Hvordan unngå å betale Coinbase-avgifter

Hvis du ønsker å handle digitale valutaer fra Storbritannia eller USA, er sjansen stor for at du vil nøye deg med Coinbase. Gjennom årene har plattformen etablert seg som den beste utvekslingsplattformen med et høyt antall brukere. I tillegg har det ikke blitt rapportert om noen sikkerhetsproblemer på plattformen. 

På baksiden krever Coinbase høye avgifter. Til tross for å være en pålitelig valutautvekslingsplattform, krever Coinbase et gebyr på 4% på alle transaksjoner. Det er viktig å merke seg at børsen fortsatt tiltrekker seg mange kunder på grunn av sitt omdømme i markedet. Bortsett fra de høye kostnadene som påvirker handel med krypto til krypto, er fiat-konverteringer dyre på Coinbase.

Likevel er det mange måter du kan unngå å betale disse avgiftene ved å dra nytte av Coinbase Pro. Vær også oppmerksom på at Coinbase og Coinbase Pro eies av det samme selskapet, med det tidligere ikke noe gebyr for spesifikke transaksjoner. Begge har avgifter som er dekket i detalj nedenfor, og deretter vil denne guiden vise hvordan du kan unngå å betale Coinbase-avgifter.

Hvordan unngå å betale Coinbase-avgifter

Når du kjøper digital valuta

Gebyrene som belastes legges til før du beregner totalen på bestillingen. For eksempel, hvis du planlegger å kjøpe Bitcoin til en verdi av $ 100, er avgiften $ 1,49, og dermed blir totalen for transaksjonen $ 101,49. Denne avgiften vil bli belastet basert på betalingsmåten din, og du vil motta Bitcoin verdt $ 100.

Selger digital valuta

Gebyrene trekkes fra beløpet mens du beregner totalbeløpet for transaksjonen. For eksempel, hvis du planlegger å selge Bitcoin til en verdi av $ 100, blir du belastet $ 1,49, og dermed blir summen for den transaksjonen $ 98,51. Bitcoin til en verdi av $ 100 vil bli fjernet fra kontoen din, og $ 98,51 vil bli overført til din foretrukne betalingsmåte.

En bekreftelsesskjerm vil alltid dukke opp for å vise deg det totale transaksjonsbeløpet som er denominert i transaksjoner med digital valuta og lokal valuta, samt transaksjonsgebyrene.

Åpenbart er disse avgiftene ganske høye, men Coinbase vet at brukerne foretrekker plattformen takket være sitt rykte. Plattformen tar høye avgifter for både krypto-til-kryptotransaksjoner, samt fiat-konverteringer.

Du har imidlertid flaks! Fordi det er en metode kan du unngå disse avgiftene. En YouTuber, med navnet Coin Mastery, fant en metode som lar deg unngå disse avgiftene, og den gode nyheten er at det er veldig enkelt!

Unngå å betale gebyrer

Som nevnt over, Coinbase og Coinbase Pro eies av samme selskap. Som sådan kan du unngå å betale gebyrene ved å dra nytte av Coinbase Pro’s manglende gebyrer på visse handler.

Først bør du forstå at Coinbase Pro hovedsakelig retter seg mot erfarne handelsmenn. Kundebasen bruker Coinbase Pro til å utveksle digitale valutaer sammen med informativ teknisk analyse med andre nyttige verktøy.

Det første trinnet er å registrere seg via Coinbase-nettstedet. Hvis du allerede har en konto, logger du på. Med tilgang til kontoen din, må du koble bankkontoen din til Coinbase.

Hvordan unngå å betale Coinbase-avgifter

Deretter oppretter du en konto med Coinbase Pro. Spesielt må du bekrefte noen dokumenter på den nye kontoen din som en del av sikkerhetstiltak. Før du begynner å handle, bør du først overføre penger fra banken til Coinbase-kontoen din. Når midlene reflekteres, overfør dem umiddelbart til den nå bekreftede Coinbase Pro-kontoen din.

Sjekk midlene dine på dashbordet til Coinbase Pro-kontoen din. Gå til venstre side og legg inn bestillingen din. I dette tilfellet gir Coinbase Pro alternativet “Markedsordre” til en avgift på 0,3%.

For å unngå denne avgiften, legg inn en “Begrens bestilling”. Dette alternativet lar deg legge inn kjøpsbudet for bestillingen. Denne manøveren holder deg fri for Coinbase-avgifter.

Under Coinbase innebærer “Begrens salg” å legge inn bestillinger med noen betingelser. Før du bestiller, forklar beløpet og prispunktet ordren skal utføres.

For å bruke Coinbase Pro, må du først bekrefte kontoen din, noe som er gjort før du begynner å handle eller til og med sette inn penger. For å fullføre bekreftelsesprosessen må du laste opp et offisielt dokument. Kunder fra USA må laste opp en stats-ID eller førerkort. Du må også oppgi Coinbase Pro med bostedsadressen din, samt de fire siste sifrene i personnummeret ditt.

Brukere fra Storbritannia må laste opp et offentlig utstedt ID-kort og svare på noen bekreftelsesspørsmål basert på den nasjonale identitetsdatabasen.

Brukere fra andre land må laste opp to identifikasjonsdokumenter, nemlig ID-kort, førerkort og pass.

Forskjellen mellom Coinbase og Coinbase Pro  

Coinbase gir tydeligvis et brukervennlig grensesnitt som lar alle tradere, erfarne og nybegynnere, gjennomføre sine transaksjoner uten problemer. På den annen side tar Coinbase Pro hovedsakelig sikte på å tiltrekke seg mer erfarne handelsmenn som ønsker mer kontroll over sine handler og avansert funksjonalitet.

Coinbase Pro er tilgjengelig i færre regioner ettersom den tilbyr flere funksjoner.

Coinbase-grensesnittet er veldig rent og idiotsikkert, slik at brukere med null erfaring med kryptovalutahandel kan handle til en bestemt pris så enkelt som de vil kjøpe på Amazon. Likevel kommer denne enkelheten på bekostning av informasjon og alternativer.

Coinbase Pro brukergrensesnitt er på den andre ytterpunktet, når du først laster inn skjermen, kan du føle deg overveldet på grunn av den enorme mengden informasjon. Kontoen gir tilgang til detaljerte pristabeller, dybdekart, ordrebøker og flere handelsalternativer.

Mens du vurderer en bestilling på kontoen, kan du sette en pris i den midterste delen. Den valgte prisen skal plasseres i kontoen din, og det påløper ingen gebyrer. I tillegg vil du også være fri for provisjon. Coinbase viser deg en åpen ordre for den angitte prisen.

Bestillingen din starter imidlertid ikke som standard.

Selv om dette kan virke som en perfekt løsning, er det også mange ulemper. Den viktigste ulempen med å bruke Coinbase Pro for å unngå å betale avgifter på Coinbase er at prosessen vil ta lengre tid å fullføre, og du må bytte mellom to forskjellige kontoer, noe som er ganske vanskelig.

Ulemper ved å bruke Coinbase Pro

Videre har bruk av Coinbase Pro noen ulemper som er oppført nedenfor.

Ikke-profesjonelle diagrammer. Hovedmålet med plattformen er å tilby profesjonelle diagrammer til erfarne handelsmenn for grundig analyse. Kartene på plattformen er imidlertid langt fra å være profesjonelle.

Ineffektiv kundesupport. Supportteamet har mislyktes mange ganger med å gi avgjørende svar på kundeproblemer. I tillegg mangler spørsmål og svar i FAQ-delen klarhet og relevans.

Begrenset enhetsstøtte. Plattformen har ennå ikke en mobilapplikasjon. I tillegg fryser noen ganger nettstedet når mange kunder bruker det på en gang.

Voksende valutaer. Antallet digitale valutaer som legges til plattformen fortsetter å øke, dette kan føre til kompleksitet i blockchain i fremtiden. Hvis du leter etter et større antall mynter, kan du prøve Binance

Til tross for alle disse problemene jobber Coinbase hardt for å sikre at alle klager håndteres effektivt på plattformen.

I tillegg, sammenlignet med de fleste børser, er Coinbase Pro ganske effektiv og kan brukes av både nybegynnere og profesjonelle handelsmenn.

Unngå å betale Coinbase-avgifter ved å bruke Binance

En annen strategi for å unngå Coinbase-avgifter (eller avgifter med Coinbase Pro selv) er å bruke en annen større børs som Binance som gir lignende handelssikkerhet og effektivitet. Binance lister også hundrevis av mynter mens Coinbase bare viser noen få.

Binance tillater brukere å kjøpe Bitcoin, Ethereum og andre mynter med kredittkort, og deretter kan handelsmenn ta disse “baseparene” og handle for altcoins. Avgiftene er lavere på Binance enn Coinbase, spesielt hvis man bruker Binance Coin (BNB) fordeler med å senke handelsavgiftene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map