Monede pasive de venit: NEBL, KMD și NEO

Monede de venit pasiv: NEBL, KMD și NEO

Venitul pasiv este uneori văzut ca „Sfântul Graal” al investițiilor financiare. Susținătorii pensionării anticipate indică adesea venitul pasiv ca fiind marele deblocare pentru atingerea acestui obiectiv.

Există, desigur, diferite forme de venit pasiv cu care sunt familiarizați: marketingul în rețea, deținerea unei proprietăți de închiriere și așa mai departe.

Dar unii investitori au stăpânit și arta generării de venituri pasive prin investiții criptografice. Deci, care sunt cele mai bune modalități de a câștiga cripto în timp ce dormi? Iată trei criptomonede de top pentru generarea de venituri pasive.

NEBLIO

„Rețeaua blockchain de generație următoare” Neblio își propune să ofere o modalitate de a debloca potențialul blockchain. Neblio a fost creat pentru a îmbunătăți dezvoltarea și implementarea aplicațiilor distribuite bazate pe blockchain. Cu alte cuvinte, ajută la facilitarea adoptării rapide a dApp-urilor care rulează pe rețeaua de noduri P2P, mai degrabă decât pe un singur nod.

Jetonul Neblio native, NEBL, se află în centrul platformei blockchain a Neblio. Este una dintre monedele digitale care au făcut posibilă crearea de venituri pasive. Platforma utilizează un mecanism de consens pentru dovada mizei (PoS).

Puteți câștiga venituri pasive cu NEBL prin miza. Cu toate acestea, pentru a câștiga venituri, trebuie să vă mențineți portofelul Neblio rulat 24/7. Cu cât NEBL rămâne mai mult în portofel, cu atât venitul este mai mare.

raspberrypi VNC Viewer e1512333422668

Sursă: https://nebl.io/

La momentul scrierii acestui document, NEBL are o valoare de aproximativ 1,90 USD. La mijlocul lunii ianuarie a acestui an, a atins un maxim istoric de aproape 50 de dolari. Calculatoarele, date de Neblio, arată recompense anuale de aproximativ 10% pentru deținerea monedei și mizarea ei 24/7.

În prezent, este pe locul 172 în funcție de CoinMarketCap, cu o ofertă de 13 milioane de jetoane și o capitalizare de piață de 26,5 milioane de dolari.

Komodo (KMD)

Komodo platforma este o furculiță a Zcash. A fost lansat în 2016. Komodo este un proiect de blockchain descentralizat care oferă oamenilor controlul asupra banilor lor digitali, păstrând în același timp o confidențialitate absolută. KMD se bazează pe un algoritm de consens unic numit dovadă întârziată a muncii (dPoW).

Platforma utilizează tehnologiile BarterDEX și Jumblr pentru a oferi o metodă de ofertă inițială descentralizată care nu este susceptibilă de reglementările guvernamentale – reglementări care împiedică de obicei libertatea financiară.

BarterDEX utilizează swapuri atomice pentru transferul de monede. În prezent, swap-urile atomice sunt utilizate pentru a acoperi golurile dintre monede; precum jetoanele bazate pe Ethereum și cele care își folosesc propriul lanț.

BarterDEX nu este găzduit pe servere centralizate și poate funcționa pe o rețea distribuită alimentată de platforma Komodo.

La momentul redactării acestui articol, KMD tranzacționa la 1,15 USD, conform datelor CoinMatrketCap.com. La 21 decembrie 2017, moneda a atins un maxim istoric de 12,54 USD.

Foaie de parcurs tehnică

Sursă: https://komodoplatform.com/

În prezent există 109.057.135 KMD în circulație, cu o aprovizionare totală planificată de 200 de milioane de jetoane – proiectată să fie atinsă în 2031. Între timp, „HODLerii” KMD pot câștiga 5% KMD anual.

Trebuie remarcat faptul că Komodo nu folosește algoritmul Dovadă de miză (PoS), dar recompensează deținătorii jetonului său nativ în portofele selectate. Venitul pasiv a fost implementat pentru a încuraja oamenii să-și HODL KMD în afara schimburilor de criptomonede.

NEO

NEO, cunoscut anterior sub numele de „Antshares” este o criptomonedă care are o funcționalitate similară Ethereum. De fapt, este adesea denumit „Ethereum chinezesc” și a fost conceput pentru a ajuta la introducerea noului Economie inteligentă. Atât NEO, cât și Ethereum vor să fie platforme pentru aplicații descentralizate, contracte inteligente și oferte inițiale de monede.

NEO utilizează contracte inteligente pentru a executa programe fără implicarea unor terți. Odată ce contractele sunt create, acestea nu pot fi cenzurate, afectate sau modificate de terți.

NEO a fost fondată în 2014. De atunci, blockchain-ul a cunoscut o cantitate considerabilă de tracțiune și interes în rândul utilizatorilor, devenind una dintre cele mai importante invenții ale secolului 21..

În loc să utilizeze algoritmul PoW sau PoS, NEO folosește o soluție inteligentă cunoscută sub numele de Toleranță bizantină delegată (dBFT) ca protocol de consens.

Rețeaua NEO utilizează două jetoane diferite – GAS și NEO. NEO este un simbol utilizat pentru gestionarea rețelei, precum și pentru crearea de blocuri.

1024

Sursă: https://neo.org

GAS, așa cum sugerează și numele, este conceput pentru a „alimenta” rețeaua blockchain NEO. Jetoanele GAS sunt distribuite utilizatorilor care dețin NEO. Cu cât dețineți mai multe jetoane NEO în portofel, cu atât veți câștiga mai multe GAS ca dividende.

Schimburi de genul Binance și KuCoin permite utilizatorilor să-și colecteze GAS-ul stocându-și NEO-ul pe platformele lor.

Gânduri finale

Multe dintre aceste metode necesită o abordare practică și necesită timp pentru a avea succes. Totuși, aceste metode de a câștiga venituri reziduale și pasive ar putea fi un mare deblocare pentru cei care pot participa; mai ales în aceste stadii incipiente.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map