Liste over kryptovaluta markedsføringsbyråer

Feltet med kryptokurver har utvidet seg kraftig de siste 2 årene. Det er en økende liste over nye prosjekter som kommer inn i rommet hver dag, og alle søker å bli lagt merke til av investorer og publikum..

Å starte din egen ICO og få markedsgjenkjenning kan være vanskelig i dette konkurransemiljøet, så markedsføringskampanjer er avgjørende. I dagens artikkel vil vi presentere listen vår som inneholder noen av de beste markedsføringsbyråene for kryptovaluta.

1. Coinzilla

Coinzilla byrå

Coinzilla er et annonsenettverk og et byrå som hjelper oppstart fra krypto- og blockchainindustrien med å få eksponering for sine ICOer og prosjekter ved å markedsføre og målrette annonser til relevante utgivere fra kryptoindustrien.

Selskapet ble etablert for to år siden, og i denne tiden klarte det vellykket annonsekampanjer for over 1500 annonsører og 4000 utgivere.

Coinzillas hovedtjenester har bannerannonsering, målrettet markedsføring, API-utvikling for kampanjeannonser, budsjettbegrensning og mange andre verktøy som hjelper til med å markedsføre et prosjekt.

2. Myntbundet

Myntbundet er et fullservice, kryptofokusert digital markedsføringsbyrå basert i NYC og LA. Selskapet har jobbet med noen av de største navnene i rommet, inkludert OKEx, ShapeShift og eToro. Selskapet har en lang liste med vellykkede kampanjer og ga utrolige resultater for sine kunder. Noen av disse inkluderer en 5x ROAS fra PPC, en økning på 600% i organisk trafikk gjennom SEO, og influencer-kampanjer som er så vellykkede at kundene måtte stoppe påmeldinger. I tillegg er Coinbound et av de eneste firmaene på listen som tilbyr organisk vekst gjennom fora som 4chan og Reddit. Antall kampanjealternativer du kan velge mellom, sammen med en lang suksessrekord, gjør Coinbound til et av de beste byråene på listen vår.

3. Prioritetstoken

Denne plattformen håndterer ikke bare markedsføring, men den håndterer hele ICOs konsultasjons-, investerings- og annonseringsprosess. Prioritetstoken lar også investorer redusere risikoen ved å investere gjennom dem, ettersom de gir refusjon på alle ICO-kjøp når som helst før den kunngjørte fristen.

De tilbyr verktøy som henvisningsprosjekter, dusørprogrammer (multi-token) programmer, ICO-ledelse, gruppekjøp, sanntids tokenutslipp og andre varianter av markedsføringskampanjer. Teamet deres består av noen bransjeeksperter og rådgivere som har mange års teknisk ekspertise i kryptovalutainvesteringer.

4. Crynet

Crynet startet først som et digitalt markedsføringsbyrå, men siden den gang har det utviklet seg til et fullservicebyrå. Byrået tilbyr et bredt utvalg av markedsføringstjenester for ICO og blockchain-relaterte virksomheter. Disse inkluderer videodemoer, blockchain-utvikling og teknisk støtte, blockchain HR, rådgiverstøtte, SMM på tvers av alle sosiale medier og telegram, mobil- og nettkampanjer, søkeannonser og PR.


Crynet kan nå kryptosamfunnene i Asia, da det har dekning selv i Japan, Korea og Kina.

5. WeRaise

WeRaise er et markedsføringsbyrå som har aktivert i digital reklamesektor i mer enn 15 år. Med to års erfaring innen blockchain-løsninger er de blant de første plattformene som driver med ICO-markedsføring.

De gir kundene svært effektiv eksponering ved å bruke bannerannonsering, pressemeldinger, tekstforfattertjenester, annonseskriving, kampanjeanalyse og sporing 24/7, samt målrettet PR-plassering på et bredt spekter av nettsteder, inkludert Reddit, TokenData, CryptoNinjas, NewsBTC, Merkle, CoinDesk, Bitcoinist og mange andre.

6. Byzantium

Bysantium ledes av et team bestående av enkeltpersoner med ekspertise innen blockchain-teknologi, investering, PR og markedsføring. Deres fokus er å hjelpe oppstartsbedrifter med å finne sin målgruppe og skaffe investeringsfondene sine så raskt som mulig.

De vurderer prosjekter for å finne sine sterke og svake punkter, hjelpe med skriving av papirer, utvikle lanseringsstrategier for ICO og distribusjonsmodeller, beregne budsjetter og utvikle veikart for prosjektet.

Bysantium

Kilde: bzntm.com

7. Elementgruppe

Element Group ser seg mer enn bare et markedsføringsbyrå som representerer seg selv som et digitalt token-salgsselskap. Selskapet leverer konsultasjon, ICO markedsføringsstrategi, kapital- og kapitalforvaltning, markedsundersøkelser, teknologi og kapitalforvaltningstjenester.

8. Crowdcreate

Crowdcreate er et Los Angeles-basert markedsføringsbyrå som arbeider med kryptomarkedsføringskanaler. De fokuserer på merkevarebygging, design og videoproduksjon, mediehåndtering, influencer-markedsføring og PR-oppsøk.

Tjenestene deres er høyt rangerte, ettersom de har hjulpet over 40 crowdfunding-kampanjer med å samle inn over 10 millioner dollar på tre år, ved å implementere en datadrevet tilnærming for hver kampanje.crowdcreate

Kilde: crowdcreate.us

9. TSM Global

TSM Global har lykkes med å skaffe nesten $ 300 millioner dollar til sine kunder, og det er nå catering til investorer som ser etter høy avkastning, men også sikkerhet. TSM fokuserer ikke bare på ICO-er, men også på STO-er (security token-tilbud) og DSO-er (rabatterte tjenestetilbud).

Dette London-registrerte selskapet tilbyr rådgivning, utvikling av termark, innholdsoppretting, samfunnsledelse, reklamestyring, viral markedsføring, sosiale medier & chat-støtte, PR-krypto og konvensjonell, henvisningsmarkedsføring blant andre tjenester. TSM Global er virkelig global og kan støtte kunder som snakker engelsk, japansk, kinesisk, koran, russisk, tysk og andre språk.

10. Søknad

Anvendelse har en rekke reklamestrategier som har demonstrert effektiviteten i ICO-markedsføringskampanjer. Dette blockchain-utviklingsbyrået hjelper prosjekter fra kryptoindustrien ved å gjennomgå forretningsmodellene og justere dem i det stadig skiftende blockchain-økosystemet.

Applicature ansetter eksperter som tilbyr teknisk rådgivning og konsulenttjenester angående publikumssalg. De tilbyr sine kunder et bredt utvalg av tilpassede blokkeringsutviklingstjenester i tillegg til samfunnsledelse og markedsføring av sosiale medier, som inkluderer massemedier, videooppretting og markedsføring, møter, webinarer, generering av trafikk osv..

applikasjon

Kilde: applicature.com

11. Sparkchain

Sparkchain er et byrå som hjelper nystartede selskaper og teknologibedrifter med å bygge sitt merke gjennom PR og integrerte markedsføringsprogrammer. Byrået har et bredt sett med tjenester som inkluderer innhold og sosial utvikling, programmatisk distribusjon og andre betalte mediemetoder, samt datadrevet innsikt brukt i strategisk planlegging. Plattformen har hjulpet både nye prosjekter og etablerte selskaper ved å bruke omfattende strategisk kommunikasjon og markedsføringstjenester.

Plattformen har lykkes med å administrere selskaper i sin pre- og post-ICO-fase, og hjelper dem med å vokse og oppnå markedsgjenkjenning for deres merkevare. På grunn av resultatene har de blitt partner av mange prosjekter og bedrifter i deres markedsføringskampanjer.

Kjennelse

Med dette avslutter vi listen over de beste markedsføringsbyråene som fokuserer på kryptovirksomheter og oppstart. Hvis du er et firma som forbereder seg på å lansere sin ICO, eller hvis du ønsker å få mer eksponering for ditt kryptoprosjekt eller token, vil det være stor hjelp for deg å velge tjenestene til et av disse byråene..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map