Tot ce trebuie să știți despre criptomoneda de bază a jetonului de atenție | Ghid pentru începători în 2018

Indicativ de bază pentru atenție (BAT) este unul dintre cele mai controversate și, de asemenea, unul dintre cele mai ambițioase și demne de laude proiecte din criptosfera actuală.

Creat în 2016, Tokenul de atenție de bază are unul dintre cele mai mari nume în spate, cel al lui Brendan Eich, creatorul JavaScript și legendarul cofondator al Mozilla. Alți membri remarcabili ai echipei includ Brian Bondy, dezvoltator principal și cofondator al Brave și Scott Locklin, inginer principal și cofondator al Software Kerf.

echipă

Ce este indicativul de bază pentru atenție?

Pentru a o pune cât mai simplu posibil, Tokenul de atenție de bază este simbolul nativ care alimentează ecosistemul Brave. BAT este un simbol ERC-20, ceea ce înseamnă că este construit deasupra blockchain-ului Ethereum. Jetoanele pot fi utilizate în mod liber pe ecosistemul Brave, ceea ce înseamnă că pot fi schimbate între agenții de publicitate, editorii și utilizatorii de internet tipici.

Scopul principal al proiectului Token de atenție de bază (BAT) din San Francisco este de a oferi utilizatorilor săi un schimb puternic de publicitate digitală bazat pe tehnologii blockchain. A fost conceput pentru a aborda și a îmbunătăți sistemul de publicitate digital oarecum nedrept în care mulți utilizatori de Internet sunt obligați să sacrifice timpul, confidențialitatea și atenția pentru a-l folosi gratuit.

Structura proiectului, modul în care funcționează BAT

Dacă numele menționat mai sus de Curajos sună familiar, deoarece Brave este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune browsere care au apărut în ultimii ani. Brave este un browser web bazat pe Chromium, care oferă totul utilizatorilor săi o experiență online mai mare prin blocarea trackerelor și a anunțurilor, îmbunătățind astfel atât confidențialitatea, cât și viteza de încărcare a paginilor web.

Browserul Brave este o parte instrumentală a proiectului Basic Attention Token. Desigur, utilizatorii nu sunt obligați să utilizeze neapărat BAT atunci când utilizează Brave, chiar dacă pot folosi simbolul pentru a plăti editorii de conținut.

Curajos

Deoarece proiectul dezvoltă în esență un nou tip de model de publicitate digitală, el merge inevitabil în față cu unii dintre cei mai mari giganți publicitari, precum Facebook, Twitter și YouTube. Noul sistem propus de BAT îndepărtează companiile intermediare precum cele menționate mai sus. În loc să le plătească, moneda poate fi plătită direct de la agenții de publicitate către utilizatorii care utilizează BAT. Pur și simplu, modelul său de publicitate permite agenților de publicitate să plătească pentru anunțuri folosind BAT, iar utilizatorii care vizualizează aceste adăugări vor fi recompensați cu BAT.

Conform Token-ului de atenție de bază hartie alba, Brave are un rol special de jucat, deoarece este folosit pentru a măsura atenția utilizatorilor. Browserul analizează implicarea utilizatorului cu o filă specifică și afișează reclame relevante pe baza timpului petrecut derulând pe un anumit conținut.

Odată ce scorul de atenție este colectat, datele sunt trimise către sistemul Brave Ledger. Este responsabil pentru plata editorilor și a utilizatorilor deopotrivă pe baza scorului final de atenție.

Diagramă

Performanța pieței

Jetonul BAT a fost lansat printr-un ICO tipic. Ceea ce este mai impresionant la acest ICO special este faptul că compania a reușit să strângă 35 de milioane de dolari în puțin sub 30 de secunde. Începând cu această scriere, BAT are un preț de 0,23 USD per jeton, nu cu mult mai mult decât atunci când a fost lansat pentru prima dată în iunie 2017 (0,17 USD).

Capitalizarea totală a pieței BAT este de 237.735.000 USD, cu o ofertă circulantă de 100.000.000 BAT dintr-o ofertă totală de 1.500.000.000 BAT. Moneda este în prezent pe locul 51 pe CoinMarketCap, și poate fi tranzacționat pe unele dintre cele mai populare schimburi de criptomonede, cum ar fi Binance, LATOKEN, Huobi, ChaoEX, Bittrex, și VeBitcoin. Pentru mai multe informații, consultați CoinMarketCap’s Secțiunea piețe.

Piaţă

Depozitarea BAT

Deoarece jetonul BAT este un jeton ERC-20, acesta poate fi stocat pe orice portofel compatibil Ethereum. Unele dintre cele mai bune portofele pentru stocarea BAT sunt  Ledger Nano S, MyEtherWallet, și Exod.

Investiții viitoare

Sunt mulți care cred că BAT este o investiție foarte bună pe termen lung. Principiul de bază din spatele proiectului este principalul punct de vânzare, echipa este compusă din multe minți strălucite, iar browserul Brave este utilizat în prezent ca un kickstarter pentru îmbunătățirea scalării proiectului oferind jetoane gratuite oricui îl folosește..

Viitorul nu va fi unul ușor pentru BAT, mai ales pentru că proiectul se confruntă cu o concurență foarte dură din partea altor giganți publicitari precum Google și Facebook, precum și din alte platforme de publicitate similare bazate pe blockchain, cum ar fi Papirus și Adshares. Din fericire, ultimii doi se concentrează în principal pe editori și agenți de publicitate, excluzând complet utilizatorii, lucru care face BAT mult mai valoroasă. Viitorii investitori ar trebui să procedeze cu prudență și să facă cercetări cuprinzătoare înainte de a se angaja. Verificați proiectul foaie de parcurs este, de asemenea, o idee foarte bună.

Rețele sociale

Pentru mai multe informații despre proiect, utilizatorii sunt sfătuiți să viziteze proiectul site oficial. Alte resurse utile includ secțiunea blog, proiectului Secțiune medie, este Reddit, precum și a acestuia Stare de nervozitate și Telegramă canale.

Concluzie

Potrivit cărții albe a proiectului, pe lângă toate costurile implicate în tarifele de date pentru încărcarea anunțurilor, performanțele dispozitivului pot fi afectate, de asemenea. Se crede că reclamele pot reduce durata de viață a bateriei telefonului sau laptopului cu până la 21%. Cu toate acestea, cea mai valoroasă resursă pe care o pierd utilizatorii din cauza anunțurilor este timpul liber.

Va fi interesant să vedem cum va arăta viitorul atât pentru jetonul de atenție de bază, cât și pentru browserul Brave. Chiar dacă ecosistemul bazat pe simboluri și browserul său de blocare a anunțurilor sunt ambele propuneri grozave, proiectul necesită în continuare rate mai mari de adoptare până când poate privi cu încredere un viitor profitabil. Numai timpul va spune dacă Basic Attention Token va reuși să revoluționeze industria publicității digitale.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map