Hvordan kjøpe EOS-tokens på Binance

EOS er den sjette største mynten i verden etter markedsverdi, med en samlet tokenforsyning verdt nesten 5 milliarder dollar på dette tidspunktet. Når bruken av blockchain og desentraliserte applikasjoner i mainstream øker, kan EOS-mynten lett øke enda høyere i verdi. Mynten truet allerede markedslederne i april 2018, da den kort brøt forbi $ 21. Du kan lese artikkelen UseTheBitcoin EOS om prisforutsigelser for mer analyse.

Les videre for en guide om hvordan du kjøper EOS-mynter på de populære Binance Utveksling.

Hva er EOS?

Opprettet av selskapet Block.one, er EOS en plattform som er veldig lik Ethereum. Som en smart kontraktplattform kan alle slags brukere bygge blockchain-applikasjoner på EOS-nettverket. Målet er å være mer fleksibel og skalerbar enn Ethereum-nettverket.

Hittil har kjennetegnet på EOS vært token-salget, som varte i nesten et år og samlet inn mer enn 4 milliarder dollar, noe som gjør det til det desidert største token-salget. Samtidig avsluttet token-salget i midten av 2018, teamet lanserte EOS-mainnet og kjørte et tokenbytte fra ERC20-plassholder-tokens til native EOS-tokens. Siden den gang har flere dApps og ICOs allerede blitt lansert på EOS blockchain.

La oss nå se hvordan du kan kjøpe dine første EOS-tokens.

Trinn 1: Registrer deg for en konto på Binance

Denne guiden vil gå gjennom hvordan du kjøper EOS-tokens på Binance-sentralen med BTC eller ETH. På dette tidspunktet har svært få børser EOS og Fiat-par tilgjengelig.

Hvis du ikke allerede har gjort det, er det første trinnet å opprette en Binance-konto. Prosessen skal være rask og enkel og er åpen for mennesker nesten hvor som helst i verden.

binance register 3

Trinn 2: Bekreft kontoen din

Før du kan begynne å handle, må du sende inn flere bekreftelsesdokumenter til Binance-teamet. Benytt også anledningen til å sette opp sikkerhetstiltak for kontoen din, for eksempel 2-faktor autentisering.

Trinn 3: Send BTC eller ETH til Binance-kontoen din

Når kontoen din er konfigurert, send noen BTC- eller ETH-mynter til Binance-lommeboken din. Hvis du ikke har noen av disse to myntene, eller hvis du vil investere mer i krypto, kan du kjøpe krypto med kredittkort fra flere nettsteder, for eksempel Coinmama eller Changelly.

For å gjøre et innskudd, gå til toppen av siden din og velg “Midler”, deretter “Innskudd”.

innskuddsbalanse 3

Velg hvilken mynt du skal sette inn fra rullegardinmenyen. Nå får du en lommebokadresse du kan sende myntene dine til. Forsikre deg om at du bare sender den spesifiserte mynten (dvs. BTC til BTC-lommeboken, eller ETH til ETH-lommeboken). Eventuelle andre mynter du sender hit kan gå tapt.

Trinn 4: Vent på bekreftelse

Avhengig av nettverksbelastningen, kan det ta litt tid før transaksjonen din gjennomføres. Vent til Binance bekrefter at transaksjonen er fullført før du går videre.

Trinn 5: Finn og velg BTC- eller ETH-paret

Når myntene er i Binance-lommeboken din, flytt til bytteseksjonen på nettstedet. For å komme hit, gå til toppen av siden og velg “Exchange”, deretter “Basic”.

Gå nå til høyre på siden. Velg mynten du skal handle med (BTC, ETH, USDT eller BNB) og skriv EOS i søkefeltet. Klikk på paret som kommer opp (f.eks. EOS / BTC eller EOS / ETH).

eos binance 1

Valgfritt: Bruk Binances avanserte verktøy for å kjøpe til rett tid

I handelsseksjonen tilbyr Binance mange verktøy og data som hjelper deg med å handle smartere. De har pris- og ordrehistorikk og live, tilpassbare pristabeller. Du kan også utføre begrensningsordrer. Med begrensningsordrer, angir du prisen du vil kjøpe (eller selge) EOS i forhold til BTC / ETH. Når prisen når det punktet, vil Binance utføre bestillingen din.

Trinn 6: Velg hvor mye EOS du vil kjøpe

Velg hvor mye EOS du vil kjøpe under prisgrafene. Still inn prisen du vil kjøpe, eller velg “Market” for å kjøpe til gjeldende pris (dette anbefales for nybegynnere).

eos binance 2

Trinn 7: Kjøp EOS!

Trykk på den grønne “Kjøp EOS” -knappen, så er du ferdig!

Trinn 8: Flytt myntene dine til en sikker EOS-lommebok

Den beste fremgangsmåten i krypto er å oppbevare myntene dine i en sikker lommebok, utenfor børs når du ikke handler. På den måten har du full kontroll over sikkerheten til tokens, i motsetning til å stole på børsens sikkerhetstiltak.

For å gjøre dette trenger du en kryptolommebok som støtter EOS. De SimplEOS lommebok og Greymass eos-velger lommebok er to stasjonære lommebøker laget bare for EOS. Alternativt Infinito lommebok er en mobil lommebok for Android og iOS som støtter en rekke forskjellige mynter.

For det høyeste sikkerhetsnivået, kan det være lurt å investere i en maskinvarepungebok som Ledger Nano S.

For å ta ut EOS-tokens fra Binance, gå til “Funds”, deretter “Uttak”.

Velg EOS fra rullegardinmenyen. Sett deretter inn lommebokadressen fra EOS-lommeboken din, samt mengden EOS du vil flytte. Dobbeltsjekk at adressen er riktig og trykk Send.

….og det er det! Alt du trenger å vite for å begynne å investere i EOS-økosystemet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map