En nybegynnerguide til OmiseGO (OMG)

OmiseGO er en uavhengig gren av Utelat, en online betaling gateway-tjenesteleverandør som opererer i Sørøst-Asia. OmiseGO bruker kraften til Ethereum blockchain for å gi økonomiske transaksjoner i både crypto og fiat.

OmiseGO (OMG) token brukes til å drive aktiviteter på plattformen.

Hvordan OmiseGO overvinner manglene ved Ethereum-plattformen

Med lavere transaksjonshastigheter kunne OmiseGO ikke ha brukt Ethereum blockchain som det er. For å overvinne denne barrieren, bygde OmiseGO sin plattform som en skaleringsløsning for Ethereum.

I følge OmiseGO, “OMG er svaret på et grunnleggende koordineringsproblem blant betalingsbehandlere, gateways og finansinstitusjoner.” Plattformen muliggjør peer-to-peer-finansielle transaksjoner som ikke er begrenset til pengeoverføringer, supply chain-finansiering eller business-to-business-finansiering.

En del av å løse Ethereums mangler var å benytte en annen konsensusalgoritme, Proof of Stake, som kunne oppnå høyere transaksjonshastigheter per sekund.

Genesis of OmiseGO

Morselskapet Omise startet sin virksomhet i 2013, og OmiseGO ble født i 2017 etter et Initial Coin Offering (ICO) som samlet inn $ 25 millioner. Jun Hasegawa og Donnie Harinsut grunnla OmiseGO. Plattformens rådgivere inkluderer Vitalik Buterin, grunnleggeren av Ethereum.

Plattformen benytter en Bevis for innsats (PoS) konsensusalgoritme i stedet for Ethereum ’Proof of Work (PoW) konsensusalgoritme. PoS-algoritmen bruker validatorer på tvers av nettverket som satser OMG-tokenet. Validatorer blir belønnet med OMG-tokens.

Ondsinnede validatorer straffes mykt ved å kutte tilbake avkastningen. En streng straff innebærer å kutte hele innsatsen.

OMG-token

Bortsett fra å bruke OMG-token til å betale transaksjonsgebyrer på OmiseGO-blockchain, brukes OMG-token til innsats ved å gi eierne rett til å kjøre en valideringsnode. Valideringsnoder bruker OMG-beholdningen som et depositum. Beløpene som er inngått på plattformen hever symbolets verdi.

Grunnleggende om kjernen til OmiseGO-plattformen

OmiseGO har fire forskjellige aspekter som gjør det mulig å være en omfattende global finansiell gateway. Disse er:

 1. White-label Wallet Software Development Kit (SDK)

  Dette aspektet av OmiseGO-plattformen inneholder standardiserte elementer som skal brukes av leverandører av digitale lommebøker. OmiseGO-teamet utvikler fremdeles dette laget slik at et bredt spekter av applikasjonsutviklere kan bruke plattformen.

 2. Skalerbarhetsnettverksmekanisme

  Denne mekanismen legger til et nytt skalerbarhetslag med fokus på Ethereum. Skalerbarhetsnettverksmekanismen bruker Plasma-arkitekturen. Arkitekturen inkorporerer Proof of Stake-algoritmen for å forbedre root / child chain framework med Ethereum som root chain og OmiseGO som child chain.

 3. OmiseGO Digital Wallet Software Development Kit

  Dette aspektet av plattformen gjør det mulig å koble plattformen med debet- og / eller kredittkort for å muliggjøre opp- og utbetalingsalternativer via minibanker eller uten resept. Denne prosessen symboliserer kontanter til en lommebokapplikasjon og som senere kan brukes til å kjøpe andre tokeniserte eiendeler på OmiseGO-plattformen.

 4. OmiseGO desentralisert utveksling (ODEX)

  ODEX gir en plattform der digitale eiendeler kan bytte hender. OMG stakers validerer transaksjoner på desentralisert børs. I tillegg vil den desentraliserte sentralen imøtekomme poletter på Ethereum- og Bitcoin-blokkjedene blant andre Bitcoin-lignende plattformer.

OmiseGOs veikart

OmiseGO’s har spennende prosjekter i rørledningen inkludert Plasma Cash, som er en plasmakonstruksjon som tar sikte på å endre fungible eiendeler til unike mynter på Ethereum-plattformen.

Den første plasmaimplementeringen pågår. Dette vil introdusere Proof of Authority (PoA) med OmiseGO som operatør.

Kommende utvikling inkluderer Hybrid Proof of Stake der validatorer og OmiseGO (operatør) vil validere blokker på Plasma-kjeden. En annen fremtidig utvikling er introduksjonen av Full Proof of Stake, som vil gi alle valideringsmaktene til OMG-aktørene.

Lære mer

Vil du lære mer om OMG-prosjektet? Les tre grunner til at OMG-prisen snart kan stige.

For de som er interessert i å investere, start med den nåværende tekniske analysen av OMG. (Gjør alltid din egen forskning før du investerer). Hvis du er interessert i å kjøpe OMG, kan du lære hvordan du kjøper OMG på Binance, vår foreslo utveksling for investorer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map