En nybegynnerveiledning til VeChain Thor (VET)

VeChain Thor er en blockchain-plattform som utnytter kraften til smarte kontrakter for å løse problemer i forsyningskjeden. Plattformen er offentlig og spesialiserer seg i å gjøre det mulig for bedrifter å spore produktene sine fra produksjon til bruk. Dette reduserer sjansene for forfalskning. Denne guiden til Vechain Thor (VET) vil forklare alt du trenger å vite om hvordan teamet vil oppnå dette målet.

For å lette prosessen tillater VeChain selskaper å bruke elektroniske etiketter på produktene sine. For eksempel kan kodene være RFID eller NFC aktivert.

Løse produktforfalskning gjennom smarte kontrakter

Plattformen brakte inn en ny økonomisk modell som er i stand til å forutsi forhold i forretningskretsene og forbereder stabilitetsløsninger for selskapene som bruker blockchain-plattformen..

Det økonomiske systemet tillater to innfødte tokens, VET og VTHO, å kjøre på samme plattform, men med tydelig bruk.

VeChain Thors utviklingsteam introduserte systemet for å beskytte transaksjonsgebyrer mot prissvingninger.

Plattformen bruker egenutviklede smarte brikker som bruker QR-koder, RFID og NFC-teknologi for å holde oversikt over produkter fra kilde til destinasjon. Bortsett fra å beskytte varer mot forfalskning, kan VeChain Thor-plattformen imøtekomme produkter rettet mot logistikkaspektet i forsyningskjeden..

En kort historie om yrkesutdanning

VET-plattformen startet som VEN i 2015 som et ERC-20-token på Ethereum-blockchain og lanserte et innledende myntilbud innen utgangen av andre kvartal 2017. ICO samlet inn omtrent $ 20 millioner som ble brukt til å migrere VEN til sin egen blockchain og skiftet fra å være VEN (VeChain) til VET (VeChain Thor).

Utviklere på VET-plattformen er spredt over hele kloden, men ledes av Sunny Lu, VeChain Foundation CEO.

VET blockchain bruker Bevis for autoritet konsensusalgoritme. Denne algoritmen brukes mest i blockchain-prosjekter som ikke er helt desentraliserte i sin funksjon.

Derfor, med VeChain Thors blockchain, brukes 101 forhåndsbestemte noder for å validere transaksjoner. Plattformen har også ekstra noder for å holde blockchain i sjakk.

Alle nodene i nettverket blir belønnet med VTHO-tokens. Imidlertid distribueres disse tokens i henhold til deres modenhetsdager og antall VET-tokens i lommeboken.

Etter disse retningslinjene har VET-plattformen fire kategorier noder, dvs. styrke (10 dagers løpetid og 1M VET-mynter), Thunder (20-dagers løpetid og 5M VET-mynter), Mjolner Masternodes (30-dagers løpetid og 15M VET-mynter) og Thrudheim Masternodes (forfall startet 21. desember 2017 og bør ha minimum 25 millioner VET-mynter).

De tre første typene er økonomiske noder og belønnes av VeChain-stiftelsen. Den fjerde kategorien av noder oppnår samme belønning som de andre nodene, men tar også 30 prosent av all VTHO som brukes i transaksjoner på VET-plattformen.

Forskjellen mellom VET og VTHO Tokens

Forskjellen mellom de to tokens er i bruken på nettverket. VET-tokens brukes til transaksjonskostnader. Jo flere VET-tokens en bruker har, jo høyere prioritet får brukeren på systemet.

VTHO-tokens brukes som tillatelse til å kjøre desentraliserte applikasjoner på VeChain Thor Blockchain. VTHO-tokens genereres fra VET-token med en hastighet på 0,000432 VTHO per VET per dag.

VET’s Future Goals

VETs blockchain har allerede blitt godkjent av den kinesiske regjeringen, spesielt Gui’an-regjeringen, for å drive sitt initiativ for smarte byer. Gui’an-regjeringen vil bruke VET-plattformen til å utvikle sporingsløsninger for energi- og vinindustrien.

VeChain Thor søker å lage et omfattende vaksinesporingssystem for å hjelpe Kina med å dempe understandardvaksiner fra å komme inn i markedet. Prosjektet vil også hjelpe med å oppheve vaksineprodusenter med roten som feilaktig merker vaksiner.

Avslutningsvis kan VET-mynter lagres inkompatibel maskinvare (Ledger Nano S, Trezor) og nettbaserte (MetaMask) lommebøker.

Lære mer

For å lese mer om Vechain Thor-prosjektet, sjekk ut den offisielle prisvarslingsartikkelen for VET, og sjekk tilbake for regelmessige oppdateringer. Du kan lese tilleggsinnlegget vårt om Three Reasons Why VET Could Rebound Soon, samt en teknisk analyse på VET-handelspar.

Interessert i å kjøpe yrkesutdanning? Du kan lære hvordan du gjør det ved å bruke guiden til kjøp av yrkesutdanning på Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map