De beste kryptovaluta bøkene å begynne å lære av

Uten slutt på tilgjengelige ressurser for å lære om kryptovalutaer, kan bøker være en fin måte å få et dypt sett med forståelse om den underliggende teknologien og muligheten til stede. Selvfølgelig kan informasjon bli utdatert raskt. Disse bøkene presenterer imidlertid grunnleggende sannheter og historier som tåler tidens prøve bedre enn andre.

1. Cryptoassets: The Innovative Investor’s Guide to Bitcoin and Beyond av Chris Burniske og Jack Tatar

Chris Burniske, en partner i det krypto-risikokapitalfirmaet Placeholder Capital, og Jack Tatar, en kjent forfatter om personlig økonomi, gikk sammen om å legge ut denne “how-to” -guiden for å investere i bitcoin og andre digitale eiendeler. Deres 2017-bok dekker emner som verdsettelse av kryptovalutaer, investeringstidspunkter og “tips for å navigere i uunngåelige bobler og manier”, som det står på bokens nettsted.

Når det gjelder boken, sa Arthur Laffer, et medlem av tidligere president Ronald Reagans Economic Policy Advisory Board, følgende: “Informativ og handlingsfull, Cryptoassets er en må-lese for krypto-entusiaster og kapitalmarkedsinvestorer.”

kryptoassets

Kilde: books.google.com

2. Blockchain Revolution av Don Tapscott og Alex Tapscott

I denne 2016-boka, blockchain-eksperter Don Tapscott og Alex Tapscott utforsker hvordan teknologien kan påvirke systemer globalt.

“Don Tapscott, bestselgende forfatter av Wikinomics, sammen med sønnen Alex, leverer en briljant etterforsket, svært lesbar og viktig bok som utforsker hvordan denne teknologien kan påvirke fremtidens økonomi. ”

En av grunnleggende teknologier som er omfattende dekket i alle disse kryptovaluta-bøkene, er blockchain. Som mange allerede har observert, kan blockchain ha andre bruksområder og applikasjoner bortsett fra kryptovalutaer. Tapscotts nærmer seg emner som nye forretningsmodeller som kan utvikles, hva de kan gjøre for artisters rettigheter i musikk, og bruk av blockchain i stemmegivning og et mer direkte demokrati. Boken gir et bredt innblikk i hva som kan skje i fremtidens teknologi.

Faren og sønnen er medstiftere av Blockchain Research Institute, en kanadisk tenketank som støttes av selskaper som Microsoft, IBM, FedEx og PepsiCo. Don Tapscott ble kåret av Forbes til “den nest mest innflytelsesrike forretningstenkeren i 2017.”

Clayton Christensen, professor ved Harvard Business School, sa at “Tapscotts har skrevet boken bokstavelig talt om hvordan man kan overleve og trives i denne neste bølgen av teknologidrevet forstyrrelse. Blir sannsynligvis en av vår tids ikoniske bøker, ”.

blockchain revolusjonsbok

Kilde: Amazon UK

3. Bitcoin-standarden av Saifedeen Ammous

Et virkelig blikk på det praktiske med Bitcoin gjennom linsen til en økonom. Ammous sporer hvordan Bitcoin kan passe inn i det filosofiske begrepet valuta og penger, og hvordan det kan plasseres i fremtiden med fremveksten av den digitale tidsalderen.

Hans posisjoner er at Bitcoin kan være en butikk med verdi i et stadig mer komplekst internasjonalt finanssystem. Denne typen bok er for den seriøse tenkeren – en som forestiller seg hvordan selve økonomien kan endres de neste tiårene og århundrene, og den delen digitale valutaer som Bitcoin kan spille i å være fremtidige handelsstandarder..

4. Age of Cryptocurrency av Paul Vigna og Michael J. Casey

Wall Street Journal-journalister, Paul Vigna og Michael J. Casey, satte seg for å presentere forskjellene mellom en verden som kjører på digitale penger og dagens system med ekte kontanter, banker, sjekkbøker, gull og kredittkort.

Boka deres fra 2015 åpner med en anekdote som handler om en kvinne i Afghanistan som ikke har noen bankkonto, og som får tilgang til penger via bruk av kryptovaluta (ligner på denne historien). De prøver å vise hva slags forandring denne teknologien kan bringe, ifølge en anmeldelse gjort av Fortune.

“Vigna og Caseys grundige, betimelige og fargerike bok er et givende sted å lære om det hele,” bemerket The New York Times i sin anmeldelse.

5. Bitcoin & Cryptocurrency Technologies – Arvind Narayanan, Joseph Bonneau, Edward Felten, Andrew Miller, Steven Goldfeder

En assisterende professor ved Princeton University, Narayana, sammen med sine fire medforfattere, nærmer seg temaet krypto og blockchain grundig, på en typisk akademisk måte. Denne boken berører emnet i dybden, så det kan være lurt å ta mange notater, spesielt når det kommer inn i kryptomekanismene. Temaer som hashfunksjoner og kryptografi forklares utførlig.

Boken inneholder også diagrammer som hjelper leseren til å forstå ting lettere. Det skal bemerkes at forfatteren også har utviklet et helt online kurs om kryptoteknologier som inkluderer instruksjonsvideoer for hvert kapittel, lekserproblemer, programmeringsoppgaver og forelesningsbilder, som er tilgjengelig fritt på Coursera.

Enten du er student, programvareutvikler, teknisk entreprenør eller forsker innen informatikk, forteller denne autoritative og selvstendige boka deg alt du trenger å vite om de nye globale pengene til internettalderen.

Boken begynner med å utvide historien og utviklingen av Bitcoin og kryptokurver og fortsetter med de konseptuelle og praktiske grunnlagene som kreves for å lage sikker programvare som samhandler med Bitcoin-nettverket, samt hvordan du kan implementere ideer fra Bitcoin i dine egne prosjekter. Emnene som diskuteres er desentralisering, gruveprosessen, politikken til Bitcoin, altcoins og kryptovaluta-miljøet, fremtiden til Bitcoin og mange andre.

Bitcoin & Cryptocurrency Technologies”Kan sees på som en viktig introduksjon til de nye teknologiene innen digital valuta.

blockchain-bok

Kilde: Princeton University Press

 6. Mestring av Bitcoin av Andreas Antonopoulos

Antonopoulos er en Bitcoin-entreprenør som har grunnlagt tre Bitcoin-virksomheter og lansert en rekke open source-prosjekter. Han skriver også artikler og blogginnlegg på Bitcoin, er vert for den populære podcasten “Let’s Talk Bitcoin” og er en viktig offentlig foredragsholder ved kryptohendelser. Andreas fungerer også som rådgiver for flere Bitcoin-oppstart.

Dette er en flott bok å komme i gang med å lære den kompliserte terminologien som ligger bak Bitcoin, og forfatterens enorme erfaring med temaet viser virkelig i hans klare forklaringer til leserne..

Mestring av Bitcoin vil guide deg gjennom den tilsynelatende komplekse verdenen til krypto nr. 1 til dags dato, og gi deg den kunnskapen du trenger for å delta i markedet for digitale penger. Enten du utvikler en ny app, investerer i en oppstart, eller bare vil lære mer om denne teknologien, gir denne boken viktig innsikt og veiledning som vil hjelpe deg å komme i gang i læringsreisen din.

Boken vil hjelpe deg med å bli kjent med det grunnleggende om hvordan Bitcoin fungerer og beveger seg gjennom forskjellige typer transaksjoner og hvorfor de brukes; det vil også gi deg detaljer om lommebøker med flere tegn og andre grunnleggende tekniske aspekter av mynten.

En annen bonusfunksjon som er tilstede i boka er de forståelige diagrammene, som er enkle å forstå. Nye versjoner blir gitt ut med jevne mellomrom for å holde boka oppdatert med det raske tempoet i Bitcoins utvikling.

mestring av bitcoin

Kilde: Amazon

Konklusjon

En ekte kryptoentusiast vet hva han eller hun. Disse bøkene vil hjelpe med de “eviggrønne” ideene bak Bitcoin og blockchain. Mens andre eksperter jager nyheter og myntpriser, vil dette hjelpe deg med å bli en hjernehode av blockchain-konsepter, i stand til å ramme de beste prosjektene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map