10 trinn for å mestre handel med kryptoutnyttelse

Hvis du er en nybegynnerleverandør eller vil være en, ville du ha hørt dette en million ganger. Utnytte handel med Cryptos er farlig. Det er veldig risikabelt, og luksusen du må gjøre er veldig minimal, spesielt når du handler med mer enn 20 ganger. Derfor er det veldig viktig å gjøre risikostyring for alle handler du tar. Når det er sagt, her er de ti trinnene du må følge for å mestre Crypto leverage trading.

Hvis du ønsker å utnytte et profesjonelt team av handelsmenn, sammen med deres eksakte portefølje, leksjoner og fullstendige kurs i kryptovalutahandel, kan du gå til sjefen Crypto Trading Academy – Prøv gratis.

Begynn i det små

Å forstå risikoen ved å utnytte Cryptos, og begynne med små er den beste måten å starte reisen på. Tatt i betraktning pengene du investerer i marginhandel er ikke din lenger, er den beste måten, da du ikke er sikker på hvordan handlerne dine vil gå. Ikke skynd deg inn i den. Ha en liten og tydelig portefølje. Lær å gå før du planlegger å løpe.

Har en plan

Det er veldig viktig å ha en spillplan før handel, spesielt marginhandel da det er en stor risikofaktor. Å tilbringe mesteparten av tiden din på å lære spillereglene kan gi deg et stort forsprang på bare å hoppe i sjøen. Når du har en klar forståelse av reglene du har lært, kan du bygge strategier rundt dem. Strategi er at en ting som skiller profesjonell handel fremfor gambling.

Handle Spot-markedet før du utnytter trading Cryptos

Spotmarkeder består av enkel kjøp og salg av alle eiendeler. Kartene du ser der, er mye mer stabile enn for noen Cryptocurrency-diagrammer. Hver ny næringsdrivende bør være kontinuerlig lønnsom i spotmarkedene før han til og med vurderer leveraged trading. Bruk av gearing vil øke gevinster og tap. Det kan være spesielt bra for dagshandel, men bare sørg for at du vet hva du gjør.

Ta fortjeneste og stopp tap

Det er en god praksis å ta ut fortjeneste underveis på de vinnende handlerne. Hvis du handler på måling av risiko for å belønne, vil du sannsynligvis ha et hardt stopp og ta fortjeneste. Flere ukers swinghandel på stedet kan bruke både Take Profit og Stop Loss. Stoppordrer kan også brukes mot deg. Det er mange tilfeller der “stopp ordrejakt” med store institusjoner som presser prisen forbi støtte eller motstand. Når dette skjer, kan det hende at bestillingen din ikke utføres til utløserprisen, men lukker deg til den verste mulige prisen der du ikke kan få mer fortjeneste.

Mestre et spark


Å ha en plan før du utfører en marginhandel er veldig viktig og å mestre en effektiv strategi som kan gi konsistente resultater, kan tjene deg bedre enn bare å vite hundre strategier. Du trenger ikke noe intellektuelt, utenom denne teknikken for å tjene penger, bare en enkel taktikk som fungerte for deg før og som du er komfortabel med, er mer enn nok. Finn ditt søte sted i markedet, velg din favorittkryptovaluta og hold deg til planen din. Hvis du ikke har en plan, bør du ikke være på slagmarken. Handlere som pleier å utføre tilfeldige ordrer uten en plan, mister vanligvis pengene sine, spesielt med tanke på marginhandel.

Handelskvalitet over mengde

En vanlig feil som Crypto leverage tradere gjør er deres trang til alltid å være i en handel. Å jage markedet under tøffe forhold er ikke en god beslutning å ta i marginhandel. Du bør være tålmodig nok til å vente på handler som har større sannsynlighet for å vinne over å miste handelen. Du må også alltid ha en exitstrategi for å håndtere risiko. Med mindre du kjører en algoritme som har muligheten til å skalpe et flatt marked, hold deg unna stabil prishandling. Når markedene er ineffektive, er det beste du kan gjøre å være tålmodig og vente.

Handle med fiat når prisene er høye

Det er en generell praksis at de fleste altcoins handles med Bitcoins, da altcoins er parret med BTC på de fleste børsene. Å handle med altcoins er en fin måte å samle mye BTC på. Men når du gir deg handel under kryptobjøretrender, er det ofte best å bruke USD eller andre fiat-valutaer som ammunisjon. Ved å bruke en avskrevet eiendel som sikkerhet kan du øke tapene dine.

Administrer risiko

Oddsen for at du vinner en handel er ikke garantert i det hele tatt, selv om du har den mest effektive handelsstrategien med de beste markedsforholdene, spesielt når du handler Cryptos på gearing. Det er ingen absolutter i det hele tatt, og ingenting er garantert. Derfor er risikostyring veldig viktig for å redusere tapet. Teknisk analyse er en effektiv måte å lese prisaksjonen og ramme strategien din. Å redusere motpartsrisiko, posisjonsstørrelse, sette stopp eller sikre din posisjon og gå lett på gearing er noen av trinnene du kan ta for å redusere risikoen mens du utnytter handel med Cryptos.

Lås inn gevinster og diversifiser

I det øyeblikket du innser at du tjener til å endre penger, er det bedre å ta inn noen av myntene dine for å låse inntektene. Det betyr å fjerne penger helt fra kryptomarkedene og diversifisere dem andre steder. Hvis du klarer å gjøre dette perfekt, har du allerede vunnet spillet.

Ta pauser og lær

Handel er vanedannende, spesielt når du ser noen enorme fortjenester ved å utnytte Cryptos. Tren og meditere. Å tilbringe tid med familie og venner kan slappe av mer. Du trenger den roen når du ser prishandlingsdiagrammer hele dagen. Bruk litt tid på å undersøke utviklingen som skjer. Hver dag er det noen eller andre nye innovasjoner i Crypto-rommet. Forstå hva de som lærer og tilegner seg kunnskap er en konstant prosess. #Cryptolove

Bildekilde: BitcoinExchangeGuide

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map