Hvordan tjene penger på å utnytte kryptoer? Bitcoin Shorting forklart

Marginhandel eller utnyttelse av handler er i utgangspunktet å satse på penger du har lånt ut. Det er ikke pengene du satser på, og det er i det høyeste viktig å være veldig forsiktig med handler du tar. Marginhandel brukes vanligvis av avanserte handelsmenn som er klar over konseptene som risikostyring og teknisk analyse. Utnyttelseshandel eller marginhandel er egnet for nybegynnere, og du bør ha minst flere måneders handelserfaring før du prøver å marginhandel. Ikke haste med det uten å forstå hvordan det fungerer.

Hvis du ønsker å utnytte et profesjonelt team av handelsmenn, sammen med deres eksakte portefølje, leksjoner og fullstendige kurs i kryptovalutahandel, kan du gå til sjefen Crypto Trading Academy – Prøv gratis.

Bildekreditter: Google bilder

Shorting Bitcoin – Hvordan å vinne ved å satse Bitcoin-prisen vil avta 

I utnyttelse av handel bytter du i utgangspunktet kontrakter med andre som bruker plattformen. Så her, hvis du kortere, bytter du kontraktene med noen som går lenge, og hvis du går lenge, bytter du med noen som går kort, med andre ord ‘Shorting’. Utnyttelse er mengden midler du bestemmer deg for å låne. Jo høyere gearing du velger, jo mer risikabelt blir det.

Det kan variere fra 2x til 100x, avhengig av hvilke tjenester sentralene velger å tilby. Når du øker giringen du vil handle med, desto flere midler låner du og sjansene for at du blir avviklet.

Likvidasjonsprisen betyr i utgangspunktet prisen som kontosaldoen din blir utslettet. Likvidasjonsprisen din blir gitt til deg før du starter transaksjonen og hele tiden under transaksjonen, slik at du kan holde oversikt over den under hele handelen.

Du trenger aldri å bekymre deg for å beregne likvidasjonsprisen, da nesten alle børsene som tillater marginhandel på Cryptos, gir betydelige kalkulatorer som er i stand til å vise likvidasjonspris i sanntid..

Det grunnleggende prinsippet som gearing handler om er kortslutning og lengsel. Kortposisjon satser på at prisbevegelsen til en respektive Crypto vil avta og Long position satser på at prisbevegelsen til en respektive Crypto vil øke.

Når du kortere, vil avviklingsprisen være mer enn markedsprisen, og når du kjøper avviklingsprisen vil være lavere enn markedsprisen.

Risikoen ved å kortslutte Bitcoin & Andre kryptovalutaer

Å tjene penger ved å utnytte trading Cryptos er som å leke med et tveegget sverd. Det er mer givende, men med mye risiko involvert. Du kan imidlertid minimere risikoen og maksimere belønningen ved å innlemme noen få teknikker i dine daglige handelsaktiviteter.

Å skalere inn og ut av posisjonen din er en av de mest nyttige teknikkene for å maksimere fortjenesten og minimere risikoen for tap. Å legge dine handler i stedet for å avhenge av en enkelt handel er den beste måten å gå.

For eksempel handler du med $ 2000 og vil ta en lang posisjon på $ 10000 på Bitcoin. Nåværende posisjon er på $ 10500. I stedet for å se på diagrammet hele dagen og prøve å tidsbestille det fem minutters vinduet for å få den nærmeste prisen til de $ 10000, ville du ganske enkelt sette flere oppføringer på vei ned.

Dette vil se ut som $ 500 for $ 10400, $ 500 for $ 10300, $ 500 for $ 10200 og $ 500 for $ 10100 i tilfelle prisen faller. Alle inngangspunktene blir kanskje ikke fylt, da prisen bare kan nå $ 10400, men du vil være på et mye bedre inngangspunkt med kapital i handelen. Det er omvendt for utgangsposisjonene.

Gå lenge, gå kort eller gå hjem

Å kjøpe lenge og selge kort samtidig er en strategi som avanserte handelsmenn bruker for å redusere tapet. I dette tilfellet må du ha to kontoer i en børs der du planlegger å marginhandel.

Det burde ikke være et problem fordi du kan ha en rekke kontoer uten å gi ut din personlige informasjon i de fleste børsene i disse dager. I den ene kontoen vil du sette opp et langt inngangspunkt over den potensielle utbruddet, mens du på den andre kontoen vil sette opp et kort inngangspunkt under det potensielle utbruddet. På denne måten setter du deg opp en stor fordel med breakout i begge retninger.

Å forstå tjenestene som en børs tilbyr, kan hjelpe deg med å overvåke gearingshandelen din mer effektivt. Stopp tap, bruk av markedsordre og begrensningsordre er noen av disse.

For de fleste av dine handler, vil du ønske å bruke begrensningsordrer med “bare post” -funksjonen sjekket. Men det er anledninger hvor du bør bruke markedsordrer. Å bruke stopptap anbefales på det sterkeste når du handler kryptoer, spesielt når du ikke er i nærheten av datamaskinen eller ser på markedet. For alt annet er best praksis ved å holde seg til grenseordrene.

Hvor kan du kort Bitcoin 

Den ene troverdige plattformen for marginhandel Cryptos i lang tid er Bitmex. Hvis du er en nybegynnerhandler og ønsker å gå inn i leveransehandel, vil dette være din ‘gå til’ -børs.

En stor fordel med Bitmex er at du kan utnytte dine handler med så mye kapital du vil. 2x-10x er gearingsområdet du bør velge å starte med. Alt over dette vil risikere at du blir avviklet.

Når du velger å satse på en høyere gearing uten risikostyring, inviterer du bryet. Men hvis du virkelig vil handle mer enn 20 ganger innflytelse, må du sørge for at du gjør det med et minimalt beløp du har råd til å tape.

Erfarne handelsmenn som marghandler med 20x-40x, ser vanligvis på listene med åpne øyne fordi de ikke har råd til å miste hele porteføljen hvis noe går galt.

Til slutt, planlegg alltid dine handler på forhånd og aldri handle i et rush. Vanligvis, når du prøver å “fange en kniv som faller” eller “fange en rakett i bevegelse”, ender det ikke veldig bra med deg. Jo ekstra begeistret du er, jo mer idiotiske blir beslutningene dine. Så å holde kul, bruke logikk og handle uten grådighet kan hjelpe deg med å ta bedre beslutninger mens du utnytter handelskrypto.

Don’t Get Bitmex Rekt – Hva er Bitmex Rekt 

Bitmex-plattformen ble raskt kjent i kryptovaluta-scenen, og det tok ikke lang tid før handelsmennene oppfant begrepet “Bitmex Rekt”.

Bitmex Rekt er marerittet til enhver god handelsmann. Det betyr at stillingen din ble avviklet og pengene dine er tapt. Dette skjer vanligvis mye med handelsmenn, spesielt med de som ikke bruker Stop Loss. Begrepet ble populært da OG-er begynte å bruke det, og også når BitmexRekt bot ble startet.

Boten viser i utgangspunktet alle de største tapene fra Bitmex. Det som gjør det spesielt er at de største presenteres sammen med en morsom melding som:

https://twitter.com/BitmexRekt/status/1095571467570417664

Ironien, vitsene, måten den er nå og visningen av hvor mye noen mistet, fikk Twitter til å elske det. Twitter-boten har over 324 000 tweets og mer enn 40 000 følgere. Faktisk ble det så kjent at en annen bot dukket opp, spesielt for Big Rekt (avviklinger på 2.000.000 kontrakter eller høyere)

[16:48:14 UTC] Liquidating short på BitMEX XBTUSD – Kjøp 5.596.536 @ 3.548

– Store rekter [Bitmex] (@BigRekts) 8. februar 2019

Som handelsmann er det ekstremt viktig å unngå å få Bitmex Rekt. Det betyr at kontraktene dine blir avviklet, og at du har mistet alt beløpet du har lagt på dem. Og du vil virkelig ikke at dette skal skje. For å forhindre det, bør du plassere et Stop Loss nær likvidasjonsmarginen. Du hadde mistet en del av pengene dine – men det er bedre enn ingenting.

Så husk, ikke handel uten en skikkelig strategi og stopp. Det er mange Bitmex-kalkulatorer laget for å hjelpe deg.

Bildekilde: Hacked.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map