Hvordan selge Ethereum trinn for trinn

Enten du har tjent Ether fra gruvedrift eller kjøpt fra en børs, kan det komme en tid da du må selge noe eller hele beholdningen din. For tiden er Ethereum (ETH) den nest største kryptovalutaen i verden, med en markedsverdi på nesten 43 milliarder dollar, og handler rundt $ 378,00 / ETH. Du kan selge Ethereum for fiat-valuta, for eksempel amerikanske dollar (USD), eller bruke den til å kjøpe en annen digital valuta. 

Den enkleste og billigste metoden for å selge Ethereum er gjennom en bytte med et ETH / USD-par. I denne guiden vil vi gå gjennom prosessen med å selge Ethereum på en børs for fiat-valuta og for digital valuta.

Selg Ethereum for Fiat-valuta 

Å selge ETH for fiat-valuta er generelt raskere og mer praktisk, spesielt hvis du er en ny handelsmann. Når det er sagt, la oss gå gjennom en trinnvis prosess for å selge Ethereum-tokens for fiat-valuta.

Trinn 1: Registrer deg på en børs som viser ETH / USD

Noen børser som har notert Ethereum sammen med USD inkluderer Kraken, Binance, Cointree og Coinbase.

Etter å ha valgt en passende sentral, registrer deg for en konto på sentralen og oppgi e-postadressen og passordet ditt. Noen utvekslinger ber om fullstendige personlige opplysninger og bevis på ID for å tilfredsstille KYC- og AML-regelverket.

I tillegg aktiverer du 2-faktor autentisering på den nye kontoen din før du går videre til neste trinn.

Trinn 2: Sett inn ETH i den nye kontoen din

Den neste tingen er å overføre ETH-beholdningene dine til børsen. Logg først på kontoen din. Finn ETH-adressen din, og bruk adressen til å overføre tokens fra din eksterne lommebok.

Hvis du for eksempel har åpnet en Coinbase-konto, klikker du på Lommebøker kategorien øverst på børsen og velg Ethereum lommebok. Klikk Generer innskuddsadresse, Deretter får du en adresse som du kan overføre ETH.

Trinn 3: Selg Ederum

Etter å ha mottatt ETH på kontoen din, naviger til børsens handelsside, og velg ønsket valutapar. Angi mengden ETH du har tenkt å selge, og legg inn bestillingen.

For eksempel, på Coinbase-kontoen din Selge og velg lommeboken du vil overføre ETH fra. Klikk Selg ETH og skriv inn mengden ETH du har tenkt å selge i den tildelte plassen. Herfra velger du valutaen du vil selge ETH for.


I alle disse børsene må du bekrefte transaksjonsdetaljene før du fullfører denne handlingen.

Trinn 4: Trekk ut USD

Det siste trinnet er å ta ut beløpet du har mottatt og sette det inn på bankkontoen din. Dette er en enkel prosess, men sørg for at du kjenner til hvilket beløp du vil bli belastet før du fullfører denne handlingen.

Selger Ethereum for kryptovaluta 

Trinn 1: Registrer deg på en sentral som viser ETH

Hvis du har tenkt å selge ETH på samme børs der du kjøpte den, kan du hoppe til andre trinn.

Hvis du vil selge på en ny børs, bør du vurdere visse faktorer før du tar en børs som passer for dine behov. Den gode nyheten er at Ethereum er den nest største kryptovalutaen, og dermed handles i nesten alle børser.

Etter å ha valgt en passende sentral, registrer en konto ved å oppgi e-postadressen din og opprette et passord. Som nevnt ovenfor, vil noen utvekslinger kreve dine detaljer og bevis på ID i tråd med KYC / AML-regelverket.

Igjen, sørg for at du aktiverer 2-FA-funksjonene for ekstra sikkerhet.

Trinn 1: Sett inn ETH på kontoen

Overfør mengden ETH du vil selge fra den eksterne lommeboken til kontoen din. Bruk ETH-adressen til lommeboken din, og overfør deretter ETH til sentralen ved hjelp av adressen.

For eksempel hvis du vil selge Ethereum videre Binance, å velge Innskudd fra Midler nedtrekksmenyen. Velg deretter ETH som innskuddsvaluta og skann QR-koden. 

Trinn 2: Selg Ethereum

Etter å ha mottatt tokens på børskontoen din, klikker du gjennom handelsdelen av børsen din. Velg paret du vil handle, for eksempel ETH / BTC, og skriv inn mengden ETH du vil selge.

Klikk for eksempel Utveksling på Binance, og velg enten Grunnleggende eller Avansert handelsvisning. Søk etter paret du vil handle i boksen på høyre side av skjermen, og velg rekkefølgen. Klikk Selg ETH.

Selg Ethereum

Igjen, sørg for at du bekrefter alle detaljer før du går videre.

Trinn 3: Overfør den nye kryptovalutaen din til en sikker lommebok

Etter å ha kjøpt en ny mynt, bør du huske at det ikke anbefales å lagre kryptoen din på en børs for lenge. For forbedret sikkerhet, overfør myntene dine til en privat lommebok som lar deg beholde din private nøkkel.

På Binance kan du for eksempel overføre den digitale valutaen til en sikker lommebok ved å klikke på Uttak lenke fra Midler nedtrekksmenyen. Velg den digitale valutaen du vil overføre fra sentralen din, og skriv inn uttaksbeløpet og adressen.

Selg Ethereum

Hva du bør vurdere før du selger din ETH

Før du selger Ethereum for første gang, husk at det er noen risikoer involvert. I tillegg er kryptokurver flyktige. Utfør derfor aktsomhet før du tar denne avgjørelsen. 

Faktorene du bør vurdere inkluderer handelsavgiftene på børsen, uttaksgebyrene og metodene, transaksjonsgrensene, typen plattform du skal bruke, ID-verifisering som kreves og kundestøtte for børsen.

Dette er viktige faktorer siden de bestemmer hvor enkelt du selger din ETH. Se på antall avgifter som tas ut av børsen du har tenkt å selge Ethereum på. Noen børser er ganske dyre, mens andre er billige. I tillegg er andre brukervennlige og har en god kundesupporttjeneste, mens andre er vanskelige å navigere, spesielt for nybegynnere, og har dårlig kundesupport.. 

Videre bør du vurdere de personlige opplysningene du er villig til å gi ut før du velger en passende bytte for dine behov. Noen børser ber om informasjon og ID, mens andre ikke krever personlig identifikasjon, noe som passer for de som har tenkt å opprettholde personvernet.

Andre kan ta tid å bekrefte detaljene dine, og gitt volatiliteten i kryptovalutaer, er dette kanskje ikke egnet for en næringsdrivende som ønsker å selge mynten sin ASAP.

Derfor er det viktig å ta hensyn til disse faktorene før du velger en passende børs.

Konklusjon

Å selge ETH er en enkel prosess for både erfarne og nye tradere. Alt du trenger er å registrere deg på en passende sentral og legge inn bestillingen. Du kan velge å selge ETH for fiat-valuta eller annen kryptovaluta, dette valget avhenger av dine behov. Før du velger en passende børs for å selge din ETH, bør du imidlertid vurdere faktorer som handelsavgifter, uttaksmetode, kundestøtte, ID-bekreftelse og transaksjonsgrenser. Disse faktorene avgjør hvor jevn prosessen med å selge Ethereum vil være for deg. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map