Cele mai bune 10 portofele Ethereum pentru a vă asigura ETH

A avea un portofel Ethereum sigur este crucial pentru toți cei care dețin monede ETH. Ethereum (ETH) este una dintre cele mai faimoase criptomonede din lume și al doilea ca mărime prin capitalizarea pieței. Își continuă dezvoltarea și extinderea și nu este de mirare că mai mulți entuziaști caută să investească în platformă.

Acestea fiind spuse, dacă intenționați să cumpărați Ethereum, precum și să tranzacționați sau să dețineți ETH, atunci este important să găsiți un portofel Ethereum sigur care să se potrivească perfect nevoilor dvs. Dacă abia începeți în lumea criptografică, iar Ethereum este criptomoneda dvs. preferată, atunci alegerea portofelului potrivit ar putea fi confuză, deoarece există o mulțime de factori de luat în considerare, ca să nu mai vorbim de un număr mare de portofele compatibile cu Ethereum..

Dacă în prezent căutați cele mai bune portofele Ethereum, asigurați-vă că ați verificat lista noastră:

1. Ledger Nano S

Ledger Nano S este aproape omniprezent în rândul comercianților serioși Ethereum și, din motive întemeiate, este în prezent unul dintre cele mai bune portofele digitale. Ledger Nano S este un portofel hardware care oferă suport pentru Ethereum și toate tipurile de jetoane ERC-20, precum și alte criptomonede (Bitcoin, Ripple și Litecoin, pentru a numi câteva) – toate acestea la un nivel foarte competitiv Preț.

Principalul punct de vânzare al acestui portofel Ethereum este securitatea puternică pe care o oferă. Criptomonedele dvs. sunt stocate offline pe dispozitiv. Ledger Nano S include autentificare cu 2 factori, cod PIN securizat și accesibilitate la recuperarea semințelor. Ledger Nano S include, de asemenea, integrări cu MyEtherWallet (un alt portofel Ethereum) pentru a trimite, primi și stoca jetoane. Funcționează pe Windows, MacOS și Linux.

2. Trezor

La fel ca Ledger Nano S, Trezor este, de asemenea, un portofel hardware care acceptă stocarea Ether și a tuturor tipurilor de jetoane ERC-20. Chiar dacă a fost inventat pentru a deține Bitcoin, Trezor este acum unul dintre cele mai populare portofele Ethereum care pot fi utilizate cu interfața web MyEtherWallet. Oferă suport pentru Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BTH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Dogecoin (DOGE), Ethereum Classic (ETC) și multe alte cripte.

Are caracteristici avansate de securitate, cum ar fi autentificarea cu 2 factori, SSH, precum și criptarea prin GPG. Este ușor, compact și vine în 2 culori: alb și negru. Este compatibil cu Windows, macOS și Linux.

3. Portofelul Lumi

Portofelul Lumi Crypto este un portofel criptografic extrem de sigur și Ethereum care permite utilizatorilor să-și stocheze cheile private și să gestioneze criptomonedele într-un mod rapid și ușor. Mai exact, portofelul Lumi este perfect pentru deținătorii și investitorii Ethereum, deoarece le permite să gestioneze nu numai ETH, ci și mai mult de 1200 de jetoane ERC20.

Portofelul Lumi oferă, de asemenea, suport pentru Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) și EOS, printre altele. Acest lucru face din acest portofel unul dintre cele mai atractive pentru deținătorii de cripto și ETH. În acest moment, utilizatorii își pot gestiona fondurile prin intermediul versiunii sale web de a folosi portofelul mobil care poate fi descărcat din App Store sau Google Play.

În plus, Lumi Collect vă va permite să gestionați și să stocați jetoane ERC-721 cunoscute sub denumirea de jetoane ne-fungibile sau, de asemenea, cripto-colecționabile. Acest lucru este bun pentru jucătorii care trebuie să gestioneze bunuri din diferite jocuri. Toate articolele pot fi afișate în portofel și ar permite utilizatorilor să joace jocuri direct pe dispozitivul mobil.

4. KeepKey

KeepKey este un portofel hardware compatibil USB, care are aceleași caracteristici ca Ledger Nano S și Trezor. Este cel mai scump portofel hardware Ethereum din lista noastră, probabil datorită ecranului său mai mare. Unul dintre cele mai importante momente ale acestui portofel este capacitatea sa de a genera chei private folosind un generator de numere aleatoare bazate pe hardware. La fel ca celelalte două, vine cu suport pentru unele dintre cele mai populare sisteme de operare.


produs5

Sursă: https://www.keepkey.com

5. MyEtherWallet

Dacă doriți ceva mai multă accesibilitate din portofelele dvs. Ethereum, atunci nu este mult mai bine decât MyEtherWallet. Este cel mai popular portofel Ethereum bazat pe web și vă permite să vă conectați pe orice dispozitiv folosind doar un nume de utilizator și o parolă. Așa cum am menționat anterior, oferă integrare cu portofele hardware precum cele trei menționate mai sus. Alte caracteristici demne de menționat includ suport pentru contracte inteligente, facilități de schimb ETH către BTC, precum și posibilitatea de a stoca cheile private Ethereum pe computer, ceea ce oferă o securitate mai bună în comparație cu alte portofele de acest tip..

6. Ceață

Aburi este portofelul oficial pentru desktop Ethereum și este conceput pentru a oferi stocare sigură pentru toate ETH-urile dvs. și toate tipurile de jetoane ERC-20. Este destul de ușor să descărcați, să instalați și să configurați pe computerul dvs. și, de asemenea, foarte ușor de utilizat, astfel încât funcționarea acestuia nu necesită prea multe cunoștințe tehnice. Vi se oferă posibilitatea de a accesa atât cheile publice și private, cât și de a efectua tranzacții.

7. Exod

Exod este încă un alt portofel pentru desktop multi-monedă, care este unul dintre preferatele comunității Ethereum. Unele dintre principalele avantaje ale Exodus sunt GUI-ul său atractiv (cu diagrame clare și frumoase pentru portofoliul dvs.), ShapeShift încorporat (util pentru schimbul de criptomonede fără aproape niciun efort) și faptul că suportă zeci de criptos populare precum Bitcoin, Litecoin, Dash și Zcash și multe altele. Exodus este disponibil pentru Windows, MacOS și Linux. Unul dintre principalele dezavantaje ale Exodus este faptul că nu acceptă contracte inteligente.

8. MetaMask

MetaMask este o altă alegere populară printre fanii Ethereum. MetaMask este o extensie cross-browser care oferă acces instantaneu la rețeaua Ethereum. Este disponibil pentru Google Chrome, Mozilla Firefox, Operă, la fel de curajos. Vă permite să stocați, să primiți și să trimiteți Ether, precum și să accesați dApp-uri pe ecosistemul Ethereum.

Unul dintre principalele avantaje ale MetaMask este faptul că vă poate cripta parolele și le poate stoca pe computer, care pot fi exportate ulterior foarte ușor. Pentru un utilizator avansat, portofelul poate părea intuitiv, dar adevărul este că, datorită naturii sale, MetaMask va necesita un pic de obișnuință, mai ales în cazul novicilor.

ethereum metamask crom

Sursă: https://metamask.io/

9. Jaxx

Jaxx este cunoscut mai ales datorită popularității sale în rândul utilizatorilor iOS și Android. Cu toate acestea, dacă doriți un browser care să funcționeze pe majoritatea dispozitivelor dvs., atunci Jaxx este cu siguranță calea de urmat, deoarece oferă și suport pentru Windows, macOS, Linux și vine și sub forma unei extensii Chrome..

Este un portofel cu mai multe lanțuri care oferă asistență pentru unele dintre cele mai populare criptomonede, cum ar fi Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin, Dash, DAO, Litecoin, Bitcoin Cash, REP și multe altele. Se mândrește cu un design destul de ușor de utilizat, cu câteva caracteristici de securitate foarte robuste și, cel mai important dintre toate, oferă suport pentru contracte inteligente.

Acasă

Sursă: https://jaxx.io/

10. Guarda

Guarda este probabil alternativa mai puțin cunoscută a portofelului Ethereum din lista noastră, dar, la fel ca Jaxx, oferă suport pentru toate sistemele de operare majore, desktop și mobil. Funcționează pe Windows, MacOS și Linux, precum și pe platforme mobile precum iOS și Android. Vine chiar sub forma unui portofel web.

Suportă toate tipurile de jetoane ERC-20, precum și Ethereum, Zcash, Ripple, Dash și EOS.

Guarda este, de asemenea, cunoscut pentru o anumită caracteristică de securitate și anume nu stochează informații despre clienți, date despre portofel sau chei private. De fapt, cheia privată este stocată în memoria securizată a dispozitivului și se șterge singură dacă vă deconectați de pe portofel.

poster

Sursă: https://guarda.co/

Concluzie

Chiar dacă s-ar putea părea că există o mulțime de opțiuni, rețineți că ecosistemul Ethereum este încă un concept relativ nou. Pe măsură ce tehnologia blockchain progresează, la fel și Ethereum în ansamblu. Există șanse mari ca viitorul să aducă cu sine un nou val de portofele. Totuși, până când acest lucru se întâmplă, sperăm că veți găsi aici unul care se potrivește perfect nevoilor dumneavoastră. Alege cu înțelepciune.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map