Beginner’s Guide Into Stacking Neblio

Antall blockchain-prosjekter som implementerer ulike mekanismer for å tjene passiv inntekt, øker for tiden. Blant dem finner vi Neblio (NEBL), en blockchain-prosjekter med fokus på å tilby bedriftsløsninger. Neblios hovedmål er å lede vei for blockchain-masseadopsjon i virksomhet rundt om i verden.

Neblio er også et av blockchain-prosjektene som har høy innsatsrate. Faktisk, da Neblio kom ut under ICO, hadde selskapet allerede en fungerende lommebok med en 10% innsats / årsrate. Før du forstår hvordan du kan stable Neblio, må du imidlertid først forstå PoS.

Neblio2

Bevis for innsats

Proof-of-Stake, eller kort sagt PoS, er en genial konsensusalgoritme. Den brukes av Neblio for å sikre at alle medlemmer av nettverket er pålitelige og oppfører seg ærlig. Den økende populariteten til PoS-algoritmer skyldes at de er mer energieffektive enn deres kolleger, Proof-of-Work-algoritmene.

Dets grunnleggende prinsipp er ganske grei: det krever at nettverksmedlemmer holder og satser sine cryptocurrency-beholdninger for å validere transaksjoner. Jo flere mynter en bruker satser, jo større er sjansene for at hans eller hennes lommebok blir plukket for å løse en bestemt blokk.

Egenskaper

Hva er staking?

Neblios samstemmende algoritme fungerer på samme måte, med noen veldig små modifikasjoner. Algoritmen angir en stakende frontløper med omtrent to minutters mellomrom. Brukerens lommebok validerer den innsendte transaksjonen, og brukeren er kvalifisert for å motta nyopprettede NEBL-tokens. For å motta innsatsbelønningene må den aktuelle lommeboken imidlertid være online.

Kort sagt, innsats er prosessen der en bestemt lommebok brukes til å validere transaksjoner og samle de tildelte myntene. Når en lommebok staker, sjekker den transaksjoner for å sikre at alle som sender mynter faktisk eier myntene. For å holde nettverket sikkert, velges hvert annet minutt en online lommebok for å motta en innsatsbelønning. Lommeboken med flest “tombolaer” vinner.

Myntealder, nettverksvekt, brukervekt og forventet tid

For ytterligere å forstå hvordan staking fungerer, må vi også dekke konseptet “Coin Age.” Denne teknologien er implementert av Neblio for å bestemme hvor lenge spesifikke mynter har vært i en lommebok.

Dette er viktig for å bestemme brukerens “vekt”. Denne vekten er antallet som sendes til innsatsbassenget, og representerer det totale antallet mynter en bruker har i tillegg til en bonus for myntealderen..

Denne vekten øker etter at en mynt har vært inaktiv i en lommebok i 24 timer. Det fortsetter å øke opptil 7 dager, hvoretter vekten stagnerer så lenge mynten ikke endres.

“Nettverksvekten” er antall tilgjengelige billetter til tombolaen. Kort fortalt er nettverksvekten summen av “vektet myntalder” av alle myntene som for tiden stikker over nettverket.

Uttrykket “forventet tid” refererer til tiden frem til neste belønning. Siden brukere eier forskjellige mengder billetter, jo flere billetter de har, jo større er vinnersjansene.

Slik satser du NEBL (guide)

For å satse NEBL, må du først legge til Neblio-mynter i lommeboken. Selvfølgelig, for å gjøre dette, trenger du en lommebok som kan lastes ned fra Neblios offisielle nettside. Du kan prøve en av flere kjerne-lommebøker på skrivebordet som tilbyr et bredt utvalg av funksjoner, slik at du kan sende, motta og stake NEBL sikkert i et nybegynner-tilgjengelig grensesnitt. Kjernelommebøkene er tilgjengelige for alle de store operativsystemene der ute, for eksempel Windows, macOS og Linux.

Et annet gyldig alternativ ville være å velge Neblio Orion, en av selskapets nyeste lommebøker. Den leveres med støtte for alle moderne nettlesere, så vel som for både stasjonære og mobile plattformer (Android og iOS).

For å starte innsatsen må du sørge for at lommeboken din er åpen, ulåst og online. Når du har fått myntene dine, og Neblio-lommeboken din er klar, må du synkronisere lommeboken din med blockchain. Varigheten av denne prosessen er i samsvar med enhetens prosessorkraft og Internett-tilkobling. Vær oppmerksom på at det ikke kreves et minimumsbeløp av NEBL for å satse.

Et annet veldig viktig trinn i prosessen er å kryptere lommeboken. For å kryptere lommeboken, gå til “Innstillinger” og sikre den ved hjelp av et passord.

Alt du trenger å gjøre nå er å låse opp lommeboken, vente og tjene. En veldig nyttig guide kan du finne på Neblio subreddit. Vi anbefaler å følge denne veiledningen hvis du vil at lommeboken din skal være online hele tiden, da denne veiledningen er for å sette opp en Raspberry Pi3 som en staking-enhet.

Det er verdt å huske på at det vil ta opptil minst 24 timer før myntene dine blir inkludert i innsatsprosessen. Det er også bemerkelsesverdig at myntene dine når maksimumsvekt og maksimalt returpotensiale først etter syv dager.

Som nevnt tidligere er den estimerte avkastningen på 10% per år, en veldig god verdi, spesielt når du sammenligner den med Neblios andre PoS-konkurrenter som f.eks. NavCoin (NAV), NEO (NEO), Lisk (LSK), ARK (ARK), Reddcoin (RDD), PIVX (PIVX), Bean Cash (Bean), og Stratis (STRAT), Okcash (OK), Dekret (DCR), bare for å nevne noen få.

Vi håper at du har funnet denne artikkelen interessant, og som vanlig anbefaler vi å gjøre din egen forskning før du begynner å flytte penger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map