12 kjendiser som har investert i Bitcoin

Kryptovaluta er ikke lenger populær bare blant programmerere og teknologiutviklere. Et økende antall Bitcoin-kjendiser har også hoppet på banen, og gjort investeringer og påtegninger i forskjellige blockchain-baserte virksomheter og digitale mynter..

Liste over Bitcoin-investerte kjendiser

Her er vår liste over fremtredende kjendiser som har investert i BTC-kryptovalutaen til tross for de ustabile Bitcoin-markedsforholdene.

1. Björk

Den islandske sangerinnen Björk i samarbeid med Blockpool, et London-basert selskap, gjorde det mulig for fansen å kjøpe 2017-albumet sitt Utopia med Bitcoin. Den sære artisten jobbet angivelig sammen med Blockpool for å tillate betalinger med Litecoin, Dashcoin og AudioCoin for albumet hennes..

2. Ashton Kutcher

Skuespilleren Ashton Kutcher var med å grunnlegge A-klasse investeringer, et investeringsfond som finansierte BitPay. Det tilbyr betalingstjenester for selgere som har Bitcoin-vennlige virksomheter.

Ashton Kutcher - Bitcoin investert kjendis

Kilde: http://www.crainsnewyork.com

Skuespilleren har vært en ivrig tilhenger av blockchain og dets applikasjoner i lang tid. Hans selskap er involvert i andre oppstart og digitale plattformer rundt i bransjen.

“Den største tingen med bitcoin er: hva kan den desentraliserte teknologien egentlig gjøre? […] Tenk om vi kunne desentralisere det sikkerhetsspørsmålet, og om vi kan desentralisere sikkerheten, ”sa Kutcher i en TechCrunch-konferanse..

Forestillingen om at vi borgerlig kunne overvåke hverandre på en anonym måte, holder faktisk anonymiteten på Internett, vi trenger ikke å bekymre deg for Big Brother og at den samme infrastrukturen som bygde ut Bitcoin kan brukes i sikkerhetsbransjen til masse bra. , ”Sa skuespilleren.

3. Richard Sherman

Den berømte NFL-cornerback-kjendisen sa at selv om han ble advart mot å gjøre investeringer i kryptokurver, har han blitt en stor tilhenger av blockchain-bevegelsen, og har også investert og eier noen få andre kryptokurver bortsett fra BTC.

“Jeg har noen få bitcoin og Ethereum og noen få Litecoin, de enkle vanlige,” sa Sherman. “Men jeg liker ikke tusenvis av andre mindre mynter.”

Sherman begynte å investere i Bitcoin veldig tidlig etter at fansen spurte om de kunne kjøpe varer fra nettstedet hans med den digitale mynten.

Han angrer på at han ikke beholdt bitcoins som de var, siden han senere konverterte dem til amerikanske dollar. Sherman sa at han kjøpte Bitcoin da den ble verdsatt til $ 1000 og klarte å tjene inn $ 20.000.

Sherman er også en talsmann og en investor i kjendis Cobinhood, en kryptokursutveksling som muliggjør handel uten å kreve avgifter for tjenestene.

4. Mel B

Tidligere Spice Girl Mel B kom først i kontakt med Bitcoin etter at hun begynte å godta mynten som betaling for sin julesingel i 2014 på nettstedet hennes. Gjennom hennes partnerskap med CloudHashing, et London-basert selskap, ble hun den første artisten i musikkbransjen som aksepterte Bitcoin som betalingsmiddel for musikken sin.

Under en pressemelding som ble gjort på den tiden, uttrykte hun sin begeistring for kryptovalutaen. “Jeg elsker hvordan ny teknologi gjør livet vårt lettere, og for meg er det spennende,” sa Scary Spice. “Bitcoin forener fansen min over hele verden ved hjelp av en valuta. De kan bare betale med bitcoins! ”

CloudHashing er et av de største selskapene i bransjen som tilbyr bitcoin gruvekontrakter.

Mel B.

5. Nas

Den amerikanske hiphop-artisten og rapperen Nas investerte en betydelig sum på $ 25 millioner dollar sammen med sin manager Aymen Anthony Saleh i Coinbase, den ledende amerikanske kryptobørs. Ikke bare det, men han sikkerhetskopierte også 500 startups, en Silicon Valley-inkubator for bitcoin-fokuserte virksomheter, og investerte i 40 oppstartsprosjekter. Rapperen uttalte at han har planer om å fortsette sitt engasjement i blockchain og crypto-verdenen.

Nas ble sitert for å si i et intervju at det å investere i Bitcoin var fremtiden.

6. Mike Tyson

Det er et kjent Bitcoin-faktum at den anerkjente bokseren Mike Tyson bidro til utviklingen og markedsføringen av “The Mike Tyson Bitcoin ATM”, en minibank som lovet å bytte hvilken som helst fiat-valuta til Bitcoin på under 20 sekunder. Minibankene ble først installert på LINQ Hotel & Casino i Las Vegas.

“Jeg er beæret over å bli med i bitcoin-revolusjonen med min aller første bitcoin-minibank,” sa Tyson på den tiden.

Men den tidligere tungvektsmesterens interesse for Bitcoin-markedet stoppet ikke ved en minibank. Tyson samarbeidet igjen med Bitcoin Direct for å lansere en Bitcoin digital lommebok for mobile enheter.

Den merkede lommeboken lar brukeren selge, kjøpe og lagre Bitcoin gjennom Glidera’s utvekslingsplattform. Det bør nevnes angående appens bakgrunn – den inneholder bokserens ansikts tatovering.

ResizedImage600458 Tyson ATM-topp

Kilde: https://bravenewcoin.com

7. Amitabh Bachchan

Den berømte Bollywood-kjendisen og superstjernen Amitabh Bachchan investerte $ 250.000 amerikanske dollar sammen med sønnen Abhishek Bachchan i løpet av to år i et personlig investeringsfond i Meridian Tech Pte, et selskap med hovedkontor i Singapore.

Big B, som fansen hans kjenner ham, kapitaliserte seg på Bitcoin-mani, aksjene han eide økte 2500%. Investeringen brakte Bachchans 250 000 aksjer i LongFirm-selskapet, som, med tanke på aksjekursen per aksje, ville utgjøre $ 17,5 millioner..

Meridian beskrev seg selv som et selskap som tilbyr blockchain-baserte løsninger, samt mikrofinansiering gjennom bruk av kryptovalutaer.

8. Gwyneth Paltrow

Tilbake i 2017 da kryptovalutamarkedet utvidet seg og nådde heltidshøyder, Gwyneth Paltrow, en av de mest innflytelsesrike kvinnene i 2019 i henhold til ranker, ble med den populære Bitcoin-oppstarten Abra som rådgiver.

I tillegg til det promoterte Paltrow Bitcoin på Twitter gjennom en artikkel publisert på Goop.com-siden, opprettet i 2008. Dette var første gang Goop snakket om Bitcoin (BTC)..

Selv om det ikke er informasjon om investeringene hennes, kan det å jobbe for Abra og være interessert i Bitcoin ha presset henne til å kjøpe Bitcoin.

Flott stykke med @billbarhydt@goop i dag https://t.co/cBoeHJ9ts7

– Gwyneth Paltrow (@GwynethPaltrow) 5. november 2018

9. Floyd Mayweather Jr..

Floyd Mayweather Jr. har vært involvert i kryptovalutamarkedet i lang tid. Han promoterte faktisk flere Initial Coin Offerings (ICOs) inkludert Stox, Hubii Network og mange andre, inkludert Centra.

På grunn av sin deltakelse i kryptomarkedet hadde han noe problemer med reguleringsbyråer i USA, spesielt med U.S. Securities and Exchange Commission. Finansregulatoren informerte om at han ikke klarte å markedsføre visse kryptovaluta-investeringer.

Mayweather måtte betale tilbake $ 300 000 han mottok og en bot med renter på $ 300 000. Dermed gikk ikke Mayweather-kryptoinvesteringer så bra som planlagt.

10. DJ Khaled

DJ Khaled hadde en lignende opplevelse med US SEC der han ble bøtelagt av SEC med $ 100.000. DJ Khaled har også promotert kryptorelaterte investeringer om Initial Coin Offerings og andre prosjekter i kryptorommet.

SEC-håndhevelsesdivisjonens meddirektør Steven Peikin forklarte at investorer burde være skeptiske til investeringsråd som blir lagt ut på sosiale medieplattformer..

“Påvirkere fra sosiale medier er ofte betalte arrangører, ikke investorer, og verdipapirene de spionerer, uavhengig av om de er utstedt ved bruk av tradisjonelle sertifikater eller i blockchain, kan være svindel,” sa Peikin..

11. Merk kubansk

Mark Cuban har også delt sin kunnskap om Bitcoin og hvordan man kan investere i den mest populære digitale valutaen i verden. Ranker forklarer at milliardæren eier Bitcoin, og at han sa at Bitcoins verdi kan gå til $ 15 000 eller null og kanskje begge samme dag.

Cuban, er en forretningsmann og investor som eier Dallas Mavericks fra National Basketball Association (NBA). Han er også den viktigste “hai” -investoren i ABC-tv-showet Shark Tank.

12. Winklevoss tvillinger

Winklevoss Twins, Cameron og Tyler, har også investert i Bitcoin siden 2013. De anses å være de første Bitcoin-milliardærene som kjøpte Bitcoin for rundt 11 millioner dollar for 6 år siden. Siden det øyeblikket har Bitcoin vokst eksponentielt og overgått $ 20.000 tilbake i 2017.

Begge er olympiske idrettsutøvere som konkurrerte i herrepararrangementet i OL i Beijing i 2008, og har også opprettet Harvard Connection (eller ConnectU) med klassekameraten Divya Narendra. Begge saksøkte Mark Zuckerberg fordi de anser han stjal ConnectU-ideen om å opprette Facebook, det mest populære sosiale nettverket i verden.

The Twins er også eiere av kryptovaluta-utvekslingen Gemini, som hjalp mange individer i USA med å kjøpe Bitcoin og andre virtuelle valutaer. Videre er det et av få selskaper som mottok BitLicense av de lokale reguleringsmyndighetene i New York.

Som nevnt tidligere er tvillingene for tiden to av de rikeste investorene i Bitcoin-økosystemet.

Cole er en frilansskribent som fokuserer på kryptovaluta og nye teknologier. Tidligere artikler om Masternodes har blitt omtalt på ledende kryptonettsteder og sitert i Whitepapers

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map