Slik selger du Ripple (XRP)

I denne veiledningen tar vi deg gjennom hvordan du selger Ripple (XRP) for fiat-valuta eller annen kryptovaluta, gjennom en børs, samt faktorene du bør vurdere før du velger en passende børs.  

Før du selger XRP, bør du forstå prosessen med å overføre mynter fra lagring (lommebok eller konto) til en børs. 

La oss komme rett inn i det!

Du kan enten velge XRP direkte for fiat-valuta på en børs som aksepterer XRP-innskudd, eller du kan først selge XRP for en annen digital valuta og deretter veksle valutaen for fiat-valuta. Hvis du går med det sistnevnte alternativet, har du flere børser å velge mellom, men det er ekstra trinn involvert. 

Det raskeste og enkleste alternativet er å handle XRP mot fiat-valuta, spesielt hvis du er nybegynner. 

Utvekslinger som gjør at du kan selge Ripple inkluderer Kraken, Exmo, Bitstamp, Bitsane, Gatehub, Uphold, Cointree og Coinbase. I disse utvekslingene vil du få det beste Ringpris på markedet. 

Selg krusning for Fiat-valuta 

Trinn 1: Opprett en konto The Exchange  

Hvis du planlegger å selge Ripple (XRP) på samme børs som du brukte til å kjøpe XRP, hopp til trinn 2. 

Hvis du bestemmer deg for å bruke en annen sentral, finn en passende sentral ved å utføre due diligence for å slå deg ned på en sentral som passer dine behov. 

Etter å ha valgt en passende sentral, åpner du en konto ved å oppgi e-postadressen din og opprette et passord. I tillegg må du oppgi ID og andre personlige opplysninger avhengig av utvekslingen. Dette trinnet er ment å tilfredsstille KYC / AML-regelverket. 

Trinn 2: Sett inn XRP på kontoen din 

Logg deg på den nye kontoen din, finn den aktuelle lommebokadressen for XRP og sørg for at tokens du setter inn blir sendt til den adressen. 

For eksempel, på Kraken, klikk på Lommebøker og velg XRP-lommeboken. Klikk deretter på Generer innskuddsadresse og bruk adressen som er oppgitt som destinasjon for XRP-overføringen. 

Trinn 3: Selg Ripple (XRP) 

Med XRP har du tenkt å selge i den nye børsens lommebok, klikk gjennom børsens handelsside og søk etter paret du vil handle. Deretter spesifiserer du XRP-beløpet du vil selge, og fullfører transaksjonen. 


Klikk for eksempel på Kraken Selge øverst på skjermen og søk etter XRP i listen over mynter. Klikk Selg XRP og den nye skjermen du kommer til, skriv inn mengden XRP du vil selge i feltet du får. Velg valutaen du vil selge XRP for, og klikk Selge

Selg Ripple

Gå gjennom detaljene før du fullfører denne transaksjonen. 

Trinn 4: Trekk ut USD 

Til slutt kan du ta ut din fiat-valuta til den tilknyttede bankkontoen. Det er ganske enkelt å finne tilbaketrekningskoblingen, men bekreft gebyrene og behandlingstidene for den respektive børsen. 

Selg Ripple (XRP) for kryptovaluta 

Hvis du har bestemt deg for å bytte XRP mot en annen kryptovaluta, følger du trinnene nedenfor. 

Trinn 1: Opprett en konto 

Hvis du planlegger å selge Ripple på samme plattform som du brukte til å kjøpe den, kan du hoppe til andre trinn. 

Men hvis du planlegger å bruke en annen sentral, må du først utføre due diligence for å finne ut sentrene som støtter XRP, og deretter sjekke ut funksjonene deres. 

XRP er en av de største digitale valutaene i markedet, og er dermed notert på flere populære børser. 

Faktorene du trenger å se på er oppført nedenfor, noen inkluderer avgifter og funksjoner. Etter å ha valgt en sentral, registrer deg ved å oppgi e-postadressen din og opprette et passord. 

Noen sentraler trenger at du oppgir noen ekstra personlige opplysninger som ID og telefonnummer. Denne ekstra bekreftelsen er ment å tilfredsstille KYC / AML-regelverket. 

Etter at du har opprettet en konto, aktiver 2FA på kontoen din før du går videre til neste trinn. 

Trinn 2: Sett inn noe XRP i den nye kontoen din 

Overfør XRP-mengden du har til hensikt å selge fra lommeboken til bytteboken. Først trenger du XRP-adressen til den nye børsens lommebok slik at du kan sende mengden XRP. 

Hvis du for eksempel handler på Binance, kan du gå til Midler på den øvre sorte linjen, og klikk Innskudd, klikk deretter Velg Deposit Coin, og velg XRP fra rullegardinmenyen. Du ser saldoen og bestillingene dine. 

På dette tidspunktet vil nettstedet minne deg om to viktige ting: Send bare XRP til denne innskuddsadressen. Å sende annen valuta til denne adressen kan føre til tap av innskuddet ditt, og, innskudd XRP til Binance krever BÅDE en innskuddsadresse og en tag. Unnlatelse av å ta med taggen din kan føre til tap av tilgjengelige midler. 

Send Ripple

Kopier den viste innskuddsadressen nøye. Gå til lommeboken eller kontoen der XRP-en din er lagret, og be om uttak eller overføring til adressen du oppga. XRP vil bli deponert umiddelbart etter 1 nettverksbekreftelse, og du kan spore fremgang på historikksiden eller komme til Midler>Betalingshistorie

Trinn 3: Selg Ripple (XRP) 

Etter å ha mottatt beløpet du har tenkt å selge på den nye børsen, går du til handelsdelen på den respektive kontoen. Bruk søkeboksen for å finne valutaparet du vil handle, og spesifiser deretter mengden XRP du vil selge og mengden BTC du vil kjøpe. 

For eksempel på Binance, gå til Utveksling øverst til høyre på skjermen og velg Grunnleggende

Du finner en søkefelt øverst til høyre. Skriv XRP inn i den, og klikk enten på BTC-knappen eller ETH-knappen du finner umiddelbart til høyre, avhengig av hvilken du vil bytte XRP for. Klikk deretter det viste handelsparet. 

Selg Ripple on Binance

Du ser handelsvisningen for paret du har valgt. Se nedenfor for ruten som sier Sell Ripple (XRP). Skriv inn ønsket beløp og pris, og klikk deretter på den rosa Selg XRP -knappen nederst på siden. 

Selg Ripple

Ikke glem å bekrefte detaljene i bestillingen din før du klikker på selg XRP-knappen. 

Trinn 4: Overfør den nye mynten til en sikker lommebok 

Hvis du vil ha den nyervervede kryptovalutaen din på børsen, kan du. Dette er likevel ikke anbefalt, siden byttelommebøker ikke er trygge for hack. 

Det beste alternativet er å bruke en hardware-lommebok, da den er frakoblet så langt fra hackere og lar deg lagre din private nøkkel. 

Det er ganske enkelt å overføre myntene dine. Klikk på på Binance Uttak lenke fra Midler menyen, og velg mynten eller tokenet du vil overføre, og tast dem inn uttaksbeløpet og adressen. 

Faktorer du bør vurdere før du går på børs

Kryptovalutaer er kompliserte eiendeler og kjent for prisvolatilitet. Som sådan er det viktig at du forstår alle risikoen som er involvert i å handle med disse digitale eiendelene før du fortsetter med den. I tillegg bør du vurdere flere faktorer som kan påvirke handelsintensjonene dine før du tar en børs, faktorene du bør vurdere inkluderer handelsgebyrer, bekreftelsesprosesser, sikkerhet, kundesupport, transaksjonsgrenser, uttaksgebyrer og metoder og type plattform.. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map