Hva er Populous Cryptocurrency (PPT) – Alt du trenger å vite om Populous Crypto

Det er mange bevis som antyder at blockchain vil endre Internett slik vi kjenner det, og de fleste relaterte tjenester sammen med det. Når det gjelder fakturafinansiering, legger Populous allerede ut uttalelsen.

Populær (PPT) er en peer-to-peer (P2P) plattform bygget på blockchain-teknologi som gir små og mellomstore selskaper en praktisk måte å delta i fakturafinansiering. Det er sterkt fokusert på gjennomsiktighet, sikkerhet og total hastighet, og det bruker proprietære smarte kontrakter for å parre selgere og långivere for å hjelpe dem med å utføre transaksjoner uten behov for mellomledd eller andre tredjeparter.

Hvordan fungerer Populous

Populous bruker blockchain-teknologi kombinert med XBRL-data, smarte kontrakter og forskjellige tokens, samtidig som det tas hensyn til Altman Z-score. Sistnevnte er et økonomisk verktøy som brukes til å bestemme ulike risikofaktorer for virksomheter. For eksempel bestemmer den bedriftens sjanser for å møte konkurs de neste to årene, sannsynligheten for at den ikke vil oppfylle sine kontraktsforpliktelser, og den gir en nøyaktig måling for økonomisk nød.

Ved å kombinere de offentlige resultatene fra Altman Z-poengsummen og XBRL-dataene, har Populous opprettet et pålitelig kredittvurderingssystem. Dette systemet hjelper Populære å målrette selskaper som trenger kontantstrøm og se bort fra de som ikke er et godt valg for plattformen.

Plattformens hovedmål er å utvide fakturafinansiering til global skala, samt å levere kraftige finansielle kredittopsjoner til små eller mellomstore bedrifter som ønsker å selge fakturaer mye raskere enn noen gang før. Inntil nå er Populous fortsatt den eneste (og den første) faktura- og handelsfinansieringsplattformen basert på Ethereum blockchain.

Data

Populært økosystem

I tillegg til administratoren, er det to hovedpartier tilknyttet det Populous økosystemet: låntaker og investor. Alle tre, administratoren, låntakeren og investoren samhandler med tre kjerneteknologier: bank, auksjon og eksterne tokens.

Hvordan bruke Populous

Så å si hvem som helst kan selge og kjøpe fakturaer gjennom auksjoner på Populous. Brukere må først registrere selskapene sine. Det andre trinnet krever godkjenning fra en populær administrator. Hvis og når administratoren godkjenner en selger, kan fakturaer sendes inn når det er satt et minimum salgsmål.

Om administratoren godkjenner eller avviser en fakturasalgsspørsmål, er generelt i samsvar med Altman Formula-kredittpoeng. Hvis en faktura blir godkjent, begynner auksjonen og den vil forbli aktiv i 24 timer.

Auksjonen avsluttes når et bud samsvarer med salgsmålet innen den angitte 24-timersperioden, når den aktuelle perioden går, og ingen bud oppfyller salgsmålet, eller når brukere velger å avslutte det tidlig. Når det gjelder de to sistnevnte alternativene, kan brukerne enten godta det beste tilgjengelige budet eller avbryte auksjonen helt. I tillegg gir det andre alternativet også brukere muligheten til å starte auksjonen på nytt.

Det er verdt å merke seg at alle kjøperne som mistet auksjonen vil få pengene tilbake til dem. Det samme gjelder ved avlyste auksjoner. Imidlertid, hvis auksjonen det er vellykket, mottar selgeren pengene fra kjøperen i form av Pokens.

Arbeid

Pokens og PPT (Populous Platform Token)

Populous-plattformen er basert på distribusjonen av disse pokene. Som nevnt tidligere mottar selgeren pengene fra kjøperen i form av Pokens, som senere kan byttes mot fiat-valuta..

Pokens betraktes som plattformens interne valuta; de er nødvendige for å kjøpe fakturaer. Hver Poken tilsvarer sin fiat-valuta. For eksempel tilsvarer 1GBP Poken 1 GPB. Imidlertid stoler Populous ikke bare på Pokens. Plattformen har to tokens: Pokens og PPT, forkortelse for Populous Platform Token.

folkerike

PPT-tokens brukes mest som investeringsverktøy. Disse tokens kan brukes av alle for å investere i fakturaer. PPT-tokens ble distribuert under plattformens ICO tilbake i juli 2017, og bare 53 millioner PPT vil noen gang være i omløp.

Populært team

Populær er en London-basert prosjekt som administreres av Stephen Williams. Selv om han ikke er et stort navn i kryptoindustrien, er Williams den opprinnelige grunnleggeren av Olympus Research, et selskap som spesialiserer seg på kommersiell data og analytics på bedriftsnivå..

team

Hvordan kjøpe PPT

PPT er ikke det mest populære token der ute, og det kan derfor ikke kjøpes fra så mange kilder som andre store markedsverdi-kryptokurver. En av hovedkildene der symbolet handles, er EtherDelta. Imidlertid kan PPT til og med kjøpes fra de mest populære børsene der ute, for eksempel sent Binance, OKEx, Kucoin, LATOKEN, Mercatox, HitBTC, og mange andre. En komplett liste over børser er tilgjengelig på CoinMarketCap.

Hvor du skal oppbevare PPT

Siden både Pokens og PPTs i utgangspunktet er ERC-20-tokens, kan de overføres til og lagres på en ekstern online Ethereum-lommebok. Personvernorienterte brukere som leter etter mer sikkerhet, kan i stedet velge en maskinvarepungebok.

Konklusjoner

Populous er et veldig ambisiøst prosjekt som for tiden nesten ikke har noen konkurrenter i kryptosfæren. Plattformen er rettet mot bedrifter som krever en raskere måte for kundene å betale fakturaer. Teamet klarte å tjene nesten $ 10 millioner USD under ICO, penger som sikkert vil gå til å gjøre Populous til en enda mer omfattende plattform enn den allerede er.

Den største utfordringen for Populous er å overbevise potensielle kunder om å bytte fra tradisjonelle fakturafinansieringstjenester. Plattformen foreslår en billigere og raskere måte å handle fakturaer på.

Tatt i betraktning hvor populær fakturasalg har blitt for sent, plattformens utvikling og god ledelsesbeslutning ( Luxure Global Citizen partnerskap er et godt eksempel), ville det ikke være en overraskelse hvis Populous blir en av de største nøkkelordene til denne spesielle nisje.

Populære kontakter og tilleggsinformasjon:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map