6 største banker som bruker Ripple (XRP) -produkter

RippleNet er et nettverk som behandler grenseoverskridende betalinger i sanntid og med lave kostnader. Banker som bruker Ripple (XRP) får mer og mer. Banker som blir med på denne plattformen, kan utvide betalingstilbudet til nye markeder som ellers er utenfor deres rekkevidde.

Ripple har allerede samlet et imponerende antall betalings-, bytte- og overføringsleverandører, hvorav mer enn 100 er banker. Veksten har blitt speilet i den nylige økningen i prisen på plattformens native token, XRP, som nylig ble den nest største mynten i henhold til markedsverdi.

Store banker som bruker krusning

Nedenfor er en oversikt over de største bankene som har sluttet seg til nettverket og bruker, eller vil bruke Ripples produkter.

PNC Bank

PNC Bank, en av de ti beste bankene i USA med over 6,0 milliarder dollar i innskudd, ble med i RippleNet i 2016 for å bruke sin blockchain-løsning for grenseoverskridende betalinger og oppgjør.

PNC Bank har mer enn åtte millioner kunder og har underavdelinger i 19 stater, noe som hjelper den nest største kryptovalutaen med markedsverdi for å styrke sin posisjon innen den amerikanske banksektoren. PNC begynte å bruke xCurrent i september 2018 for å forbedre hastigheten på betalingsprosessen.

Banker som bruker Ripple - PNC

Kilde: www.pnc.com

Santander Bank

Santander Bank, N. A. er et datterselskap av spanske Santander Group. Fokusmarkedet er det nordøstlige USA. Med over 57,5 ​​milliarder dollar i innskudd, driver det rundt 650 bankkontorer og over 2000 minibanker.

Kunngjøringen om det strategiske partnerskapet mellom Ripple Labs og Santander ble gjort i mars 2018, men på det tidspunktet ble ikke detaljene i samarbeidsarbeidet mellom de to selskapene offentliggjort..

Siden den gang uttalte Ripple-teamet offisielt at Santander har testet RippleNet og andre likviditetsprodukter som er tilgjengelige på blockchain-nettverket.

Santanders leder for innovasjon, Ed Metzger, sa at banken ønsket å integrere xCurrent, Ripples enterprise blockchain, for å forbedre livene til sine kunder.

“Vi tror at finansielle tjenester beveger seg til en verden av åpne plattformer der selskaper samarbeider om å levere utmerket kundeservice til sine kunder, og det er kjernen i det vi gjør med OnePay FX.” – sa Metzger.


Banken begynte å bruke xCurrent i november 2017.

Standard Chartered Bank

Standard Chartered, det multinasjonale selskapet med hovedkontor i London, England, som tilbyr finansielle tjenester og banktjenester, inngikk samarbeid med Ripple i 2016.

Det engelske bankselskapet er kjent for å drive et stort nettverk som har over 1200 datterselskaper og filialer. Selskapet opererer i over 70 land i verden mens det sysselsetter mer enn åttisju tusen mennesker.

De begynte å bruke xCurrent i 2016, men videre kunngjorde de utvidelsen av Ripple (XRP) Network. De planlegger å levere grenseoverskridende betalinger for ytterligere fem par land innen utgangen av 2018.

I november bestemte banken seg imidlertid for å utvide sin innflytelse enda mer gjennom Ripple (XRP), for å utnytte handelskorridoren på 15 milliarder dollar mellom India og Singapore..

Cuallix

Cuallix er en finansinstitusjon som har operert i over 25 år i Mexico, USA og Hong Kong, og inngikk samarbeid med Ripple i oktober 2017. De tilbyr kreditt- og betalingsbehandlingsløsninger til individuell bruk og bedriftsbruk, med tilpassede produkter som passer kundene behov og digitalt innhold.

I fjor i oktober implementerte banken xCurrent, Ripples bedriftsløsning som muliggjør øyeblikkelig avregning og end-to-end-sporing av grenseoverskridende betalinger mellom RippleNet-medlemmer.

I februar 2018 ble Cuallix den første institusjonen noensinne som brukte xRapid – Ripples løsning som bruker XRP som et likviditetsverktøy – for å redusere kostnadene ved å sende grenseoverskridende betalinger fra USA til Mexico.

Dette viser at Cuallix er en bank hvis ledere har åpne sinn. Kanskje i nær fremtid vil vi se andre banker som vil implementere XRapid-tjenesten og XRP-valutaen i betalinger over landegrensene.

Banker som bruker Ripple - cuallix

Kilde: twitter.com

Skandinaviska Enskilda Banken (SEB)

SEB, en Stockholm-basert finanskonsern for bedriftskunder, institusjoner og privatpersoner, er en av Sveriges største banker. For tiden har den mer enn 16 000 ansatte og betjener 400 000 små og mellomstore bedrifter (SMB), 3000 bedriftskunder og institusjonelle kunder og mer enn fire millioner mennesker.

De begynte å bruke xCurrent i 2017 og Paula da Silva uttalte følgende angående utviklingen av bruk: “i fjor var det bare én kunde på den. Nå har vi ALLE SEB-kunder som gjør overføringer mellom Sverige og USA på Ripple-plattformen. Så vi har et par milliarder som går gjennom det ”.

I følge en offisiell uttalelse er bankens hovedmål med å bruke Ripples produkter å gjøre opp betalinger mellom Sverige og USA. “Plattformen vil bli brukt til sanntidsoverføringer mellom Stockholm og New York. Dette vil hjelpe klienter til å behandle sanntidsoverføringer mellom kontoer i Sverige og USA, sa Paula da Silva.

Mitsubishi UFG

Mitsubishi UFJ Financial Group, Inc.. gikk også inn i et samarbeid med Ripple. Det er den femte største banken i verden etter forvaltningskapital, med en større kapitalbase enn andre konsortier som JPMorgan Chase. & Co. (rangert 6.), Goldman Sachs (rangert 35.) eller Santander (rangert 16.).

En representant for Mitsubishi UFJ Financial Group, Inc. forklarte hvordan Ripple-teknologier kan oppnå bedre resultater sammenlignet med andre alternativer som SWIFT:

“I dag, for mange av oss, kan det hende vi må gjennom SWIFT og støte på kostnader; mange mellomliggende banker er en del av det, og vanligvis er en SLA for overføring eller bevegelse av fond mellom en og tre dager.

Ved å bruke teknologi som Ripple kan vi gjøre det til omtrent 30 sekunder, noe som er betydelig forskjellig og til en billigere pris også når det gjelder å flytte penger mellom våre filialer, mellom våre forskjellige land i vårt nettverk. Det er veldig viktig for oss ”

Han bemerket også at til tross for å evaluere flere potensielle kunder, er det multinasjonale firmaet ganske fornøyd med resultatene oppnådd ved å implementere Ripples xCurrent.

“Ripple er en av løsningene vi konsentrerer. Ikke den eneste, men en som fungerer ”

Ripple er også involvert i flere pengeoverføringsplaner av andre banker i Japan, inkludert SBI Holdings, en av de største bankene i landet som lanserte den første bankeide kryptovaluta-utvekslingen..

Banker som bruker Ripple - MUFG

Kilde: www.mufg.jp

Lær mer om Ripple

Vil du lære mer om Ripple? Les vår guide til Ripple, Ripple Labs og XRP, en oversikt som er nødvendig for enhver kryptoinvestor. Et søk etter Ripple på nettstedet vårt vil bringe de nyeste XRP-artiklene, som dekning om en Ripple-strateg som hevder at XRP er mer brukt enn BTC.

Interessert i å investere i Ripple? Du vil begynne med vår XRP-prisforutsigelsesartikkel og deretter gå inn i vår nåværende tekniske analyse av Ripple. (Gjør alltid din egen undersøkelse og les ansvarsfraskrivelsen). Hvis du er interessert i å kjøpe Ripple, kan du lære hvordan du kjøper XRP på Binance, vår foreslåtte børs for investorer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map