6 Crypto Podcasts for å lære mer om bransjen

Hvis du vil forstå det grunnleggende om blockchain og crypto investering på en enklere måte, er den beste måten å assimilere kunnskap på ved å følge en kryptovaluta podcast regelmessig..

Nedenfor er en liste over de beste podcaster du kan høre på, for å enkelt forstå det kryptiske i kryptovalutaverdenen:

1. Dårlig krypto

De Bad Crypto podcast ble startet av vertene Travis Wright og Joel Comm i slutten av 2017. Selv om de begge er kunnskapsrike i tekniske spørsmål, innrømmet de at de også lærte om kryptoer da de startet.

Bad Crypto Podcast 2 1024x538

Kilde: https://nick.weisser.me

Podcasten inneholder rutinemessig intervjuer med eksperter og praktiske forklaringer fylt med mange humoristiske øyeblikk. Gjennom dem lærer tusenvis av lyttere alle de nyeste tingene på Bitcoin, altcoins, ICO og blockchain-relaterte hendelser.

Deres informative, men absurde format skaper en humoristisk effekt, noe som gjør det lettere for nybegynnere kryptolyttere å forstå begrepene og konseptene.

Vertene vil ikke bare utdanne lytterne sine; de vil også at de skal ha det gøy like mye som de gjør når de diskuterer et nytt tema. Imidlertid innrømmer de at de ikke er eksperter på domenet og fremdeles lærer med tiden.

Så for erfarne kryptoentusiaster kan podcasten være mindre informativ, men for de av dere som nettopp er i gang med krypto, er dette en morsom og enkel måte å forstå begrepene kryptovalutaverdenen på..

2. Ukjedet

De Ukjedet podcast er vert for Laura Shin, tidligere seniorredaktør i Forbes, og det er flott om du er på et nybegynner- eller avansert kryptonivå. Hun har brukt sin tidligere stilling i Forbes for å hente inn viktige navn fra bransjen for å snakke i intervjuene sine.

480x270 95011

Kilde: https://www.stitcher.com

Denne ukentlige søker å “utdanne folk om hvordan blokkjeder vil endre måten vi tjener, bruker og investerer pengene våre.”


Da Shin dekket nyheter om krypto og blokkjeder i ganske lang tid nå, vet hun hvilke spørsmål hun skal stille og hvordan hun skal presentere informasjonen som tilbys av intervjuobjektene sine..

3. Myntmestring

Myntmestring er showet til investor og markedsfører Carter Thomas. Denne podcasten er et must for enhver kryptoentusiast, uavhengig av deres nivå av innsikt i saken.

Den presenterer emnene som kommer fra en investors synspunkt og er “et sted for alle som er interessert i å tjene på den digitale kryptovalutaverdenen Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Monero og mer.”

Thomas har blitt kjent for sin våkne rasjonalisering, kortfattede analyse og korte sammendrag av dagen. De fleste av diskusjonene hans er rettet mot handel, noe som gjør podcasten til en ideell kilde til informasjon og innsikt om kryptoinvesteringer.

Coin Masterys episoder fokuserer på aktuelle hendelser i kryptomarkedet, så det er best hvis du starter serien med å se de siste episodene.

4. Bitcoin Podcast-nettverket

Bitcoin Podcast-nettverket representerer flere forskjellige podcaster rullet inn i en. Den ble opprinnelig sendt som en vanlig podcast, og etter hvert utviklet den seg til et nettverk bestående av åtte forskjellige eksperter som diskuterer ulike kryptorelaterte emner, og deler sine meninger om saken..

Jason Jenkins fra Jenkins Risk Management er blant showets bidragsytere, og mangfoldet av gjester spenner fra engelinvestorer til Los Angeles DJ-er, som alle snakker om deres engasjement med kryptovaluta. Showets episoder er ganske lange og strekker seg over 90 minutter, så hvis du leter etter en rask oppdatering om hva som skjer i kryptoverseen, bør du finne en annen podcast.

5. Invester som det beste

Verten til Invester som det beste, Patrick O’Shaughnessy, er en porteføljeforvalter i O’Shaughnessy Asset Management og var vert for den tredelte serien kalt Hash Power, som gir en forståelig introduksjon i kunnskapene til blockchain-industrien.

“Hash Power er ment å være en introduksjon, men egentlig er det en invitasjon til å utforske denne fremvoksende verden alene.”

Denne podcasten diskuterer generelt investering, men O’Shaughnessy gjorde en ekstra innsats for å produsere den tredelte lyddokumentaren som fokuserer på krypto for å initiere de nye til dette domenet..

Showets emner spenner fra blockchain til kryptovaluta-investering, til bitcoin-spekulasjoner og generelle samtaler om altcoins og ICO-er. Serien går gjennom alle emnene på en veldig klar og lettfattelig måte, og trekker ut nødvendig informasjon via intervjuer med viktige navn fra bransjen.

I tillegg til Hash Power opprettet O’Shaughnessy også serier som fokuserte på mer komplekse temaer og utforsket dem mer grundig.

6. La oss snakke Bitcoin!

De La oss snakke Bitcoin! podcast ble først til i 2013, og gjorde en av de eldste podcastene som utelukkende fokuserte på Bitcoin og kryptokurver. I dag har serienes episodetall passert 370. Emnene som dekkes i showet er ekstremt forskjellige, og fanbase-fellesskapet er veldig dedikert til denne sendingen.

kan snakke bitcoing

Kilde: https://softwareengineeringdaily.com

Podcasten ble opprinnelig opprettet av Andreas Antonopolous, men nå er han ikke den eneste programlederen, showet har innlemmet flere mennesker i tillegg til et bredere utvalg av innhold. La oss snakke bitcoin er også navnet på et nettverk bestående av 10 show som også fokuserer på kryptorelaterte emner.

Antonopoulos er en viktig figur i alt som er Bitcoin-relatert. Om dette emnet har han skrevet bøker, blogger, blitt invitert til å diskutere mange show og snakket mye om det i sitt eget show. På et tidspunkt mottok han Bitcoin-donasjoner til en verdi av 2 millioner dollar fra dedikerte medlemmer av samfunnet som et tegn på deres takknemlighet for hans bidrag.

Antonopoulos er også medlem av tilsynskomiteen for Bitcoin-referansesatsen på Chicago Mercantile Exchange, og i 2014 ble han foreleser ved University of Nicosia – det første universitetet som noensinne var vert for en mastergrad i digital valuta.

Cole er en frilansskribent som fokuserer på kryptovaluta og nye teknologier. Tidligere artikler om Masternodes har blitt omtalt på ledende kryptonettsteder og sitert i Whitepapers

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map