Hva er en Bitcoin Transaction Accelerator?

Bitcoin (BTC) -transaksjoner kan bli veldig sakte hvis nettverket er overbelastet. Dette er grunnen til at en Bitcoin-transaksjonsakselerator kan hjelpe deg med dette problemet. I denne guiden vil vi dele med deg all informasjonen du bør ha om hvordan en bitcoin transaksjonsakselerator fungerer.

Overbelastning i Bitcoin Network

Bitcoin-nettverket lar brukerne sende og motta transaksjoner. Du kan sende BTC, betale en liten avgift til gruvearbeidere og få pengene dine levert til en annen person. Selv om dette bare tar noen minutter og koster mindre enn $ 2, er det ikke alltid slik.

I perioder der markedet stiger eller hvor mange transaksjoner blir behandlet, blir nettverket overbelastet. Når det skjer, foretrekker Bitcoin-innehavere å bruke andre nettverk som Litecoin (LTC) eller Ethereum (ETH). I disse to nettverkene er transaksjonene raskere og også billigere, noe som kan være en fordel.

Dette er grunnen til at folk bruker en Bitcoin-transaksjonsakselerator. For å gjøre det raskere å sende en BTC-overføring. Dette er imidlertid ikke det eneste gode med gratis Bitcoin-akselerasjonstjenester. I de neste avsnittene vil du kunne få all nødvendig informasjon om det.

Hva er en Bitcoin Transaction Accelerator?

En Bitcoin-transaksjonsakselerator lar deg forstå hvilken som er den optimale prisen som transaksjonen din blir behandlet på i løpet av kortest mulig tid. Når vi sender en BTC-overføring, kan vi velge gebyret vi betaler. Jo høyere gebyr, jo lettere blir det for transaksjonen vår å bli inkludert i neste blokkering.

Som vi har forklart i vår Bitcoin Mempool-guide, velger gruvearbeidere overføringene med de høyeste avgiftene. Dette gjør at de kan behandle de transaksjonene som gir dem den største inntjeningen. Det er imidlertid ikke mulig å vite helt sikkert hvilket gebyrnivå en bruker må betale for at overføringen skal behandles effektivt..

Med en gratis Bitcoin-transaksjonsakselerator vil du kunne sende transaksjonen din og være sikker på at den blir behandlet så snart som mulig. Ta hensyn til at transaksjoner med svært lave avgifter kanskje ikke behandles av gruvearbeidere i det hele tatt. I noen tilfeller kan det imidlertid ta noen dager å bli plukket opp av gruvearbeidere.

For at en Bitcoin-transaksjonsakselerator skal fungere, må brukerne betale et lite behandlingsgebyr. Hvis tjenesten er gratis, vil du bare kunne unngå å betale gebyrene. Du vil få overføringene dine behandlet raskere.

I mange tilfeller blir Bitcoin transaksjonsakselerator-tjenester levert av gruvearbeidere selv. Dette lar dem behandle overføringene og også få en liten avgift for dem for denne tjenesten. For øyeblikket er det flere Bitcoin-transaksjonsakseleratorer i markedet. Noen av dem vil være gratis, mens andre inkluderer et lite gebyr.

BitAccelerate

BitAccelerate er et av de beste alternativene når det gjelder behandlingstider. Denne Bitcoin-transaksjonsakseleratoren lar deg behandle BTC-overføringen på få minutter. Brukere må dele sin ID og grunnleggende informasjon for å kunne behandle overføringen.

De fleste av de anerkjente tjenestene vil kreve at du deler din private informasjon. Dette er grunnen til at det kanskje ikke er en god løsning for brukere som verdsetter deres privatliv. Selv om dette bare er en av transaksjonsakseleratorene Bitcoin-brukere gleder seg over, kan det være et flott verktøy hvis du trenger å sende en rask BTC-overføring.


BTC.com

BTC.com er neste Bitcoin transaksjonsakselerator gratis. Denne løsningen vil øke mulighetene for overføringen din for å bli lagt til neste blokk til 75%. Dette er ganske høyt. Bitcoin-blokker behandles hvert tiende minutt av Bitcoin-nettverket.

BTC.com Bitcoin transaksjonsakselerator

Dermed kan du ha 75% muligheter for å få pengene dine levert i løpet av de neste ti minuttene. Ikke desto mindre må du ta i betraktning at noen børser eller lommebøker ikke godtar en transaksjon med bare en bekreftelse. Generelt går ventetiden til 3 blokker før en transaksjon blir behandlet.

Plattformen hevder at innen 4 timer vokser mulighetene for at overføringen din blir lagt til en blokk til 98%. Dette er gode nyheter hvis du vil at midlene dine skal nå en annen lommebok på kort tid.

ViaBTC

ViaBTC er kanskje den mest populære Bitcoin transaksjonsaccelerator-tjenesten i markedet. De har jobbet i flere år nå. Faktisk ga de ut disse tjenestene til markedet i 2017. På den tiden var Bitcoin-transaksjonsgebyrene veldig høye. I noen tilfeller overgikk de $ 50 per overføring. Dette var absolutt uakseptabelt for små brukere.

Dette fungerer på samme måte som med de tidligere nevnte tjenestene. Brukere må ganske enkelt registrere seg på plattformen og oppgi ID-en. Dette er absolutt nødvendig ettersom regjeringer øker sitt press på kryptoplattformer for å overholde KYC og AML-politikk.

Det er verdt å nevne at de nå tilbyr brukere muligheten til å sende så mye som 100 akselerasjoner i timen. Dermed er dette et godt valg hvis du søker etter en gratis Bitcoin-transaksjonsakselerator.

Vær forsiktig

Det er alltid viktig å sjekke noen av rapportene som Bitcoin-samfunnet har gitt ut angående disse tjenestene. Noen av disse firmaene og Bitcoin-transaksjonsakseleratorene fungerer kanskje ikke som de hevder de gjør.

I noen tilfeller vil du dessuten sende transaksjonen til selskapet, og midlene dine kan ikke komme. Husk at Bitcoin-transaksjoner ikke refunderes. Du kan ikke klage hvis pengene dine sendes til feil lommebok.

Når du klikker “Send” vil pengene dine være borte for alltid. Hvis du sendte dem til riktig lommebok, bør du forvente at midlene dine når det. Hvis du sendte den til en anonym lommebok, vil du aldri gjenopprette BTC.

Fordeler og ulemper med Bitcoin Transaction Accelerator

Det er flere fordeler og ulemper med disse kryptotjenestene. Dette ligner på hva som skjer med andre plattformer. Når vi bruker disse tjenestene, bør vi alltid analysere hvilke som er positive og negative aspekter.

Positive ting om Bitcoin Transaction Accelerator:

  • De kan være veldig nyttige for å behandle transaksjoner raskere
  • Noen av dem kan brukes gratis
  • Det kan være veldig nyttig i tider når det er overbelastning på Bitcoin-nettverket
  • Disse tjenestene kan hjelpe oss med å bruke BTC i stedet for andre digitale valutaer
  • Vi kan være sikre på at midlene blir sendt i løpet av kort tid

Negative ting om Bitcoin Transaction Accelerator:

  • Noen av nettstedene krever at vi oppgir ID
  • De er kanskje ikke gode av hensyn til personvernet
  • Brukere klager vanligvis på tjenestene som tilbys på disse nettstedene
  • Tjenestene som tilbys er kanskje ikke som de hevder
  • Du kan finne noen Bitcoin Transaction Accelerators der du må betale

Selvfølgelig må du også forstå hvilke fordeler og ulemper du har. Hver eneste person og Bitcoin-holder har et annet behov. Dette er grunnen til at du bør lage din egen analyse og forstå hvilke som er de viktigste positive og negative aspektene ved en Bitcoin-transaksjonsakselerator.

Bitcoin behandlingstider

Bitcoin er det største blockchain-nettverket i markedet. Dette er et faktum. Vi kan se dette reflektert på dets hash rate. Det er ikke noe desentralisert nettverk som er så sikkert som Bitcoin. Gruvearbeidere behandler transaksjoner, de blir belønnet med blokkbelønninger og overføringsgebyrer, og brukere kan føle seg trygge ved å sende og overføre pengene sine.

Likevel fungerer nettverket med en mekanisme av blokker som kan bli funnet hvert 10. minutt. Hver av disse blokkene inkluderer informasjon om transaksjoner. Imidlertid er det en 1 MB grense for disse blokkene. Det betyr at nettverket vil ha en begrensning på antall overføringer som kan behandles.

Bitcoin-nettverket er i stand til å behandle mellom 3 og 7 transaksjoner per sekund (TPS). Selv om dette virker lavt sammenlignet med VISA, PayPal eller andre blockchain-nettverk, må vi huske at Bitcoin er det sikreste desentraliserte blockchain-nettverket i verden..

Etter hvert som blokkene blir fulle når overbelastningen øker, øker også gebyrene. Dette er grunnen til at bruk av en standard eller lav avgiftstransaksjon i perioder med høy belastning kanskje ikke er den beste ideen. Overføringen din kan bli sittende fast i Mempool i flere timer, dager eller til og med uker hvis du ikke betaler et høyere gebyr.

Dette er hvorfor Bitcoin transaksjonsakselerasjonstjenester hjelper brukere. I stedet for å selge BTC for raskere mynter som Litecoin (LTC), er det mulig å akselerere overføringene våre. Som vi har sett i de foregående avsnittene, kan enkeltpersoner ganske enkelt bruke en Bitcoin-transaksjonsakselerator.

Bitcoin Transaction Accelerator Competitors

Som du merker, fungerer disse Bitcoin transaksjonsaccelerator-tjenestene med on-chain transaksjoner. Alt behandles ved hjelp av Bitcoin-nettverket. De siste årene har det skjedd nye utviklinger som gjør at Bitcoin kan bli mye mer effektivt.

The Lightning Network

En av disse løsningene kalles Lightning Network (LN). The Lightning Network er en av hovedkonkurrentene til Bitcoin Transaction Accelerators. Dette er en off-chain og andre-lags løsning som gjør at BTC-overføringer kan behandles nesten umiddelbart (sekunder) og nesten uten gebyr (nær 1 satoshi per overføring).

Selv om Lightning Network nå er i et beta-stadium, er det noen plattformer som allerede har omfavnet det. Ikke desto mindre føler ikke hver eneste BTC-bruker seg komfortabel med å bruke off-chain-løsninger for å utføre sine BTC-overføringer.

En av de mange brukssakene til LN er å muliggjøre raske og billige små overføringer. I dag må du betale mer for å sende BTC til en verdi av $ 1 enn verdien du overfører. Med LN blir dette problemet løst.

Imidlertid kan BTC-nettverket fortsette å jobbe som hovedkjeden for å behandle store overføringer på nettverket. De små overføringene vil bli behandlet ved hjelp av LN. Store overføringer kan fortsatt bruke Bitcoin transaksjonsakseleratorer.

Raskere og billigere overføring på kjeden

Hvis Bitcoin blir en verdi av verdi, forventes det bare store transaksjoner å foregå on-chain. I mellomtiden kan mynter med mindre cap som fungerer raskere brukes som en daglig metode for å sende og motta overføringer.

En av kryptovalutaene som kan adopteres av Bitcoin-samfunnet, er Litecoin (LTC). Dette kan være dårlige nyheter for gratis Bitcoin-transaksjonsakseleratorer. Litecoin-kryptovalutaen er en av de nærmeste Bitcoin. Dette gjelder når det gjelder hvordan den ble bygget, og også for samfunnene i disse to virtuelle valutaene.

Bitcoin-overføringer kan behandles ved hjelp av LTC-nettverket for mindre betalinger. LTC-nettverket fungerer raskere enn Ethereum (ETH), og det er kompatibelt med Bitcoin. Det betyr at det er mange forskjellige flytende måter å selge LTC og få BTC og omvendt.

I fremtiden kan atombytter hjelpe brukere å bytte BTC mot LTC, foreta en overføring og motta BTC tilbake i kjeden med en annen bytte. Dette kan være en Bitcoin-transaksjonsdrepermorder.

Imidlertid vil en transaksjonsakselerator som Bitcoin-brukere vil bruke, være den som vil tilby de raskeste tjenestene til de laveste avgiftene. I fremtiden kan Bitcoin-transaksjonsakseleratorer endre måten de jobber på. I stedet for å akselerere en BTC-on-chain-transaksjon, kunne de vedta LTC og atombytter for å sende BTC til andre brukere på bare sekunder.

Det er verdt å påpeke at denne løsningen ennå ikke er utviklet, og dette er bare spekulasjoner om hvordan Bitcoin transaksjonsakseleratorer kan oppføre seg i fremtiden.

Avsluttende hensyn til Bitcoin Transaction Accelerators

Bitcoin-transaksjonsakseleratorer kan være en fin måte for brukere å sende BTC og vite at midlene vil komme på bare noen få timer. Det er flere plattformer som tilbyr disse tjenestene akkurat nå, men noen av dem tilbyr kanskje ikke store forbedringer når det gjelder hastighet.

I fremtiden kan nye måter å sende og motta Bitcoin opprettes på. Dette er grunnen til at Bitcoin-transaksjonsakseleratorer bør tenke en måte å tilby bedre tjenester og tilpasse seg disse markedsendringene. Lightning Network, for eksempel, er en av disse utfordringene eller konkurrent til disse løsningene.

I mellomtiden kan Atomic Swaps og andre virtuelle valutaer som Litecoin også brukes til å gjøre Bitcoin-transaksjoner raskere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map