Cele mai importante Airdrops din iulie 2018 [Actualizat pe 7 iulie]

În primul rând, Ce este un Airdrop?

O gură de aer este atunci când creatorii din spatele unei criptomonede își distribuie gratuit simbolul sau moneda către deținătorii existenți. Este considerat atât o modalitate de recompensare a colegilor de susținere, cât și o strategie de marketing, deoarece obiectivul său este de a obține de obicei mai multă expunere dacă produsul lor este nou pe piață.

Dacă sunteți interesat să primiți monede gratuite, următoarea noastră listă acoperă cele mai importante zboruri aeriene care vor avea loc în luna iulie.

CPS Coin Airdrop

Moneda CPS este un proiect dezvoltat de CoinPayments în colaborare cu Syscoin. CPS Coin va fi primul token emis pe blockchain-ul Syscoin.

CoinPayments va oferi 100 de monede CPS gratuite pentru toate conturile noi și existente de pe platforma lor. Airdrop-ul se va încheia pe 1 august 2018. Monedele au o valoare estimată la 10 EUR. Afiliații CoinPayments vor primi, de asemenea, un bonus de recomandare de 25 de monede CPS pentru fiecare nouă înscriere trimisă de contul dvs. În plus, veți primi și pentru fiecare înscriere 25% din toate taxele de tranzacție percepute.

https://twitter.com/CoinPaymentsNET/status/1012388156010708992

Datorită colaborării sale cu Syscoin, a existat și un airdrop CPS separat care a fost distribuit pe 1 iulie pentru deținătorii Syscoin. La acea dată, a fost realizat un instantaneu al tuturor portofelelor Syscoin legate de pseudonime și 6% din cantitatea totală de monede CPS a fost acordată fiecărui titular de monedă.

Buclă LRN Airdrop 

Buclă este un protocol conceput pentru „potrivirea comenzilor ca serviciu” și comunică între mai multe blockchain-uri folosind tranzacții inelare și potrivirea comenzilor pentru a facilita tranzacțiile între diferite jetoane blockchain.

Loopring va arunca 60% din aprovizionarea sa maximă de LRN către toți deținătorii LRC (nu către participanții inițiali la vânzarea de jetoane). Airdrop-ul se va face în 3 date: pe 5 iulie, 5 septembrie și 5 noiembrie.

Fiecare gură de aer va consta din 20% din aprovizionarea maximă LRN acordată unui contract inteligent pe NEO (contractul inteligent Airdrop) pe care deținătorii de jetoane LRC îl pot pretinde. Pentru fiecare 100 LRC deținute, 2 LRN vor fi acordate titularului. Un token LRN este în prezent evaluat la 0,728180 USD.

Pentru fiecare salt aerian, se va alege un bloc aleatoriu pentru instantaneu în termen de 5 zile înainte de

gură de aer. Instantaneul nu va fi anunțat din timp, dar va anunța blocarea

numărul ulterior.


Înainte de a face instantaneul, participanții trebuie să își lege adresele NEO. Informațiile de legare din instantaneu sunt utilizate pentru airdrop. O modalitate mai simplă ar fi mutarea tuturor LRC-urilor la o singură adresă Ethereum.

Mai multe informații despre legarea adreselor pentru Mediu.

Capasity CAPP Airdrop 

Capasity au început programul lor de zbor pe 22 februarie, oferind jetoane bonus deținătorilor care aveau cel puțin 1.000 de jetoane CAPP în portofel. Un token CAPP are un preț de 0,016502 USD. De asemenea, aceștia acordă un bonus de 4% din totalul deținerilor CAPP proprietarilor fideli. Bonusurile vor fi trimise pe 12 iulie și pe 12 august (un bonus de 3% pentru această lună).

https://twitter.com/cappasity/status/966435971309989889

Pentru a participa, trebuie mai întâi să creați un cont de vânzare token pe Capasity, și introduceți adresa portofelului ERC-20 în care vă păstrați jetoanele CAPP. Dacă invitați pe alții să se alăture prin programul lor de recomandare Telegram, veți primi 10 CAPP pentru fiecare înscriere, iar destinatarul va primi și 5 jetoane CAPP doar pentru acceptarea.

Pundi X NPXS Airdrop 

Pundi X recompensează toți deținătorii de jetoane eligibili printr-un mecanism de cadouri care va dura până în ianuarie 2021. Aceasta înseamnă că aruncă jetoane în fiecare lună. Instantaneul pentru iulie este programat să aibă loc pe 31. Participanții vor primi 7.316% din suma pe care o aveau în momentul instantaneului. Un token NPXS are în prezent un preț de 0,005296 USD. Jetonul PXS / NPXS într-un portofel pe care îl dețineți cheia privată, nu pe portofele la bursele publice.

Docademic MTC Airdrop 

Docademic va distribui lunar 114.368.529 MTC între deținătorii săi pe o perioadă de doi ani. Instantaneul soldurilor portofelului va fi realizat pe 31 iulie la 18:00:00 GMT.

Suma pe care o va primi fiecare participant se va baza pe cât de mult MTC deținea față de totalul MTC dat deja. În prezent, MTC are un preț de 0,28412055 USD. Cei care doresc să participe trebuie să-și păstreze jetoanele în portofele compatibile ERC-20, precum MEW, Metamask sau portofele hardware..

Aion Airdrop

Aion și-a lansat contractul TRS (Token Release Schedule) în decembrie și, de atunci, și-a început programul de alocare a bonusurilor pentru primii săi contribuitori. Programul lor oferă zboruri lunare care constau dintr-un bonus de 6,25%, în funcție de câte jetoane AION are proprietarul. AION este evaluat la 1 USD.

Instantaneul va fi realizat pe 12 iulie. Evenimentul este disponibil numai pentru cei care au participat

în programul de lansare a jetonului AION.

Presearch Airdrop

Proiect de cercetare prealabilă este un motor de căutare descentralizat care recompensează utilizatorii cu jetonul nativ Presearch (PRE) pentru utilizarea și promovarea platformei. Având în vedere strategia, Presearch își propune să vizeze cei mai frecvenți utilizatori de căutare pe web, pentru a obține adoptarea timpurie. Presearch (PRE), un jeton Ethereum ERC20, poate fi achiziționat folosind criptomonedele BTC și ETH.

Obținerea de jetoane Presearch gratuite este ușoară și simplă. Clic acest link pentru a vă înregistra pe site. Veți primi gratuit 25 de jetoane PRE instantaneu. Pentru a obține mai multe, efectuați o căutare în caseta furnizată. De fiecare dată când faci asta, câștigi jetoane PRE gratuite. Trebuie să rămâneți activ timp de 60 de zile pentru a obține jetoanele.

PCHAIN ​​Airdrop

Proiectul PChain se pretinde a fi primul sistem multi-lanț care acceptă Ethereum Virtual Machine (EVM) la nivel global, ceea ce a făcut posibilă construirea de dap-uri mari. PChain va transmite 326.000 de jetoane PAI către membrii comunității lor. Pentru a face parte din acesta, urmați pașii de mai jos:

1. Click aici pentru a vizita pagina de înregistrare a zborului și a vă înregistra.

2. Verifică-ți poșta și conectează-te.

3. Alătură-te acestui lucru grup de telegrame și trimiteți „Airdrop” ca mesaj.

4. Urmăriți pe Twitter și retweetează acest.

5. Urmăriți Aici pe Reddit.

6. De asemenea, vă puteți recomanda prietenii pentru a câștiga mai multe jetoane PAI.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map