Cum să cumpărați Bitcoin în siguranță în 2019

Știți cel mai sigur mod de a cumpăra Bitcoin? Să ne aruncăm direct în el.

Dacă citiți acest ghid, înseamnă că v-ați hotărât să investiți în Bitcoin și aceasta este o decizie excelentă, dar știți cum să cumpărați Bitcoin?

Un studiu realizat de Global Blockchain Council a dezvăluit că majoritatea oamenilor sunt de acord că achiziționarea Bitcoin nu este ușoară. Și poate împărtășești aceeași părere.  

Dar adevărul este că este fără efort!

Citind acest articol, veți înțelege cum să cumpărați Bitcoin în siguranță, astfel încât să puteți începe să câștigați un profit bun.

Mai întâi, deschideți un portofel Bitcoin 

Ca nou investitor criptografic, este esențial să înțelegeți cum funcționează portofelele criptomonede. Aceste portofele sunt locul în care monedele digitale sunt cheltuite, primite și bancate. În afară de flash-ul de monede și blockchain-ul, portofelele se numără printre structurile de bază din lumea New Finance. 

Un portofel este o bază de date, stocată online sau offline, care stochează chei private pentru criptomonede. Când efectuați o tranzacție, semnați pentru același lucru cu cheia dvs. privată, ceea ce arată că ați fost de acord cu tranzacția. 

Cheia privată a destinatarului este codificată pe cheia transmisă pentru a transfera proprietatea către cumpărător. 

Portofelele criptomonede pot exista pe dispozitive fizice, ca software sau ca cont web gestionat. Există o mulțime de opțiuni de portofel disponibile, iar acestea vor fi listate mai jos. 

 Cu toate acestea, o greșeală obișnuită pe care o fac mulți oameni este presupunerea că Bitcoin este stocat într-un portofel. Acest lucru nu este adevărat, mai degrabă, Bitcoin este menținut folosind chei publice sau private. 

Cheile publice servesc ca o adresă universală, prin care oricine din orice parte a lumii poate trimite Bitcoin. 

Cheia privată ar trebui păstrată așa, „privată”. Este păstrată într-un portofel Bitcoin. 

În calitate de utilizator, puteți utiliza cheia dvs. privată și Bitcoins pentru a achiziționa produse, a plăti pentru servicii sau chiar a trimite și primi bani din alte surse sau chiar utilizați la un cazinou online

Configurarea unui portofel nou


Înainte de a cumpăra orice Bitcoin, aveți nevoie de un portofel pentru a stoca Bitcoin. Descărcați un portofel Bitcoin de pe site-uri precum Coinbase sau Blockchain.info, apoi completați formularul online furnizat. Acest proces vă va dura mai puțin de două minute.

 Mergi la Coinbase.com pentru a crea un portofel nou. Veți vedea un ecran în care veți introduce numele, adresa de e-mail și parola. Bifați caseta de selectare, apoi faceți clic pe Înscriere. 

Cumpărați Bitcoin în siguranță

Odată ce vă creați portofelul, va trebui să urmați câțiva pași pentru a-l securiza, conectați-l la contul dvs. bancar, PayPal și cardul de credit / debit, astfel încât să puteți începe tranzacționarea Bitcoin.

Verificare telefonică 

Acesta este un pas vital, deoarece servește ca sursă secundară de autentificare pentru a vă proteja în continuare portofelul. 

În acest pas, vi se va solicita să introduceți numărul dvs. de telefon mobil, după care veți primi un cod de verificare pentru a intra pe site. Finalizați această acțiune introducând codul și verificându-vă contul.

Adăugarea de metode de plată 

După verificarea numărului dvs. de telefon, următorul pas vital este conectarea unui cont bancar, PayPal sau card de credit / debit pentru a transfera bani către și de la tranzacționarea Bitcoin. 

Alege schimbul potrivit pentru nevoile tale

Există o mulțime de opțiuni de schimb pentru a cumpăra Bitcoin și toate au caracteristici diferite. 

Înainte de a decide schimbul care vă va satisface cel mai bine nevoile, trebuie să luați în considerare următorii factori:

  1. Anonimat 

Toate schimburile trebuie să respecte cerințele KYC (Know Your Customer) și AML (Anti-Spălare de bani). Aceste măsuri previn spălarea banilor, care este utilizată în principal pentru finanțarea activităților teroriste. 

2.  Taxe 

Toate schimburile percep taxe diferite pentru tranzacțiile cu criptomonede. Cei mai mulți comercianți caută cel mai ieftin sau cel mai rapid mod de a tranzacționa Bitcoin, iar principalul factor pe care îl consideră sunt comisioanele de tranzacție. 

3. Facilitatea utilizatorului

Ca începător în această industrie, cel mai bine este să alegeți un schimb ușor de utilizat și unul care să aibă un serviciu bun pentru clienți, altfel este posibil să pierdeți mulți bani. 

4. Modalități de plată 

Puteți achiziționa Bitcoin cu card de credit și debit, transfer bancar și numerar. Unele companii plătesc și folosind Bitcoin. 

5. Respectarea reglementărilor

Asigurați-vă că alegerea dvs. de schimb este conformă cu toate cerințele de reglementare ale portofelelor criptomonede. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru a preveni pierderea Bitcoin-ului dvs. prin furt. 

6. Securitate 

Furtul de identitate te poate încurca. Un hoț vă poate fura toate parolele și vă poate identifica. Asigurați-vă că implementați caracteristica de autentificare cu 2 factori și alte caracteristici de securitate pe portofel pentru a vă securiza Bitcoin-ul. 

7. Limite 

Schimburile sunt ca băncile. Au limite de retragere; unele au limite ridicate de retragere, în timp ce altele au limite reduse de retragere. Alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine.

8. Lichiditate 

Acest factor este determinat de volumul tranzacțiilor. Schimburile mai mari, cum ar fi Coinbase și Binance, au mai multă lichiditate, ceea ce înseamnă că puteți cumpăra și vinde Bitcoin la prețuri mai bune și mai corecte..  

9. Reputația 

Alegeți un schimb cu cea mai bună reputație. Google „X exchange reviews” și vedeți ce părere au oamenii despre schimb. 

Verificați comentariile individual și notați toate motivele pentru care clienții consideră că schimbul este bun sau rău. Cele mai frecvente motive includ serviciul pentru clienți, securitate și blocarea conturilor lor. 

10. Serviciul pentru clienți 

Acesta este un factor pe care majoritatea oamenilor îl ignoră până când ceva nu merge bine. Timpul de răspuns al serviciului pentru clienți și limbajul utilizat sunt importante de luat în considerare la selectarea unui schimb Bitcoin. 

11. Geo-restricție 

Unele schimburi nu sunt disponibile în locația geografică sau în țara dvs.. 

Folosiți acești factori pentru a alege cel mai bun schimb Bitcoin. Alegeți un schimb Bitcoin care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Unele dintre cele mai bune schimburi de criptomonede includ Coinbase, Binance și Kraken. 

Cumpărarea Bitcoin 

După crearea unui portofel Bitcoin și alegerea celui mai bun schimb, următorul pas este achiziționarea de Bitcoin. Vom folosi contul Coinbase pentru acest ghid. 

Pentru a cumpăra Bitcoin, derulați până la pagina principală Coinbase și faceți clic pe Cumpărați / Vindeți. Va apărea un ecran care arată astfel. 

Cumpărați Bitcoin în siguranță

Specificați suma în dolari a Bitcoin pe care doriți să o achiziționați, iar cantitatea de Bitcoin echivalentă cu suma respectivă va fi afișată pe ecran. De exemplu, dacă prețul unui Bitcoin este de 13.627 USD, puteți cumpăra 0,01369407BTC la 200 USD. Coinbase vă va percepe o taxă de 7,67 USD, care reprezintă 3,8% din taxa de achiziție. 

Clic Confirmați Cumpărați; apoi veți vedea un cec verde care indică că achiziția a avut succes. 

Cumpărați Bitcoin în siguranță

Reveniți la cont, unde veți vedea un rezumat al tuturor activităților, inclusiv achiziționarea Bitcoin finalizată. 

Deși Bitcoin este omogen, adică prețul său este același peste tot, acesta poate varia puțin în unele țări, ceea ce duce la arbitraj oportunități. De exemplu, prețul unui Bitcoin a fost odată o primă de 35% în Coreea de Sud și 25% în India. Principalul factor care determină acest lucru este oferta și cererea. 

Înainte de a cumpăra Bitcoins, primul pas este crearea unui cont pe un portofel securizat, unde va fi deținut Bitcoin-ul dvs., apoi alegerea unui bun schimb de criptomonede. Ar trebui să citiți cu atenție pentru a face cea mai bună alegere.

Urmând acest ghid, veți fi asigurați de cel mai sigur mod de a cumpăra Bitcoin.  

A fost doar o chestiune de timp înainte ca industria cazinourilor să treacă pe bandwag Bitcoin

Folosiți-vă Bitcoins în siguranță la cazinourile online

A fost doar o chestiune de timp, până când industria cazinourilor va sări pe căruciorul Bitcoin. Cazinourile care acceptă Bitcoin câștigă rapid tracțiune datorită siguranței și ușurinței lor de utilizare. Utilizarea Bitcoin în cazinourile online are mai multe avantaje – în primul rând, atunci când utilizați Bitcoin pentru a depune sau retrage, nu există taxe.

Un al doilea avantaj al cazinourilor Bitcoin este că vorbim despre o monedă digitală descentralizată, astfel încât utilizarea Bitcoin este o garanție că câștigurile tale nu vor fi confiscate niciodată de la tine. Cu toate acestea, pentru a juca în siguranță, este esențial să alegeți cazinourile care sunt reglementate de un organism autorizat, cum ar fi Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie sau Autoritatea pentru jocuri din Malta..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map