10 land med flest Bitcoin Hodlers

Det er mye spekulasjoner om hvem som har flest kryptomynter og hvilke som er de største Bitcoin hodlerne. Noen mener at de fleste av dem eies av store børser, fond eller gruveselskaper som bruker sin posisjon til å påvirke markedet til deres fordel. Et vanlig Bitcoin-faktum er at disse ofte blir referert til som “hvaler” – store penger investorer i krypto, som vanligvis er institusjoner som Hedge Funds og Investment Funds som ofte forårsaker “bølger” i markedet for små investorer..

Bli med i kryptovaluta-fremtiden og bytt favorittmyntene dine Binance!

Men likevel er det også mange brukere som gjennom sin kollektive investering i Bitcoin har satt visse land på kryptokartet for å eie betydelige mengder av den digitale mynten. Ulike statistiske studier og analyser, inkludert en laget av Statista, indikerer at ting ikke er så dystre, og det er faktisk mange kryptoinvestorer som eier og HODL BTC.

Selv om det fortsatt er mye å gjøre for å oppnå vanlig adopsjon, øker interessen og stadig flere applikasjoner og bruksområder fra det virkelige liv begynner å dukke opp.

Største Bitcoin Hodlers

Vi har laget en liste over landene som har flest Bitcoin HODLere.

Bitcoin Hodlers over hele verden

De forente stater

For øyeblikket er USA hjemmet til det meste av kryptoinnsats og aktiviteter, med et stort antall børser, handelsplattformer, fond, kryptogruvedrift og blockchain-orienterte prosjekter. På grunn av dette vil de fleste anser det som normalt for dette landet å ha det største antallet Bitcoin hodlers ut av alle landene.

David Everett strickler 371717 unsplash

Kilde: https://unsplash.com

Overraskende nok ser det ut til at innbyggerne i USA ikke er så mye opptatt av kryptovalutaer som man forventer. Men med tanke på at den har den største befolkningen i forhold til resten, representerer 8% av Bitcoin-eierne fortsatt et stort antall.

Romania

Romania er sannsynligvis mest kjent for å være hjemmet til et stort antall internasjonale firmaer og virksomheter som aktiverer seg i IT-sektoren, samt et høyt antall frilansprogrammører og utviklere..

Tatt i betraktning landets nære forhold til teknologiindustrien, kommer det ikke som en overraskelse at det har en utviklet forbrukerbase som er involvert i kryptokurver.

På grunn av dette er Romania et av landene som scorer høyt blant annet som hodl kryptoer. Å se den store mengden internasjonale selskaper som bor her, er det logisk at kryptovaluta-betalinger blir brukt på grunn av de lave kostnadene ved å gjøre transaksjoner med dem utenlands. 12% av forbrukerpoolen deres har vist seg å eie minst en type krypto, med Bitcoin som den mest populære.

Tsjekkia

Bortsett fra hackingsforsøk, lager de fleste østeuropeiske land ikke overskrifter for å eie kryptoer. Men Tsjekkia ser ut til å være unntaket, ettersom det ser ut til at deres kryptovaluta-samfunn er i full blomst nå og har 9% av alle forbrukerne investert i kryptovaluta. Det er ikke kjent nøyaktig hvor populære Bitcoin eller altcoins er fra individ til individ, men likevel viser disse tallene noe løfte.

Kina

Selv om Kina har skapt overskrifter for sine mange nedbrudd på kryptooperasjoner, har det fortsatt en rekord for å utmerke seg innen digital handel. Landets ledende børser har et av de største volumene av Bitcoin som omsettes daglig. Det har vært mange rapporter som viser at kinesiske borgere har flyttet nærmere kraftverk for å tjene på billig strøm som de leverer, og bruke dem til å bryte bitcoins. Imidlertid, når man ser de nåværende regulatoriske tiltakene mot kryptoer, kan antallet hodlers reduseres i fremtiden.

chuttersnap 710335 unsplash

Kilde: https://unsplash.com

Spania

Spania er vert for et stort antall vanlige bank-minibanker som støtter utveksling av Bitcoin til fiat-valuta. Men så positiv som denne utviklingen er for adopsjonsbevegelsen, ser det ut til at bare denne markedsnisjen er favorisert i landet, til tross for at 10% av forbrukerne har kjøpt og eid noen digitale eiendeler. En interessant begivenhet, selv om det er sterkt behov for mer vekst.

Som nevnt tidligere er det mange minibanker installert i landet som lar enkeltpersoner kjøpe og selge digitale eiendeler. I henhold til data levert av CoinATMRadar, i Spania, er det 96 minibanker for å håndtere Bitcoin. Dette gjør at av Spania det femte største landet med det største antallet minibanker installert.

Polen

Polens kryptovalutaindustri er for tiden stort sett ukjent territorium, da det ikke er mye kjent bortsett fra en positiv holdning til Bitcoin og andre kryptoer. 11% av forbrukerpopulasjonen har en liten andel kryptoer i kapitalporteføljen, ettersom flere begynner å få interesse for bevegelsen.

Selv om det er flere enkeltpersoner og selskaper som opererer i kryptovalutamarkedet i landet, har noen problemer påvirket plassen. I juli 2019 opplevde kryptokursutvekslingen BitMarket, en av de største i Polen når det gjelder handelsvolum, likviditetsproblemer og sluttet å operere. Flere millioner dollar verdt Bitcoin har gått tapt. Medstifteren er også funnet død, noe som gjør ting enda verre.

Landet må være fokusert på å forbedre sitt regelverk hvis det ønsker å være konkurransedyktig. Tidligere i 2018 ble mange individer berørt på grunn av manglende klarhet i reguleringsmiljøet i Polen.

I tillegg til det er det mange selskaper i landet som for tiden jobber i kryptovalutamarkedet. Dermed viser dette at det er stor interesse for digitale eiendeler i Polen og potensiell fremtidig vekst.

Tyrkia

Tyrkia er et land full av politiske spenninger og tvetydige regler, men dette miljøet gjorde det mulig for Bitcoin og altcoins å eskalere når det gjelder trekkraft og interesse. Selv om det fremdeles mangler riktige prosedyrer for krypto- og blockchainrelaterte forhold, ser ting ganske lovende ut. Det er blitt oppdaget at en av fem tyrker har Bitcoin eller andre digitale valutaer, noe som representerer et litt større antall. Tilsvarende utgjør denne statistikken bare en prosentandel av alle innbyggerne og skal tolkes ved å ta dette i betraktning.

Det er verdt å påpeke at i løpet av den nylige krisen den tyrkiske lira opplevde, begynte mange enkeltpersoner å kjøpe Bitcoin og andre virtuelle valutaer. Den digitale eiendelen fungerte som en butikk med verdi i løpet av den tiden. Selv om Bitcoin var i en bjørnetrend, tiltok forventningene til den fremtidige veksten mange investorer i landet.

Japan

Japan er kjent i samfunnet for å være veldig krypto, siden det er blant de få landene å anerkjenne kryptovalutaer som et legitimt betalingsmiddel. På grunn av dette er det et stort antall BTC som blir gjennomført inn og ut av landet, med mange som velger å holde dem for det høyavkastende investeringspotensialet. I følge data fra CoinMarketCap, landets kryptobørs har høy transaksjonell trafikk.

ryo yoshitake 732825 unsplash

Kilde: https://unsplash.com

Landet har også et av de mest effektive reguleringsmiljøene i verden relatert til blockchain-teknologi og virtuelle valutaer. Børs som ønsker å begynne å operere i landet, må ha den nødvendige lisensen gitt av Financial Services Agency (FSA), den regulerende enheten i landet.

Disse nye forskriftene ble implementert etter oksemarkedet i 2017, og på grunn av det faktum at flere kryptobørser ble påvirket av hack og uregelmessige problemer. For eksempel ble CoinCheck, en av de viktigste kryptoplattformene for å handle digitale eiendeler i landet, hacket og mistet 500 millioner dollar i NEM (XEM) -tegn i begynnelsen av 2018.

Nå er det mange firmaer som ønsker å etablere seg i landet og venter på godkjennelse fra FSA. Japan er også landet med det nest største handelsvolumet mot Bitcoin over hele verden etter den amerikanske dollaren.

Sveits

Sveits er for det meste kjent for sine banebrytende banker og finansinstitusjoner, men nå har denne nasjonen tydeliggjort sine hensikter om å bli et kryptovaluta- og blockchain-knutepunkt. Bankene har begynt å åpne dørene for kryptovaluta-betalinger, et trekk som har oppmuntret mange av innbyggerne til å dabbe seg i kryptoer, hovedsakelig fordi de nå har en form for sikkerhet.

Sveits har også fått en viktig posisjon i kryptovalutaområdet med forskrifter som ble implementert på dets territorium. Byen Zug har opplevd eksponentiell vekst i antall selskaper relatert til kryptomarkedet som opererer der.

Samtidig har regulatorer et veldig åpent sinn overfor digitale eiendeler og hvordan de brukes, det er derfor den sveitsiske SIX-børsen bestemte seg for å liste forskjellige børshandlede produkter (ETPer) relatert til Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) og også XRP.

Sør-Korea

Sør-Korea er et annet Asia-land som påvirker Bitcoin-scenen. Med den kinesiske regjeringens ikke så positive holdning til kryptohandel, har mange omdirigert sine handelsaktiviteter i nabolandet Sør-Korea. Med en forkjærlighet og dyktighet for teknologi, er landet nå vert for en mengde børser og kryptovirksomheter som imøtekommer en befolkning som har en økende interesse for å handle og bruke kryptovalutaer. Bitcoin er blant de beste kryptoene som også handles og eies her.

Selv om den sørkoreanske regjeringen ikke tok klare tiltak angående kryptovalutamarkedet, er det mange selskaper som ønsker å vokse og tilby nye tjenester til kryptovalutaindustrien. En av dem er Kakao, det mest populære meldingsprogrammet i landet. Kakao kan til slutt integrere forskjellige kryptorelaterte tjenester i meldingsprogrammet i fremtiden.

Videre Sør-Korea kontoer for nesten 10% av all BTC som handles over hele verden, etter den amerikanske dollaren og den japanske yenen, ifølge CoinHills.

21222

Det er mange andre land rundt om i verden som har mange kryptobrukere. Imidlertid er det på en eller annen måte vanskelig å lage pålitelige estimater om det. Faktisk, de nåværende dataene vi har det gjennom undersøkelser som er utført av forskjellige selskaper i stedet for av objektiv informasjon.

En måte å forstå hvordan land oppfører seg i markedet, er å sjekke antall aktive noder de har. Som bitnoder rapporter, USA har 24,88% av det totale antallet noder rundt om i verden, etterfulgt av Tyskland med 20,27% og Frankrike med 6,04%. Kina kommer på femte plass med 4,18% av totalt antall noder rundt om i verden, og Japan er på 11. plass.

Cole er en frilansskribent som fokuserer på kryptovaluta og nye teknologier. Tidligere artikler om Masternodes har blitt omtalt på ledende kryptonettsteder og sitert i Whitepapers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map