Hva er Fusion (FSN) – Alt du trenger å vite

Hva er Fusion?

Fusjon er et prosjekt som består av en all-inclusive blockchain-basert finansiell plattform som tilbyr kryss-, kryssorganisasjons- og datakildetjenester gjennom smart kontraktansettelse. FUSION ble etablert av administrerende direktør i BitSE, et inkubasjonsfirma som utviklet QTUM Blockchain og VeChain blockchain, kryptoprosjekter som begge lykkes.

Fusion ønsker å løse de viktigste problemene som blockchain-teknologi for øyeblikket opplever, nemlig interoperabilitet og skalerbarhet. Prosjektet har også som mål å gjøre det mulig å overføre kryptovalutaer fra forskjellige verdiklasser på forskjellige kjeder, noe som resulterer i en blockchain som samler alle poletter og mynter.

Fusion bruker Hierarchical Hybrid Consensus Mechanism (HHCM) som låner ting fra PoW og PoS. Samtidig bruker den en parallell databehandling ved å gruppere noder sammen, og skape en effektiv og sikker plattform.

Teknologiene bak fusjon

Verdienes internett (IoV)

Fusion-teamet brukte i sin papirrapport begrepet Internet of Values, som hovedsakelig refererer til kryptokurrencyrelaterte forhold, for eksempel utveksling og forvaltning av digitale eiendeler sikkert og uten mellomledd..

Distribuert kontrollrettighetsadministrasjon (DCRM)

Distribuert kontroll høyre ledelse er et sikkerhetslag som beskytter alle låste kryptovaluta-eiendeler på Fusion-blockchain. Distribuert lagring og deling av en privat nøkkel sørger for at ingen kan få tilgang til den komplette private nøkkelen, noe som betyr at ingen enkelt node kan få kontroll over de digitale eiendelene.

dcrm

Crypto Financial Smart Contract

Den krypto-økonomiske smarte kontrakten (CSC) er den smarte kontrakten som fullfører en finansiell transaksjon mellom en av flere kryptovalutaer som er kartlagt i FUSION-kjeden av en Lock-in-operasjon.

Multiple Triggering Mechanism (MTM)

Sammen med den tradisjonelle utløsermekanismen for transaksjoner, inkorporerte FUSION tids- og hendelsesbaserte utløsere i sine smarte kontrakter. Disse tre utløsende modusene har kommet fra ulike økonomiske situasjoner, og er designet for å møte forespørslene fra komplekse økonomiske smarte kontrakter.

Den hierarkiske hybrid konsensusmekanismen (HHCM)


HHCM bruker både PoW og PoS, ved hjelp av parallell databehandling for å vedta en passende konsensusmekanisme i forskjellige lag, slik at den kan gruppere noder og oppnå en tilfredsstillende balanse mellom effektivitet, sikkerhet, skala og andre aspekter..

CryptoFinancial Funksjoner

DCRM lar forskjellige digitale eiendeler samhandle på Fusion-plattformen. Som et resultat har CSC (Crypto-Financial Smart Contract) muligheten til å bruke funksjoner med en høyere grad av kompleksitet, for eksempel multi-rolle, multi-token og separasjon av bruksfrukter..

Flere roller er en smart kontrakts evne til å støtte flere forskjellige kontotype og samtidig definere interaksjonen mellom forskjellige brukere og forskjellige smarte kontrakter.

Multi-token innebærer samtidig definisjon av forholdet mellom flere forskjellige digitale eiendeler ved en smart kontrakt, etter at eiendelene er kartlagt til FUSION gjennom Lock-in-prosessen.

Separasjon av brukerbruker betyr at bruksbruken og eierforholdet til digitale eiendeler kan skilles. Tradisjonelle smarte kontrakter kan bare overføre tokens fra en part til en annen som helhet, og tillater ikke at en part får eierskap til den digitale eiendelen mens den andre parten oppnår bruksbruken til den digitale eiendelen, noe som betyr at eierskapet og bruksbruken er uatskillelig. På den annen side definerer en kryptofinansiell smart kontrakt lett mer enn to brukerkontoer eller kontraktskontoer i en kontrakt, og derfor kan den definere eierkontoer og foreta økonomiske transaksjoner uavhengig.

Bruk saker for Fusion Smart-kontrakter

FUSION smarte kontrakter kan brukes som et tillitsystem for visse økonomiske kontrakter mellom partene. Den smarte kontrakten kan skreddersys mens du gjør avtalen, men når kontrakten er avgjort, kan ikke innholdet endres. De kan for eksempel brukes til å legalisere en låneavtale mellom en kunde og en bank.

Med den smarte FUSION-kontrakten trenger ikke finansinstitusjonen som utsteder lånet, å stole på myndigheter eller låntaker når den signerer avtalen. Hvis låntakeren ikke betaler tilbake kreditten sin, vil finansinstitusjonen automatisk få forvaring av huset (som spesifisert i avtalen).

Teamet

BitSE, selskapet bak Fusion Project, ble grunnlagt i 2013 av Dejun Qian, og var også ansvarlig for etableringen av QTUM og VeChain. QTUM og VeChain er begge blockchain-grunnlag som utviklet seg til uavhengige virksomheter.

FUSIONs kjerneteam består av 22 heltidsmedlemmer, hvorav 14 har ekspertise innen ulike teknologiske felt.

Dejun Qian er administrerende direktør og grunnlegger av BitSE, og er også skaperen av Qtum og Vechain. Han var tidligere avdelingsleder i IBM. Han fikk en bachelor i informatikk ved Fudan University.

fusjonsteam

Dr. Jiangang Wu er ansvarlig for Foundation Development, med doktorgrad i finansmatematikk og ingeniørfag, Shanghai University of Finance and Economics. Han jobber også som forsker ved China Europe International Business School, og foreleser ved Management School ved Shanghai University.

Handling Foundation Communication er Noam Cohen, som tidligere var administrerende direktør for markedsføring og forretningsutvikling i Orbotech. Han har mer enn 15 års erfaring med markedsføring for mange organisasjoner fra teknologibransjen. Han har en bachelorgrad i elektronisk ingeniørfag fra Technion (Haifa, Israel) og MBA fra INSEAD.

Om FSN-token

Det opprinnelige token til Fusion-plattformen, FSN, vil bli brukt til å betale nettverksgebyrer. Smarte kontrakter krever FSN for at de skal kunne utføres, omtrent som ETH brukes i Ethereum-nettverket.

For øyeblikket er Fusion priset til $ 5,43 USD, med en markedsverdi på over $ 161,063,619 USD og en sirkulerende forsyning på 29,684,331 fra totalt 57,344,000 tokens.

Hvor skal FSN lagres

FSN-token er ERC-20, så enhver ERC-20-kompatibel lommebok vil kunne lagre FSN.

Hvor å kjøpe FSN

For øyeblikket kan FSN-token kjøpes på Bibox, Qryptos, IDEX, og Cobinhood. Du kan sjekke CoinMarketCap (CMC) for å holde deg oppdatert.

Prisforutsigelse

Fusion (FSN) har en kort historie i kryptovalutamarkedet, som ikke tillater oss å komme med spådommer på lang sikt. Fusion-kryptovaluta vil ha sin Fusion mainnet-lansering før 30. juni. Vi kan forvente en liten prisøkning på grunn av dette.

For øyeblikket kan vi se at prisen har vokst i form av USD dollar og BTC. Tilbake i mars ble det handlet rundt $ 1,6 og det nådde $ 9,6 i mai, en viktig prisøkning på veldig kort tid.

Det vil være viktig å følge hvordan markedet vil holde seg de neste månedene for å forstå hvilke er de langsiktige motstands- og støttenivåene der denne kryptovalutaen opererer..

Kjennelse

FUSION er et prosjekt som tar sikte på å lette transaksjonsprosessen mellom digitale eiendeler i kryptoøkosystemet, og fungere som infrastruktur for Internett av verdier. Markedets etterspørsel etter IoV er stor, og på grunn av dette vil også etterspørselen etter FSN-tokens øke.

Fusionskontakt og tilleggsinformasjon:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map