Cum să cumpărați IOTA (MIOTA) pe Binance

În momentul în care am scris acest lucru, există 14 monede cu o capacitate de piață de peste 1 miliard USD. În timp ce multe dintre aceste 14 monede concurează direct una împotriva celeilalte, IOTA (jeton criptografic MIOTA) oferă o arhitectură mult mai unică și o propunere de valoare. Ca atare, oricine dorește să dețină un portofoliu variat sau care dorește doar să se afle în fața unei evoluții tehnologice interesante, ar trebui să ia în considerare cumpărarea în IOTA.

Acest ghid vă va arăta cum să cumpărați primele dvs. monede MIOTA la una dintre cele mai mari burse din lume, Binance.

Ce este IOTA?

IOTA este o platformă de registru distribuit care intenționează să alimenteze economia Internetului obiectelor (IoT). Ei bine … ce este IoT?

Internetul obiectelor este rețeaua în care comunică între ele tot felul de dispozitive, partajând date și efectuând acțiuni automatizate. Televizoarele inteligente, casele inteligente și Alexa Amazon sunt doar începutul. Mulți cred că IoT are un potențial aproape nelimitat de extindere și cuprinde totul în viața noastră de zi cu zi.

Un obstacol pentru avansarea IoT este capacitatea dispozitivelor de a face microtransacțiuni transparente între ele, fără a se plăti taxe semnificative pentru fiecare tranzacție. Aceasta este problema pe care IOTA încearcă să o rezolve, cu moneda MIOTA.

Pentru a permite microtransacțiuni instantanee cu taxe zero, problema scalabilității cu platformele blockchain tradiționale trebuie rezolvată. IOTA face acest lucru cu o arhitectură diferită de blockchain-ul folosit de cei de la Bitcoin și Ethereum. Structura graficului lor aciclic direcționat (DAG) (numită „încurcătură”) permite tranzacțiilor să ruleze paralel una cu cealaltă și, la nivel teoretic, să funcționeze mai repede cu mai multă activitate în rețea.

Această rețea de criptomonede nu folosește sistemul tradițional blockchain pe care îl folosesc alte monede virtuale. Într-adevăr, folosește termenul menționat mai sus numit Tangle. În acest fel, problemele de scalabilitate care au afectat alte rețele de criptomonede sunt rezolvate. 

IOTA este în prezent cea de-a 19-a cea mai mare criptomonedă de pe piață, cu o evaluare de 671 milioane dolari. Este posibil să achiziționați această criptomonedă la 0,241 USD. 

Dacă doriți să aflați mai multe despre IOTA (MIOTA), am scris un ghid pentru începători la IOTA.

Acum să vedem cum puteți cumpăra jetoane IOTA.

Pasul 1: Înregistrați-vă pentru un cont pe Binance

Există mai multe schimburi pe piața criptografică, dar Binance este cu siguranță una dintre cele mai recunoscute și mai mari din lume. În prezent, bursa nu oferă servicii de tranzacționare criptografică, ci și multe alte produse pentru tot felul de investitori din întreaga lume. Mai mult, Binance este, de asemenea, unul dintre schimburile cu cea mai mare lichiditate pentru active digitale mai mici și alte monede alternative. 

La momentul scrierii, Binance avea un volum de tranzacționare de 649 milioane dolari în ultimele 24 de ore, iar IOTA poate fi tranzacționat împotriva Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) și Tether (USDT). IOTA reprezintă 0,12% din volumul total de tranzacționare al platformei.

Nu multe schimburi majore Fiat oferă încă posibilitatea de a cumpăra jetoane IOTA cu moneda Fiat (USD, EUR, JPY). Deci, acest ghid se va concentra pe tranzacționarea Bitcoin sau Ethereum pentru IOTA.


Dacă nu ați făcut-o deja, înregistrați-vă pentru un cont pe Binance. Schimbul este deschis pentru oameni din aproape toate zonele lumii și nu ar trebui să dureze mult.

registrul binance

Pasul 2: verificați-vă contul

Binance vă va cere să trimiteți mai multe documente de verificare înainte de a putea începe tranzacționarea. Procesul de aprobare este de obicei rapid, dar în unele cazuri poate dura până la o zi.

În plus, configurați autentificarea cu 2 factori pentru a vă proteja contul.

Pasul 3: trimiteți BTC, ETH, BNB sau USDT în contul dvs. Binance

După ce v-ați înregistrat, va trebui să trimiteți Bitcoin, Ethereum, Binance Coin sau Tether în portofelul dvs. Binance. Dacă nu dețineți niciuna dintre aceste monede, puteți cumpăra cu un card de credit sau de debit de pe site-uri precum Coinmama sau Changelly, sau de la un schimb Fiat ca Coinbase.

Pentru a efectua o depunere, accesați meniul din partea de sus a paginii, selectați „Fonduri”, apoi „Depozite”.

Căutați în meniul derulant moneda pe care doriți să o depuneți. Binance vă va oferi o adresă de portofel la care să trimiteți monedele. Asigurați-vă că trimiteți doar tipul corect de monedă (adică BTC la portofelul BTC). Orice alte monede trimise aici ar putea fi pierdute.

depozitare binance 1

Pasul 4: Așteptați confirmarea

Tranzacțiile sunt adesea finalizate foarte repede, dar pot dura până la câteva ore, în unele cazuri, în funcție de încărcarea rețelei la momentul respectiv.

Asigurați-vă că tranzacția dvs. a fost finalizată cu succes înainte de a continua.

Pasul 5: Găsiți și selectați perechea de tranzacționare dorită

Odată ce depunerea dvs. a trecut, treceți la secțiunea de schimb din Binance. Faceți clic pe „Exchange” din meniul din partea de sus, apoi pe „Basic”.

Din ecranul de schimb, găsiți caseta din partea dreaptă. În câmpul de căutare, selectați moneda pe care ați depus-o mai devreme și căutați IOTA. Faceți clic pe perechea care apare (IOTA / BTC, IOTA / ETH, IOTA / BNB sau IOTA / USDT).

iota binance 1

Opțional: utilizați instrumentele avansate ale Binance pentru a cumpăra la momentul potrivit

Binance oferă o mulțime de date, cum ar fi grafice în timp real și istoricul comenzilor, pentru a vă ajuta să urmăriți performanța unei monede și să cumpărați la cel mai bun moment.

De asemenea, schimbul vă va permite să setați limite de cumpărare sau de vânzare. Acest lucru înseamnă că puteți pune la preț (în BTC, ETH, BNB sau USDT) la care doriți să cumpărați. Odată ce prețul atinge acel punct, schimbul va face automat tranzacția.

Există multe instrumente diferite care ar permite comercianților și investitorilor să aibă o experiență de tranzacționare mai bună pe piață.

iota binance 3

Pasul 6: Alegeți suma de IOTA pentru a cumpăra

Introduceți prețul pentru care doriți să cumpărați IOTA sau selectați Market pentru a cumpăra la prețul curent (prețul de piață este bun pentru începători).

Acum selectați cât de mult IOTA să cumpărați. Puteți alege o anumită sumă în IOTA sau 25%, 50%, 75% sau 100% din monedele BTC / ETH / BNB / USDT din portofelul dvs. Binance.

Pasul 7: Cumpărați IOTA!

Faceți clic pe butonul verde mare pentru a finaliza tranzacția!

Pasul 8: Mutați monedele într-un portofel IOTA sigur

Cea mai bună practică în criptare este să vă păstrați monedele într-un portofel sigur pe care îl controlați, nu într-un schimb. Deci, când ați terminat tranzacționarea, retrageți întotdeauna monedele.

Există diferite portofele criptografice în spațiu care vă vor permite să vă stocați fondurile în siguranță. Acest lucru este foarte important, deoarece schimburile sunt de obicei afectate de hacks și atacuri care ar putea duce la pierderea de monede virtuale de la utilizatori. Portofelele hardware sunt considerate a fi cele mai sigure pentru stocarea monedelor digitale.

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un portofel care să accepte IOTA. Deoarece IOTA este un proiect mai nou decât multe alte criptomonede de mare valoare, nu există încă atât de multe opțiuni de portofel disponibile. Portofel atomic și Portofel ușor GUI IOTA sunt ambele opțiuni solide pentru desktop, în timp ce Portofelul Trinity sau oficialul Portofel IOTA pentru Android sunt două opțiuni mobile pentru utilizatorii de Android.

Pentru a retrage monede în propriul portofel, faceți clic pe „Fonduri” și apoi „Retrageri”.

iota binance 4

Selectați IOTA din meniul derulant. Adăugați adresa din portofelul IOTA, verificați din nou dacă este corectă și apăsați pe Trimitere. Verificați Binance pentru confirmarea faptului că retragerea dvs. a avut succes.

Binance le permite utilizatorilor să achiziționeze unele monede digitale folosind carduri de credit. Acest lucru este important pentru utilizatorii care doresc să aibă acces la piața criptografică într-un mod rapid și ușor. Cu toate acestea, unele monede digitale sunt disponibile în prezent pentru cumpărare folosind această metodă. 

…si asta e! Acum știi cum să obții primele tale jetoane IOTA Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map