5G Aksjer å kjøpe i 2020

5G trådløse nettverk er klare for beste sendetid i år. Ifølge prognoser vil 5G-utgifter for trådløs infrastruktur øke til rundt 4,2 milliarder dollar i 2020, sammenlignet med 2,2 milliarder dollar i fjor, ettersom flere land tar i bruk denne nye teknologien.. 

I tillegg representerer denne siste innovasjonen innen telekom et stort skifte i bransjen. Store aktører og regjeringer har presset på for integrering av 5G. Denne teknologien gjør at andre teknologier kan blomstre. Det er med andre ord en kraftmultiplikator, en som kommer rundt bare en gang i flere år. Som sådan vil telemarkedet og alle administrasjoner mest sannsynlig ta i bruk denne nye teknologien, og selskaper som benytter seg av vil oppleve enorm vekst. 

Med det nedenfor er to fantastiske 5G-aksjer å se opp for i 2020. 

Resonant Inc. (NASDAQ: RESN)

Resonant Inc. er basert i Goleta, California og er hovedsakelig involvert i å designe filtre for radiofrekvenselektronikk som brukes i smarttelefoner. Med en markedsverdi på $ 80 millioner er selskapet ikke lønnsomt ennå, og som ikke fri kontantstrøm. Imidlertid, når selskapet beveger seg for å betjene 5G-behov i et RF-filtermarked som kan vokse til 28 milliarder dollar i årlig omsetning innen 2025, kan det være nær to-bagger. 

Den økte etterspørselen etter “streaming av video og økte båndbreddekrav” vil presse for mer vekst i dette tilfellet, da 5G trenger bedre teknologi for å tjene det samme. I tillegg har 5 forskjellige analytikere som tilbød en 12-måneders prisvarsel for denne aksjen, et medianmål på 4,50, med et høyt estimat på 7,00 og et lavt estimat på 3,50. Dette estimatet representerer en + 63,64% økning fra forrige pris. 

Videre ligger 5G-aksjen midt på en bred stigende trend på kort sikt og forventes dermed å øke 15,17% de neste 12 ukene, og med 90% sannsynlighet. Stockinvest.us uttaler at Resonant Inc. har flere positive signaler, og bør betraktes som en dristig og akkumulerende kandidat. 

Likevel bør investorer ennå ikke glemme 4G fordi det vil fortsette å være en stor aktør i denne sektoren. Hovedårsaken er at 5G ikke vil være overalt, og til og med sanne hastigheter ikke vil oppleves umiddelbart, og investorer bør forvente at 4G vil gi en backstop for 5G-dekkingshull. 

Samlet sett har Resonant Inc. en mulighet til å bli en stor aktør i denne sektoren ettersom den utnytter revolusjonen, for å gjøre RESN til en av de beste aksjene å kjøpe i 2020.

CCI – En 5G teknisk aksje

Med 5G snart lansering, er følelsen innen trådløs kommunikasjonsindustri at telekombeholdningen er på oppsiden. 

Tower, chip og annet utstyrsselskap som lager infrastrukturen som vil fungere som ryggraden i dette avanserte høyhastighetsnettverket, vil ha hektiske dager når de presser på for å ta i bruk den glødende teknologien.. 

Med dette i bakhodet er det ikke et bedre tidspunkt å fange noen telekomaksjer til relativt lave priser og se når de vokser for å gjøre deg rik.

I dette stykket skal vi se på en hot tech-aksje som alle som er interessert i bransjen burde eie; CCI-aksjen. 

Kort fortalt vil vi se på historien til selskapet bak aksjen, og noen få grunner til at vi tror denne aksjen er på vei opp.


En kort historie om Crown Castle International Corp.. 

Crown Castle International er den største leverandøren av delt kommunikasjonsinfrastruktur i Amerika med over 40.000 mobiltelefontårn. 

I mars i fjor hadde selskapet også over 70.000 rute miles av fiber som støttet små celler og fiberløsninger over hvert større marked i USA. 

Crown Castle ble grunnlagt i 1994 i Texas. Med over 100 kontorer i USA sysselsetter selskapet mer enn 5000 arbeidere. 

Det er også en S&P 500-selskap som er notert på NYSE under CCI-tinker med en bedriftsverdi på over 70 milliarder dollar.

Årsaker til at du bør eie noen CCI-aksjer

Aksjer i Crown Castle har hatt gode resultater i det siste. I løpet av de siste sju månedene har CCI-aksjen økt med over 9%, og klarte å overgå den trådløse næringsveksten på 4,7%.

Rallyet forventes å fortsette på kort sikt på grunn av flere gunstige faktorer. 

I det siste har selskapet jobbet med å utvide fiberfotavtrykket, som er fokusert på muligheten for små celler ved å kjøpe flere distribusjonsselskaper og fiberoperatører.. 

Dette setter Crown Castle i en strategisk posisjon for å betjene behovene til både dagens 4G og de kommende 5G-distribusjonene, samt bedriftens etterspørsel etter fiber.

Selskapets økonomiske resultater for tredje kvartal har også vært imponerende. Teleselskapet rapporterte justerte midler fra driften (AFFO) per aksje på $ 1,55 – et tall som overgikk de estimerte $ 1,48, ifølge Zacks Consensus Estimate.

Nettoinntektene var på $ 1,51 milliarder dollar, noe som antyder en vekst på 10,1% i forhold til året før. Dette gjenspeiler selskapets høye etterspørsel etter infrastruktur, omfattende tårnportefølje og sunn leasingaktivitet. 

For de som ikke eier CCI-aksjen ennå, tror vi det er på tide å dra nytte av denne vekstaksjen siden den er klar til å øke i verdi.

Faktorer som driver CCI-aksjeveksten

Faktorer som driver veksten av CCI-aksjer inkluderer; høy avkastning på egenkapital (ROE). 

Selskapet har en avkastning på 8%, som er betydelig høyere enn bransjens gjennomsnitt på 4,54%. 

En klar indikasjon på optimal utnyttelse av egenkapitalen. Det er en nøkkelfaktor som sannsynligvis vil øke investorenes tillit til telekomaksjen.

Solid FFO-vekst – det neste året anslås selskapets FFO per aksje å vokse med over 8,9%. Utrolig nok anslås FFO per aksje å øke med over 15% i løpet av de neste fem årene. 

Basert på stor etterspørsel etter tårn- og fibermidler, projiserer Crown Castle FFO til å variere mellom $ 2539 og $ 2,584 millioner.

Endelig er det en økende etterspørsel etter selskapets småcellet eiendeler og tårn fra trådløse operatører når de prøver å håndtere det økende datamengden som bæres av trådløse og kablede nettverk.. 

5G forventes å rulle ut neste år, og siden teknologien har et svært begrenset utvalg, for å overføre den over store områder, vil det være behov for mange små celler. 

Og siden Crown Castle er kongen av småcelleområdet, er en ting vi kan forvente å se at CCI-aksjen yter enda bedre enn den gjør for øyeblikket. Vår følelse er at CCI definitivt er en aksje å kjøpe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map