Lista celor 11 firme de capital de risc Blockchain

Există mai mult de 120 de firme de capital care au investit în proiecte blockchain. Lista noastră conține unele dintre cele mai importante firme de capital de risc în domeniul blockchain.

Firmele de capital de risc Blockchain

În ultimul deceniu, firmele cu capital de risc au investit în blockchain și în afaceri folosind tehnologie. Dar contribuția lor financiară la industrie a devenit mai vizibilă în ultimii ani, când piața criptografică a început să crească.

Iată lista noastră cu 11 firme de capital de risc Blockchain:

1. Grup valutar digital

Fondată în 2015, Grup valutar digital este unul dintre cei mai influenți investitori de capital de risc din spațiul blockchain. Firma din New York susține companiile blockchain prin consultanță, rețea și acces la capital. A investit resurse mai mult decât oricare alt investitor în această industrie. Digital Currency Group nu numai că a fost printre primii investitori blockchain, dar este și unul dintre cei mai activi investitori din industria digitală.

Investiții Blockchain notabile: Bază, Ledger, Circle, Blockchain Inc., Abra, Bitpay, Blockstack, Blockstream, Bloq, Circle, Coinbase, Ripple, Veem, Wyre, Zcash.

digtial

Sursa: twitter.com

2. Pantera Capital

Pantera este o investiție din California, care a fost înființată în 2003 și este dedicată finanțării companiilor din spațiul valutar digital. Pantera nu este un fond de capital de risc pur, ci mai degrabă un hibrid între un fond de acoperire și un fond de risc care realizează investiții inițiale în companii blockchain și, de asemenea, jetoane și criptomonede.

Investiții Blockchain notabile: Bază, Cerc, Port, DMarket, 0X, Bitcoin, BITPesa, Ethereum, Rețeaua Kyber, Ripple, Stream, VEEM, Zcash, Abra.

3. Blockchain Capital

Blockchain Capital este un fond de risc care se concentrează exclusiv pe sectorul blockchain. Prima lor investiție în blockchain a fost făcută la sfârșitul anului 2013 – în același an în care au fost fondate – cu investiția din seria A în BTCC, cea mai veche platformă de tranzacționare Bitcoin până în prezent. Numai în acest an, au investit în mai mult de nouă startup-uri. Blockchain Capital își are sediul în San Francisco, CA.

Investiții Blockchain notabile: Circle, Coinbase, Blockstream, Ripple, Bitaccess, BitGo, BitPesa, Kraken, Ripple, Abra, Circle, Coinbase, Ripple, SOFX.


Blockchain Capital

Sursa: blockchain.capital

4. Andreessen Horowitz

Andreessen Horowitz este una dintre cele mai mari firme de capital de risc Blockchain cu sediul în Silicon Valley, care nu se concentrează exclusiv pe investiții în blockchain și active digitale. În prezent, companiile bazate pe cripto constituie doar o fracțiune din activele lor de 4 miliarde de dolari.

Andreessen a început să investească în blockchain în 2013, cu o investiție înger în Ripple, care a fost ulterior succedată de o finanțare de risc inițială a Coinbase. De atunci, au făcut aproape o duzină de alte investiții în blockchain în companii precum Basis, Harbor și Chia Networks. Compania a anunțat recent că vor fi alocați 300 de milioane de dolari unui fond criptat.

Investiții Blockchain notabile: Bază, Coinbase, DFINITY, Port, Blockspring, Dwolla, Facebook, Foursquare, Polychain Capital, Robinhood, Tenfold, Tradeblock.

5. Capitalul nodului

O firmă din Beijing, Capitalul nodului investește în principal prin oferte inițiale de monede (ICO), spre deosebire de alte VC-uri de pe lista noastră. Node Capital și-a concentrat cea mai mare parte a investițiilor în ASIA, finanțând aproape două duzini de investiții blockchain în startup-uri chineze, inclusiv Fengwo și ChinaUp.com. Acestea sunt active din 2017, iar cea mai recentă investiție a lor este o lansare blockchain numită PalletOne. Cofondatorul Node este Jun Du, CEO al Cointime.

Investiții notabile în blockchain: Trip.io, Huobi, Delphy Foundation, Fengwo.

6. Boost VC

Boost VC este un accelerator de top pentru tehnologii precum inteligența artificială, blockchain și cripto, cu sediul în San Mateo, California. Boost a făcut mai mult de 30 de investiții în cripto și blockchain, devenind una dintre cele mai dinamice firme de capital de risc Blockchain din lume..

Investiții notabile în blockchain: BlockCypher, Tezos, Ledger, Coinbase, Abra, District0x, Filecoin, Hijro, Balanță, Polychain Capital, Ripio, Veem.

7. Draper Associates

Draper Associates este o firmă de capital de risc cunoscută în întreaga lume de peste 30 de ani, fondată de legendarul investitor de risc, Tim Draper. Draper a investit într-o varietate de companii de tehnologie, producție și asistență medicală, precum și companii și startup-uri blockchain. Prima lor investiție în blockchain a fost făcută în 2014, cu o investiție inițială în Augmate, o companie IoT și wearables dedicată utilizării întreprinderii.

Investiții Blockchain notabile: Coinbase, Ledger, Factom, CryptoMove, Bancor, Bitpesa, Factom, Kash, Robinhood, Tezos.

Draper Associates

Sursa: http://www.draper.vc/

8. Ceyuan Ventures

Ceyuan Ventures este un VC în stadiu incipient cu sediul la Beijing, China, care investește în principal în startup-uri de pe piața asiatică. Investesc mai ales în companii care se concentrează pe tehnologii și au peste jumătate de duzină de investiții semnificative în blockchain în companii precum Basis, Mars Finance și Trip.io. În 2014, au făcut prima lor investiție blockchain și, după ce au stagnat în 2016 și 2017, au luat ritmul în prima jumătate a anului 2018, făcând patru investiții.

Investiții Blockchain notabile: Bază, Mars Finance, Trip.io, OkCoin.

9. Parteneri Lightspeed Venture

Cu sediul în Menlo Park, Viteza luminii este o firmă globală de capital de risc în Blockchain care are șase birouri suplimentare, inclusiv în Israel, China și India. Ei investesc în principal în sectoarele consumatorilor și întreprinderilor, concentrându-se pe accelerarea tehnologiilor emergente și a inovației. Ei sunt, de asemenea, investitori timpurii în BTC China prin sucursala lor chineză.

Investiții Blockchain notabile: Bază, Blockchain Inc., Saga Foundation, BTCC, Ripple.

10. IDG Capital

IDG Capital este un fond de capital privat și de risc de miliarde de dolari cu sediul în New York. Investesc într-o varietate de companii, nu doar active blockchain și cripto. IDG a făcut prima investiție în blockchain cu o investiție din seria A în Ripple în 2013, deși realizează de obicei investiții de risc în etapa ulterioară. IDG Capital a realizat 13 investiții doar în august 2018, realizând Seria A, B C, D și Runda Venture. IDG are, de asemenea, un birou prin satelit situat în Bangalore, India.

Investiții Blockchain notabile: Ripple, Circle, Mars Finance, imToken.

11. Fenbushi Capital

Fondată în 2015, Fenbushi Capital este o firmă de capital de risc din Shanghai care investește exclusiv în companii cu blockchain. Fenbushi și-a făcut debutul pe scena investițiilor blockchain cu BTC Media la sfârșitul anului 2015 și, de atunci, a făcut alte 20 de investiții, în principal semințe, în startup-uri blockchain. Fenbushi este printre primele 50 de blockchain / crypto VC-uri care au sediul în China.

Investiții Blockchain notabile: Symbiont, Gem, Stream Token, Ripio, Abra, BITPages, Circle, Factom, Hijro, Balanță, Parity, Streami, TenX.

Fenbushi Capital

Sursă: http://fenbushi.vc

Cu aceasta, încheiem lista noastră cu unele dintre cele mai proeminente firme de capital de risc care investesc în proiecte blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map