Ce este Shapeshift și cum să îl utilizați

ShapeShift este un schimb instantaneu care, mai degrabă decât stocarea stocurilor dvs. de criptare, vă conectează direct la portofelul dvs. hardware sau software. Schimbul criptografic vă oferă flexibilitatea de a schimba o monedă criptografică cu alta, chiar și fără a le scoate mai întâi din portofel. Schimbul percepe o cantitate mică de curs instantaneu de la investitori pentru utilizarea serviciilor de conversie și nu percepe nimic din afara comisionului minerului. ShapeShift oferă probabil cel mai rapid mod de a face schimb de criptomonede și active blockchain.

Nu este nevoie de cont sau date personale sensibile

Schimburile centralizate necesită de obicei utilizatorilor să furnizeze informații personale despre aceștia, cum ar fi permisele de conducere sau detaliile pașaportului, pentru a se conforma cu reglementările despre clienții dvs. (KYC) și anti-spălare de bani (AML). În acest fel, ShapeShift oferă un grad mai mare de confidențialitate, siguranță și comoditate investitorilor cripto și reduce considerabil riscul de fonduri furate, deoarece nu necesită cont sau date personale pentru utilizare. Aceasta este cu adevărat o mare problemă pentru investitorii cripto.

În timp ce unele schimburi vă oferă posibilitatea de a cumpăra, vinde și tranzacționa criptomonede, propunerea unică a ShapeShift este aceea că permite investitorilor să transformă sau schimbă criptomonedele de la o formă la alta cu cea mai mare ușurință. Pe această platformă, puteți transforma Bitcoin în altcoin (cum ar fi BTC în ETH), altcoin în Bitcoin (cum ar fi LTC în BTC) și altcoin în altcoin (cum ar fi LTC în DGB) fără a fi nevoie să cumpărați sau să vindeți nimic.

Înscrierea

ShapeShift nu necesită nicio înregistrare. Puteți efectua tranzacții într-un mod complet anonim, deoarece platforma nu reține datele utilizatorului. Nici nu este nevoie să creați un cont și să îl verificați! Trebuie doar să furnizați adresa portofelului dvs., iar schimbul va furniza adresa la care să vă trimiteți criptomonedele.

Iată ghidul pas cu pas pentru a utiliza ShapeShift

Pasul 1

Vizitați: https://shapeshift.io/#/coins

Pasul 2

Alegeți altcoin pe care doriți să îl schimbați

Pasul 3

Alegeți între „Rapid” sau „Precis”

Dacă alegeți Rapid, va trebui să introduceți adresa de primire, în timp ce adresa de depunere va fi furnizată de ShapeShift. Nu vi se va cere să specificați suma de altcoins dorită, deoarece puteți depune orice doriți. Cu toate acestea, dacă alegeți „Precis”, vi se va permite să primiți numărul exact de altcoins specificat de dvs..

Pasul 4


Faceți clic pe „Continuați”

Pasul 5

În cazul în care ați ales „Rapid”, introduceți adresa de destinație, adresa de rambursare și sunteți de acord cu Termenii și condițiile, altfel treceți la următorul pas numărul 6.

Pasul 6

Dacă ați ales „Precis”, introduceți suma de monede pe care doriți să o trimiteți sau să le primiți, adresa de destinație și adresa de rambursare.

Exemplu:

Să presupunem că aveți Bitcoins și doriți să le convertiți în alt altcoin, spune Monero. Urmați procedura de mai jos pentru a realiza cu succes această tranzacție cryptocoin:

Va trebui să furnizați adresa Monero (XMR) către ShapeShift, care va fi folosită ca adresă de destinație de către ShapeShift. Va trebui, de asemenea, să furnizați adresa Bitcoin (BTC) către bursă, care va fi utilizată de fapt ca adresă de rambursare pentru a vă rambursa altcoins-urile dorite după finalizarea cu succes a unei tranzacții. De acord cu Termenii și condițiile lor înainte de a trece la pasul următor.

În această etapă a procesului de tranzacție, ShapeShift va crea o adresă de depunere Bitcoin pentru care vi se va cere să depuneți Bitcoins. Există o limită pentru depunerea minimă și maximă pe care vi se permite să o faceți.

Bacsis:

Este posibil ca unele portofele să vă perceapă taxe de transfer, deci, în acest caz, suma pe care o percepe portofelul va fi adăugată la taxa dvs. de tranzacție ShapeShift, iar taxa totală de tranzacție va fi calculată în consecință. Pentru a evita aceste taxe suplimentare, utilizați un portofel criptografic. care nu percepe o astfel de taxă de la investitorii cripto care fac tranzacții pe ShapeShift.

Pasul 7                                                                                                                                                Faceți clic pe „Începeți tranzacția”

Pasul 8

Moneros dvs. vă vor fi trimise de ShapeShift în câteva secunde!

Voila, ai terminat!

O cantitate mică, care este de fapt taxa minieră va fi dedusă din cursul de schimb afișat. Taxa de schimb este calculată pe baza mai multor parametri de piață și rămâne întotdeauna aceeași, indiferent de volumul tranzacționat. Nu există taxe de servicii ca atare și puteți schimba criptomonede în câteva secunde.

Disponibilitatea ușoară a peste 50 de criptomonede, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dash, Bitcoin Cash, Zcash și ICO, fac din ShapeShift platforma ideală pentru a converti criptomonedele în altcoins. Platforma are suport pentru furci dure, deci se poate schimba și Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ECH) și Bitcoin Gold (BCG) pe ShapeShift.

NOTĂ: ShapeShift vă oferă un alt avantaj prin neîncărcarea „Slippage”, în schimb va trebui să utilizați rata lor de schimb. Glisarea este atunci când o comandă este completată la un preț diferit de prețul solicitat și poate determina un comerciant să intre sau să părăsească o tranzacție la un preț care este fie mai mic, fie mai mare decât ceea ce se așteptau. În mod normal, apare în perioadele de volatilitate mai mare.

Iată dezbinarea modului în care unele dintre taxele se uită la ShapeShift:

 • Taxă BTC Bitcoin Miner: 0,0025 BTC
 • Taxă ETH Miner Ether: 0,001 ETH
 • Taxă minieră Bitcoin Cash Cash: 0,0002 BCH
 • LTC Litecoin Miner Tax: 0.001 LTC

Nu permite schimbul cu monede fiat, astfel încât cardurile de debit și de credit nu sunt de nici un folos. Chiar și PayPal este inutil deoarece este nevoie de un portofel de criptomonede existent pentru a cumpăra orice de la ShapeShift.

Beneficiile pe care ShapeShift le oferă utilizatorilor includ:

 • Schimb instant de criptomonede
 • Aplicație mobilă dedicată pentru Android și iOS
 • Interfață ușoară și prietenoasă pentru începători
 • Suport pentru anonimat
 • Conversia este rapidă și fără probleme
 • Majoritatea criptomonedelor sunt stocate în portofele reci (offline) pentru a fi protejate de hacking.
 • Loc minunat pentru a vă diversifica portofoliul de criptare

Obiectiv ShapeShift

Această caracteristică a schimbului instantaneu vă permite să cumpărați orice ați cumpăra în mod normal cu Bitcoin.

Dacă aștepți cu nerăbdare să participi la un ICO viitoare pentru care ai nevoie de altcoin, cum ar fi Ether (ETH) mai degrabă decât Bitcoin, ShapeShift este platforma la care trebuie să te îndrepți. Are o mulțime de ICO-uri și jetoane, disponibile și pentru tranzacționare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map