De beste stedene å kjøpe Ripple i 2020

Ut av de beste kryptovalutaene etter markedsverdi, er en av de mest omstridte XRP. Kryptotoken som støtter Ripple betalingsprotokoll ser ut til å tegne bjørner eller okser, med veldig lite mellom. Mens noen uttrykker bekymring for sentraliseringen av Ripple-nettverket og XRP-verktøyet som et token, er andre ekstremt begeistret for banksamarbeidene de har klart å oppnå.

Snakker strengt etter tallene, XRP skapte overskrifter i september da den, etter å ha falt så lavt som 0,26 dollar, mer enn det dobbelte i løpet av bare en uke. Det så enda mer markante gevinster i bull run på slutten av 2017, og gikk på mindre enn en måned fra under 25 cent til en heltidshøyde på $ 3,75.

Uansett hvilken holdning du har til Ripple og XRP, har det vist muligheten til å gi investorene betydelige gevinster på kort tid. Denne guiden skal fortelle deg de beste stedene å få XRP-tokens, slik at du ikke går glipp av neste topp.

XRP lommebøker

Det første trinnet er å sikre at du har en lommebok som kan lagre XRP-tokens. Du kan oppbevare myntene dine på en byttelommebok. Men å gjøre det er risikabelt, ettersom du ikke har full kontroll over tokens, og er prisgitt børsens sikkerhetstiltak.

Selv om det er kostbart i forhold til en programvareversjon, er hardware-lommebøker blant de tryggeste og sikreste alternativene. De Ledger Nano S har lenge vært ledende i denne kategorien og tilbyr støtte for XRP. De Trezor Model T lommebok, Ledger’s største konkurrent, ikke bare ennå.

reskontro nano s

De Toast lommebok er et populært alternativ, tilgjengelig for Windows, Mac, Android og iOS. Toast er en åpen kildekode lommebok laget for XRP, som tilbyr en enkel, uten frills opplevelse, men opprettholder sikkerheten som er nødvendig for en crypto lommebok.

Exarpy er et annet alternativ. En nettbasert lommebok, Exarpy er tilgjengelig fra hvor som helst. Laget spesielt for å samhandle med Ripple-nettverket, kan det være et godt alternativ hvis du forventer å gjøre XRP-transaksjoner ofte. Det innebærer et lite gebyr per transaksjon.

Når du har valgt en lommebok, er det på tide å kjøpe XRP! La oss se på de beste stedene der akkurat nå …

Changelly

changelly xrp

Changelly er en veldig enkel krypteringsutveksling uten frills, som lar brukerne bytte mellom et bredt spekter av valutaer.

Riktignok er det mange bedre alternativer – kraftigere, sikrere – hvis du bare vil handle. Men Changellys største verdi er at den gir en Fiat-gateway, gjennom et partnerskap med betalingsprosessor Simplex. Dette lar deg kjøpe flere valutaer med kredittkort, inkludert BTC, BCH, ETH, LTC og XRP.

Evnen til å betale med USD eller EUR gjør Changelly til et godt alternativ for de som ønsker å kjøpe sin første kryptovaluta. Brukere kan deretter sende mynter til en større børs når de er klare til å begynne å handle.


Coinmama

coinmama xrp

I motsetning til Changelly, Coinmama er ikke en børs, men bare et sted for folk å kjøpe kryptovaluta. På dette tidspunktet kan folk i 188 land kjøpe en av åtte mynter med kreditt- eller debetkort. Sammen med XRP tilbyr Coinmama for tiden BTC, ETH, BCH, LTC, ADA, QTUM og ETC.

For å bruke Coinmama, må du gjennom en registrerings- og bekreftelsesprosess, som er raskt og enkelt for folk flest. For å gjøre et kjøp er alt du trenger et kreditt- / debetkort og en lommebokadresse for myntene du kjøper. En smertefri måte for de som ønsker å investere mer i krypto.

Kraken

kraken xrp

Kraken er en børs på høyt nivå som setter gjennom titalls millioner i handelsvolum hver dag. De tilbyr handelspar for de fleste av de beste 10-15 kryptovalutaene, og med bankinnskuddsmulighet for USD, EUR, JPY og CAD, lar Kraken brukere investere nye penger i krypto veldig enkelt.

Kraken tilbyr ikke kreditt-, debet- eller PayPal-innskudd, bare bankoverføringer, så det er ikke egnet for handelsmenn overalt i verden. Men hvis du er i en region som støttes, er Kraken en av de sikreste og mest pålitelige måtene å begynne å investere i og handle XRP.

Binance

xrp binance

I motsetning til andre oppføringer på denne listen, Binance har ikke et innskuddsalternativ for Fiat. Noe som betyr at du må ha Bitcoin, Ethereum eller en annen valuta allerede før du kan handle. Hvis dette ikke er et problem, er Binance sannsynligvis den beste børsen du kan bruke i dag.

Som verdens største børs tilbyr Binance noen av de høyeste nivåene av sikkerhet og støtte rundt. De har også nesten alle valutaer det er verdt å vite om de er tilgjengelige for handel, og vil avnotere eller suspendere valutaer som viser røde flagg. Binance er vist å være populært blant XRP-brukere også 23,3% av det totale XRP-handelsvolumet de siste 30 dagene (mest mulig ut av enhver utveksling).

Du kan se vår guide om hvordan du kjøper XRP-tokens fra Binance, her.

Bitfinex

bitfinex

Lansert i 2012, Bitfinex er en av de eldste kryptobørsene rundt og er fortsatt en av de høyeste volumutvekslingene i kryptosfæren i dag. Tilbudet tilbyr et stort antall handelspar og lar brukerne kjøpe mange mynter med USD, EUR, GBP eller JPY – inkludert XRP.

Bitfinex er ikke egnet for nybegynnere, ettersom de trenger en betydelig minimumssaldo, samt gebyrer for inaktivitet. Men det er en av markedslederne for profesjonelle handelsmenn eller handelsmenn som ønsker å gjøre store kjøp. I skrivende stund har Bitfinex sett over $ 1,2 milliarder i USD / XRP-handler på 30 dager – mest mulig av enhver bytte.

Coinbase

Coinbase, en av de største og mest populære børsene i verden, kunngjort i februar 2018 at det tillater brukere å kjøpe XRP ved hjelp av Coinbase.com-plattformen. På samme tid, noen uker senere, la Coinbase Pro også støtte til XRP. 

Ved å bruke denne plattformen vil det være mulig for brukere å skaffe seg den tredje største digitale eiendelen i markedet når det gjelder markedsverdi. Det er tre forskjellige handelspar for å handle XRP på Coinbase, inkludert XRP / USD, XRP / EUR og XRP / BTC. Det totale XRP-handelsvolumet på Coinbase er nær 2,85% ifølge data levert av CoinMarketCap. 

Coinbase er en veldig brukervennlig kryptovaluta-plattform som gjør det mulig for enkeltpersoner og investorer å ha tilgang til digitale eiendeler via bankkontoer, PayPal, kredittkort og andre løsninger. Dette er veldig positivt fordi mange enkeltpersoner vil være i stand til å skaffe seg den virtuelle valutaen på en rask og enkel måte. 

Denne digitale valutavekslingen har aldri opplevd et hack eller angrep som har ført til tap av kryptovaluta fra brukere. Dermed ville enkeltpersoner ikke bare ha muligheten til å kjøpe XRP på en enkel måte, men de ville også være sikre på at pengene deres er trygge. 

Fiat-valutaene akseptert av kryptovaluta-plattformen inkluderer amerikanske dollar, euro og det britiske pundet.

Vil du lære mer?

Du kan lese vår fulle artikkel om Ripple-prisforutsigelser og se hva som skal til for at Ripple XRP når $ 5 i full oversikt. Du kan også se de siste nyhetene gjennom et nettstedssøk på Ripple.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map