurile încep să devină goale. 

Taxa medie de tranzacție Bitcoin

Dacă decideți să plătiți cea mai mică taxă de rețea, este posibil să nu vedeți BTC procesat în ore sau chiar zile, dacă rețeaua este aglomerată. Acesta este motivul pentru care este esențială înțelegerea efectului taxelor în timpii de procesare. 

Acest lucru nu înseamnă, totuși, că ar trebui să plătim cea mai mare taxă. De exemplu, în timpul pieței bull 2017, taxa medie pentru tranzacția BTC a ajuns la 55 USD. Astfel, trimiterea unei tranzacții Bitcoin rapide ar putea fi foarte costisitoare pentru un utilizator cu amănuntul. 

Majoritatea tranzacțiilor din acel moment folosind taxa de transfer standard au fost procesate în câteva zile. De asemenea, au fost raportate cazuri de tranzacții blocate timp de zile. 

În consecință, dacă doriți ca tranzacția dvs. să fie procesată imediat (imediat ce în următorul bloc), trebuie să plătiți cea mai mare taxă posibilă. Dar fiți precauți, dacă rețeaua este aglomerată, taxa poate deveni extrem de mare pentru un simplu transfer. Cu toate acestea, dacă utilizați cea mai mică taxă, este posibil să nu fie procesată deloc în câteva zile. 

Confirmări de schimb

Confirmările de schimb și de portofel sunt, de asemenea, un lucru important de analizat și înțeles cât durează Bitcoin să trimită. Acest lucru se datorează faptului că fiecare dintre aceste schimburi și portofele necesită mai multe confirmări blockchain (în general între 1 și 6) pentru a accepta BTC și alte active digitale. 

Dacă doriți să știți cât durează trimiterea Bitcoin de la Coinbase, răspunsul vă va cere să analizați taxele pe care le plătiți (mici, standard, ridicate) și confirmările de rețea necesare în schimbul de recepție. 

Cu cât confirmările rețelei sunt mai mari, cu atât este mai mare timpul necesar procesării tranzacției. Coinbase necesită 3 confirmări pentru ca Bitcoin să fie transferat pe platforma sa. Alte schimburi necesită un număr mai mare de confirmări. Asta înseamnă că răspunsul la cât durează Bitcoin să trimită ne-ar impune să cunoaștem orele de confirmare pentru fiecare schimb. 

Cât durează bitcoin pentru a trimite la Coinbase

Dacă schimbul dvs. nu împărtășește aceste informații, este posibil să nu puteți calcula ora estimată a sosirii. Cu toate acestea, puteți contacta oricând echipa de asistență și puteți obține mai multe informații cu privire la numărul de confirmări de care aveți nevoie. 

Numărul confirmărilor este cu siguranță important din punct de vedere al securității. Confirmările blockchain permit rețelei să verifice și să confirme că o tranzacție este legitimă și validă. Aceasta este metoda inventată de Satoshi Nakamoto pentru a menține rețeaua Bitcoin sigură și descentralizată. 

Dacă o tranzacție Bitcoin este respinsă deoarece nu este validă, aceasta nu va fi procesată de rețea. Mai mult, cu cât numărul confirmărilor este mai mare, cu atât fondurile tranzacționate sunt mai sigure. 

Cu 0 confirmări Bitcoin, fondurile pot fi inversate. Acest lucru este extrem de important. Dacă doriți să vă asigurați că fondurile vor fi procesate, ar trebui să așteptați întotdeauna cel puțin o confirmare blockchain. 

Pentru utilizatorii care gestionează sume mici, o confirmare este suficientă pentru a fi aproape sigur că vor ajunge fondurile. Securitatea transferului crește pe măsură ce se adaugă noi confirmări. De exemplu, cu 6 confirmări blockchain, majoritatea serviciilor și platformelor cripto ar considera transferul procesat. 

Cu peste 60 de confirmări, ar putea fi literalmente foarte dificil să aveți o problemă cu fondurile transferate. Majoritatea schimburilor, așa cum am menționat deja, necesită între 1 și 6 tranzacții pentru ca fondurile să fie considerate valabile. 

Transferuri Bitcoin de la și către Coinbase

Transferurile Bitcoin de la și către Coinbase funcționează ca orice alt transfer BTC pe care îl puteți face folosind Bitcoin. Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare timpul necesar pentru ca BTC să ajungă la cealaltă platformă sau portofel. 

sigla coinbase

Cât durează Bitcoin să trimită, întreabă în general utilizatorii Coinbase. În mod surprinzător, răspunsul nu depinde de Coinbase, ci de alte schimburi și de congestia rețelei în acel moment. Într-adevăr, Coinbase va elibera fondurile imediat după ce ați executat retragerea. 

Cât durează Coinbase să trimită Bitcoin?

De îndată ce procesați o tranzacție BTC pe platforma Coinbase, monedele sunt trimise imediat după. Asta înseamnă că nu există o întârziere de retragere pentru transferurile BTC de la Coinbase către orice altă platformă. Ar trebui să vă așteptați ca fondurile dvs. să ajungă la portofel imediat ce tranzacția este procesată de mineri. 

Acest lucru ne aduce la întrebarea: cât durează Coinbase să trimită Bitcoin? Răspunsul este foarte simplu: durează doar câteva secunde pentru ca BTC să părăsească schimbul Coinbase. După cum am menționat, trebuie să analizăm numărul confirmărilor necesare pentru alte schimburi, mai degrabă decât pentru Coinbase. 

Cât durează trimiterea Bitcoin către Binance?

Principalul aspect pe care trebuie să îl luăm în considerare pentru a trimite fonduri BTC de la Coinbase la Binance este legat de numărul de confirmări pe care Binance trebuie să le accepte transferul. Binance necesită în prezent o confirmare de bloc pentru a primi fonduri. 

Sigla și deviza Binance

Asta înseamnă că, de îndată ce trimiteți BTC de la Coinbase, acestea ar trebui să ajungă la bursa Binance după o singură confirmare. În funcție de nivelul taxelor plătite și de congestionarea rețelei, tranzacția poate fi procesată între 10 sau 30 de minute. În unele cazuri, poate dura câteva ore dacă rețeaua BTC este aglomerată. 

În ciuda acestui fapt, merită să luăm în considerare faptul că este mai rapid să trimiteți BTC către Binance decât către Coinbase. Binance necesită o singură confirmare de rețea comparativ cu trei confirmări de rețea de la Coinbase. 

Cât durează trimiterea Bitcoin de la Coinbase la Bittrex?

Bittrex este un alt schimb de criptomonede care permite utilizatorilor să tranzacționeze active digitale. Utilizatorii trimit și primesc Bitcoin și multe alte monede digitale. Așa cum sa întâmplat cu Coinbase și Binance, pentru a ști cât durează Bitcoin să trimită la Bittrex, va trebui să avem o idee clară a numărului de confirmări de care au nevoie pentru ca BTC să fie acceptată pe această platformă.. 

Pentru a transfera Bitcoin de la Coinbase la Bittrex, utilizatorii ar face-o trebuie sa astept pentru două confirmări de rețea. Acesta este numărul de confirmări blockchain necesare pentru ca Bittrex să accepte monedele dvs. Acest lucru poate dura între 20 și încă câteva minute, în funcție de congestia rețelei. 

Este mai rapid decât Coinbase, dar mai lent decât utilizarea Binance pentru a primi BTC. Nu uitați niciodată că confirmările nu sunt singurul lucru care trebuie luat în considerare. Dacă nu folosiți suficiente taxe pentru a vă trimite fondurile de la Coinbase la Bittrex, ar putea dura mai mult. 

Este demn de remarcat faptul că tranzacțiile sunt de obicei trimise imediat de la orice schimb după ce executați și confirmați transferul. Platforma de recepție ar fi cea care decide numărul confirmărilor necesare pentru ca o tranzacție să fie considerată confirmată. 

Ultimele cuvinte despre Bitcoin Transaction Times

Există trei lucruri principale pe care trebuie să le luăm în considerare pentru a înțelege cât durează bitcoinul pentru a trimite: taxele de tranzacție, congestionarea rețelei și numărul de confirmări solicitate de schimburi. 

  • Taxe de tranzactie
  • Congestie de rețea
  • Portofel și număr de schimb de confirmare 

Aceste lucruri vor juca un rol important pentru a defini timpul necesar trimiterii Bitcoin. Cu cât congestionarea este mai mare, cu atât taxele pe care ar trebui să le plătiți pentru ca o tranzacție să fie inclusă în blocul următor. 

Dar chiar dacă tranzacția dvs. este inclusă în următorul bloc, fiecare dintre schimburi ar necesita un număr diferit de confirmări înainte ca monedele dvs. să fie creditate în portofelul dvs. Pentru Coinbase, am văzut că sunt necesare doar trei confirmări. Bittrex cere acum utilizatorilor să aștepte două confirmări. În cele din urmă, Binance funcționează cu o singură confirmare. 

Aceste informații vă vor ajuta să știți cât durează bitcoinul pentru a trimite, cum funcționează rețeaua BTC și care schimburi oferă soluții mai bune. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map