Ce este Nexo (NEXO) – Tot ce trebuie să știți

Nexo Introducere

Nexo este un sistem de descoperit de cont bazat pe blockchain, care permite utilizatorilor să facă împrumuturi instant criptografice. În acest moment, nu există o altă modalitate prin care proprietarii de criptomonede să își poată folosi activele în afară de vânzarea și cumpărarea lor. Nexo vine cu un model de afaceri foarte profitabil, care permite proprietarilor de criptomonede să-și folosească deținerile ca garanție, apoi să retragă numerar. Utilizatorii mențin un acces 100% la criptomoneda lor în timp ce au acces imediat la numerar. În același timp, pot accesa valoarea activelor lor cripto.

nexo

Nexo a fost creat de Credissimo, un grup FinTech de frunte care a deservit milioane de utilizatori din toată Europa de mai bine de un deceniu. Această companie a acordat împrumuturi în valoare de 120 de milioane de dolari de la înființare, în timp ce a acumulat 155 de milioane de dolari în numerar.

Compania este considerată un lider de piață în industria creditelor online de consum în numeroase țări europene. Până în prezent, au procesat peste 1 milion de cereri de împrumut și au acordat 79.000 de împrumuturi în 2017. 78% din traficul său este generat de clienții săi recurenți.

Cum funcționează Nexo?

Nexo reunește împrumuturi instantanee cu tehnologia blockchain, rezultând primul sistem de împrumut instant cripto din lume. Modelul de afaceri inovator al Nexo a fost creat pentru a oferi clienților împrumuturi criptografice instantanee, fiind un „mijloc automat, flexibil și eficient din punct de vedere al costurilor de a obține lichidități care este asigurat de valoarea activelor digitale ale clientului”.

Întregul proces de obținere a împrumuturilor este simplu și se poate face în doar câteva minute. Principalele avantaje ale utilizării Nexo includ: fără taxe ascunse, fără impozite pe câștiguri de capital și fără verificări de credit.

Un nivel ridicat de transparență este garantat, deoarece platforma utilizează tehnologie blockchain, contracte inteligente și proceduri algoritmice, toate acestea fiind realizate în modulul său nativ Nexo Oracle.

nexo

În primul rând, clientul trebuie să-și transfere stocurile criptografice în portofelul Nexo. Ulterior, criptele pe care le-au transferat vor fi confirmate de blockchain, după care oracolul Nexo calculează automat detalii legate de limitele de împrumut individuale și apoi stabilește împrumutul pentru utilizator.

Clientul primește apoi suma solicitată a împrumutului, fie în USD, fie în EUR. Limita împrumutului este disponibilă imediat prin transfer bancar sau prin cardul de credit Nexo gratuit. Clienții pot alege, de asemenea, cel mai potrivit mod de a-și folosi banii, precum și în ce monede ar dori să primească împrumutul.

Cu toate acestea, limita împrumutului depinde de prețul de piață al criptomonedei din portofelul Nexo. Prin urmare, dacă valoarea monedei utilizate ar crește, oracolul Nexo ar crește automat limita împrumutului.

În cele din urmă, clienții au mai multe opțiuni în care își pot rambursa împrumuturile, inclusiv:

  • transfer bancar
  • Schimb fizic de fonduri folosind active fiat sau crypto
  • Se oferă reduceri speciale la ratele dobânzii pentru cei care fac plăți cu Jetoane NEXO.

Caracteristici

Utilizatorii Nexo beneficiază de un nivel ridicat de lichiditate a activelor, care este destul de neobișnuit în sectorul criptografic. În timp ce retragerea unor sume mai mari de capitaluri fizice este încă dificilă, compania oferă clienților săi un card de credit gratuit, care poate fi utilizat pentru efectuarea tranzacțiilor zilnice. De asemenea, este demn de remarcat faptul că, utilizând serviciul imediat de criptare a Nexo, clienții au opțiunea de a profita la maximum de câștigurile lor de capital și de a profita din plin de alte beneficii.

caracteristici nexo

Proprietarii nu sunt obligați să plătească nicio taxă de tranzacție, platformă sau retragere, pe care majoritatea furnizorilor le percep de obicei pentru serviciile lor. De asemenea, taxele suplimentare care ar consta în până la 39% din câștigurile unui utilizator pot fi reduse, deoarece nu există niciun eveniment de vânzare. În cele din urmă, Nexo nu efectuează nicio verificare a creditului care ar putea deprecia ratingurile de credit ale unui utilizator. Acest lucru este posibil datorită faptului că valoarea activelor cripto depozitate în portofelul Nexo asigură complet împrumuturile cripto.

nexo vision

În plus, proprietatea originală a activelor digitale este protejată și asigurată prin contracte transparente de împrumut inteligent, care nu pot fi modificate în niciun fel odată înregistrate în registrul blockchain.

Echipa

Kosta Kantchev este co-fondatorul Credissimo, afacerea care conduce Nexo. El a activat în industria europeană FinTech de peste 10 ani și, conform biografiei sale online, a fost un utilizator timpuriu al criptomonedei bitcoin. De asemenea, a colaborat activ într-o serie de proiecte blockchain care se concentrează pe permiterea rambursărilor globale ale împrumuturilor în criptomonede.

echipa nexo

Directorul tehnic al Nexo este Vasil Petrov. Petrov a cumulat mai mult de 16 ani de expertiză în domenii de nișă, inclusiv: administrarea sistemului, dezvoltarea back-end-ului, proiectarea arhitecturii proiectelor cu sarcină mare și ciclul complet. Pe lângă implicarea sa la Nexo, Vasil este și cofondatorul unui serviciu video și internet multicanal din SUA care are în prezent peste 150.000 de clienți.

Jetonul Nexo

Jeton NEXO este o monedă de securitate, care plătește dividende, conform SUA-SEC, fiind susținută de activele din portofoliul de credite Nexo. Clienții Nexo au acces la numerar instantaneu din întreaga lume. Lansat pe piața criptografică chiar la începutul acestei luni, prețul unui singur token Nexo a continuat să fie destul de stabil. Pentru mai multe informații despre Nexo dividende, s-ar putea să doriți să verificați acest lucru postare pe blog.

toxo nexo

La momentul scrierii, moneda se tranzacționează la 0,1889254 USD, având o capitalizare de piață de 105 982 242 USD. Aprovizionarea circulantă a Jetoane NEXO este 560.000.010 dintr-o aprovizionare totală de 1.000.000.000 NEXO.

De unde puteți cumpăra Nexo

Jetonul NEXO poate fi cumpărat pe următoarele platforme de schimb:

  • IDEX– pereche de tranzacționare: NEXO / ETH;
  • DDEX– pereche de tranzacționare: NEXO / ETH;
  • Hotbit– perechi de tranzacționare: NEXO / BTC NEXO / ETH;
  • EtherDelta– perechea de tranzacționare NEXO / ETH;
  • Schimb de acțiuni –Perechea de tranzacționare: NEXO / BTC;

Portofele Nexo – Care este cel mai bun portofel Nexo

Moneda NEXO este un jeton bazat pe ERC20, deci poate fi stocată în orice portofel compatibil Ethereum. Dar pentru a utiliza platforma și sistemul de împrumut Nexo, trebuie să descărcați portofelul Nexo și să stocați celelalte cripturi în el.

Verdict

Având în vedere că Nexo oferă o platformă de creditare instantanee care respectă standardele de conformitate din lumea criptografică, nu ar fi surprinzător să vedem acest serviciu atrăgând un număr mare de utilizatori și investitori..

Informații suplimentare și contacte:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map