Cum să cumperi Ripple (XRP) de la Binance | Ghidul pentru începători

Criptomoneda Ripple este o monedă creată pentru tranzacțiile de zi cu zi. Nu doar persoane fizice, ci și bănci. Peste 75 de bănci au ales rețeaua Ripple pentru a fi un mijloc eficient de tranzacții financiare internaționale, așa cum este documentat de Yahoo News!

Diferitele evoluții pe Ripple l-au făcut o alegere de top nu numai pentru tranzacțiile zilnice, ci și pentru o oportunitate de investiții în viitorul apropiat. De aceea, mulți oameni caută să cumpere Ripple. S-ar putea să auzi de la colegul tău de muncă că a vrut să cumpere Ripple când a fost de 0,004 USD sau mai mic. Este într-adevăr ceva ce mulți oameni își doresc.

Indiferent dacă trimiteți unii către cei dragi din cealaltă parte a lumii sau îi cumpărați pentru a-i păstra ca investiții, acest articol vă ghidează cum să achiziționați unii în pași simpli, schimbând cu criptomonede majore Binance Exchange.

Înainte de a obține câteva XRP-uri pe Binance, trebuie să aveți aceeași valoare de Bitcoin, Ethereum sau Litecoin (sau orice altul) pentru a schimba cu Ripple. Există câteva modalități de a cumpăra Bitcoins și alte criptomonede alternative cu fiat. Puteți cumpăra de la prieteni sau familie, pe piețe precum LocalBitcoins sau puteți cumpăra de la Coinbase. Există o mulțime de resurse pe web care vă vor ghida în modul în care puteți face acest lucru. Rețineți că XRP-ul Ripple trebuie păstrat într-un portofel Ripple bun.

Acum că ați cumpărat niște Bitcoins sau fracțiuni de Bitcoin, să procedăm să le schimbați cu Ripple. În pașii următori, vă vom învăța cum să cumperi Ripple (XRP).

Pasul 1 – Înregistrați-vă pe Binance Exchange

Trebuie să deschideți un cont pe platforma Binance Exchange. Pentru a face acest lucru, accesați site-ul oficial Binance Exchange și faceți clic pe Link de înregistrare în colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 2 – Verificați-vă contul

Completați formularul de înregistrare și verificați-vă contul. Dacă securitatea este importantă pentru dvs. și doriți să rămâneți anonim în această tranzacție unică, puteți încerca acest serviciu de e-mail temporar.

Pasul 3 – Accesați butonul „Fonduri” din Binance

Acum că sunteți conectat, trebuie să trimiteți o parte din criptele pe care le-ați cumpărat către Binance platformă. Găsiți linkurile „Fonduri” din partea de sus, apoi faceți clic pe opțiunea „Depozite”.

Pasul 4 – Selectați criptomoneda dorită de depus

Faceți clic pe săgeata drop-down și introduceți BTC în caseta de căutare care apare.


Pasul 5 – Generarea unei adrese de portofel

O adresă de portofel ar fi generată pentru dvs. Copiați această adresă, accesați portofelul în care ați stocat criptocurrency (achiziționat anterior) și trimiteți la adresa portofelului generată de Binance.

Pasul 6 – Așteptați confirmarea transferului

După ce ați trimis Bitcoin-ul sau oricare altul pe care l-ați achiziționat Binance, poate fi necesar să așteptați un moment pentru ca tranzacția să se reflecte în portofelul dvs. și, de asemenea, să fie complet confirmată.

Indiferent de pagina pe care vă aflați, localizați linkul Exchange în partea de sus a site-ului, lângă Binance siglă. Faceți clic pe acesta și selectați opțiunea „Basic” așa cum este afișată.

Pasul 7 – Înțelegerea interfeței platformei

Când pagina de bază este complet încărcată, în partea din dreapta sus a paginii, localizați perechea de criptocurrency pe care doriți să o tranzacționați. Având BTC (Bitcoin) pentru a face schimb de XRP (Ripple), veți dori să căutați perechea XRP / BTC. Același proces dacă ați finanțat cu orice altă criptomonedă, trebuie doar să înlocuiți BTC cu ceea ce aveți.

Pasul 8 – Asigurați-vă că cumpărați Ripple la un preț mai mic utilizând cumpărarea limită 

Asigurați-vă că fila „Limită” este activă, aceasta este secțiunea aflată chiar sub diagrama prețurilor XRP / BTC. O etichetă de piață ar cumpăra Ripple pentru dvs. la un preț mai mare decât dacă îl setați singur. Dacă sunteți la revedere, puteți utiliza fila Market pentru a cumpăra Ripple de la Binance.

Pasul 9 – Calculul cantității de Ripple pe care o puteți cumpăra 

Veți vedea cât costă BTC un Ripple la prima casetă etichetată cu „Preț”. În a doua casetă „Sumă”, este de așteptat să introduceți numărul de Ripples pe care doriți să le cumpărați. Utilizați opțiunile de mai jos pentru a selecta ce procent din monedele dvs. finanțate să utilizați, 25%, 50% sau toate fondurile dvs. 100% și valoarea Ripple pe care o puteți obține va apărea automat în caseta „Sumă”.

Pasul 10 – Cumpărarea Ripple 

Faceți clic pe butonul Cumpărați XRP de la Binance.

Acum știi cum să schimbi Bitcoin-ul tău pe Ripple pe Binance. Urmați aceeași procedură pentru Ethereum, Litecoin sau orice altă criptomonedă pe care trebuie să o schimbați pentru XRP-uri. În ultimul rând, asigurați-vă că vă securizați jetoanele Ripple stocându-le pe un portofel Ripple.

În prezent, este posibil să achiziționați XRP pe Binance prin diferite monede digitale, inclusiv Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Paxos Standard (PAX), TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC) și Tether (USDT). XRP reprezintă peste 2,5% din volumul actual de tranzacționare la bursa Binance. 

Pentru a cumpăra XRP folosind alte monede digitale decât Bitcoin, procesul este foarte similar. După verificarea contului dvs., va trebui să trimiteți fonduri în contul dvs. Binance. În secțiunea „Fonduri”, selectați opțiunea „Depozite” și selectați moneda digitală pe care doriți să o depuneți. 

După generarea unei adrese de portofel, veți putea trimite fonduri. Merită subliniat faptul că puteți trimite numai moneda virtuală legată de adresa respectivă. Asta înseamnă că, dacă ați generat o adresă USDC, îi puteți trimite numai monede USDC. Nu trimiteți o altă criptă la această adresă mai mult decât USDC. Același lucru este valabil și pentru alte monede digitale și adrese generate.

Va fi foarte ușor să utilizați oricare dintre criptomonedele menționate mai sus pentru a cumpăra XRP. Dacă aveți un alt criptograf, va trebui să le schimbați cu unul dintre cei care utilizează schimbul Binance.

Există mai multe locuri de unde puteți cumpăra Ripple. Binance nu este singurul, dar îl alegem datorită siguranței și interfeței prietenoase, în comparație cu alte schimburi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map