Cum planifică întreprinderile SEE să folosească Ethereum

Lansat în 2015, Ethereum s-a impus rapid ca una dintre cele mai valoroase și mai valoroase criptomonede de pe piață. Ceea ce este mai important la Ethereum este faptul că este mult mai mult decât o simplă criptomonedă.

Proiectat de una dintre cele mai strălucite minți ale generației noastre, Vitalik Buterin, Ethereum poate fi privit ca o versiune îmbunătățită a sistemului de plăți Bitcoin. Prin urmare, se mândrește cu toate avantajele Bitcoin (descentralizare, imuabilitate, securitate sporită), dar puterea reală a Ethereum provine din programabilitatea sa.

Pe Ethereum, dezvoltatorii pot încorpora „acorduri” în cod și pot face tranzacțiile să se execute automat. Aceste acorduri digitale sunt celebrele „contracte inteligente” și reprezintă principalul motiv pentru care Ethereum este atât de util și este mai mult decât un simplu sistem de plăți. Are moneda nativă numită Ether, folosește EVM (Ethereum Virtual Machine) și compilează coduri scrise în limba maternă a Ethereum, numită Solidity.

Dacă sunteți pasionat de Ethereum, este posibil să fi auzit despre ceva numit SEE până târziu. În acest articol, vom acoperi diferite aspecte ale SEE: ce este acesta, care este scopul său, de ce este important, cine sunt membrii săi, ce beneficii are și cum intenționează membrii să utilizeze Ethereum.

Ce este SEE?

EEA înseamnă Enterprise Ethereum Alliance și este un grup format din mai multe companii de toate formele și dimensiunile. EEA a fost lansat încă din februarie 2017 de 30 de companii membre fondatoare, care includ nume mari Fortune 500, precum Microsoft, Intel, JP Morgan, Santander, ConsenSys, ING, UBS, BlockApps, BP, AMIS și Accenture. ca diverse instituții academice și startup-uri.

alianță ethereum întreprindere

Sursa: entethalliance.org

Scopul SEE

Pentru a o pune cât mai simplu posibil, Enterprise Ethereum Alliance își propune să faciliteze cât mai ușor orice parte sau membru interesat să colaboreze la implementarea unui nou software și a unor aplicații de business alimentate de blockchain-ul Ethereum.

Un alt obiectiv foarte important al AEM este de a reuni organizații, oameni și companii și de a ajuta Ethereum să-și atingă potențialul real / deplin, atât în ​​ceea ce privește o rețea de plăți, cât și un mediu dApp / contract inteligent..

Permite participanților să își creeze propriul blockchain privat Ethereum personalizat sau chiar să implementeze blockchain-uri private pentru urmărirea gestionării lanțului de aprovizionare. Acest lucru se face prin „grupuri de lucru”. Pe site-ul SEE, toți membrii au posibilitatea de a se alătura grupurilor menționate și de a lucra împreună pentru a rezolva problemele. Aceste grupuri sunt furnizate pe site-ul SEE și sunt concepute special pentru a ajuta la crearea de soluții bazate pe Ethereum pentru o mulțime de provocări comerciale menite să perturbe diverse industrii.

Membru SEE

EEA este acum o colaborare a mai mult de 150 de companii și există încă loc pentru extindere. În teorie, oricine are resursele și motivația de a îmbunătăți blockchain-ul privat și public poate face parte din SEE.

Pentru a deveni membru, trebuie să completați un formular de cerere oferind diverse detalii personale, dimensiunea companiei și alte detalii relevante. Solicitanții trebuie să fie persoane fizice sau organizații care promovează și facilitează aplicațiile pentru întreprinderi bazate pe Ethereum; trebuie să fie de acord cu normele SEE, politica privind drepturile de proprietate intelectuală, politica de confidențialitate și nedivulgare și politica antitrust.


Toate părțile implicate trebuie să plătească o cotă anuală de membru pentru a rămâne parte a SEE. Pentru persoane fizice și grupuri sau companii cu mai puțin de 50 de persoane, taxa este de 3.000 USD / an. Pentru companiile cu între 51 și 500 de angajați, taxa este de 10.000 USD / an. Taxa maximă este de 25.000 USD și este pentru companiile cu mai mult de 5.000 de angajați.

În calitate de membru al SEE, puteți beneficia de multiplele sale grupuri de lucru, puteți crea și participa la grupuri de lucru, puteți obține acces la codul deschis, puteți găzdui întâlniri ale SEE, precum și puteți beneficia de diverse reduceri la sponsorizările SEE.

Avantajele SEE

Unul dintre cele mai subevaluate beneficii ale SEE este faptul că colaborarea oferă mai multe evenimente în fiecare an. Aceste evenimente pot fi o mare oportunitate pentru a discuta idei, a face rețea și a partaja cercetări între participanți.

Majoritatea evenimentelor se învârt în jurul unor subiecte precum cum să respectați reglementările KYC și AML, cum să creați dApp-uri pe Ethereum și să înțelegeți starea actuală a proiectului (Ethereum).

Restul avantajelor sunt legate de viziunea EEA pentru un viitor mai bun și mai luminos. De exemplu, definește standardele open-source pentru dezvoltarea și funcționarea blockchain-ului Ethereum pe toate companiile membre și, de asemenea, abordează cerințele de implementare a întreprinderii și valorifică standardele existente.

SEE ar trebui să contribuie la dezvoltarea dezvoltării ecosistemului Ethereum la nivel global. Acesta joacă un rol important în standardizarea abordărilor pentru confidențialitate și în acordarea de permisiuni și furnizarea de algoritmi de consens alternativi.

Viitorul SEE

De la lansarea sa, SEE a cunoscut o creștere incredibilă de aproape 500%. Misiunea sa este de a standardiza tehnologia și dezvoltarea blockchain-ului. Chiar dacă perspectivele sale par foarte bune, SEE are doi mari rivali: IBM Hyperledger și R3cev.

Enterprise Ethereum Alliance pare a fi o organizație care devine mai influentă cu fiecare lună care trece. Acest lucru este extrem de benefic pentru Ethereum ca proiect, precum și pentru oricine intenționează să investească în Ethereum sau intenționează să-l folosească în scopuri comerciale în viitor..

Gânduri finale

Fără îndoială, Enterprise Ethereum Alliance este un motiv important pentru care Ethereum este unul dintre cele mai influente și mai reușite proiecte blockchain, deoarece asigură că unele dintre cele mai mari firme din lume sunt dispuse să utilizeze platforma. Deoarece din ce în ce mai multe instituții și companii încep să vadă importanța contractelor inteligente și potențialul dApp-urilor, SEE va crește probabil și mai mult în 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map