TomorrowsBitcoin – en nybegynnerguide til Goldcoin (GLC)

GoldCoin (GLC) er en node-til-node-kryptovaluta som ble lansert 15. mai 2013 av en anonym utvikler. Den er helt bygget og vedlikeholdt av et team av frivillige som alle deler en felles tro på å fremme økonomisk frihet.

I løpet av de seks årene prosjektet har eksistert, har det klart å vokse et stort samfunn og ombord en rekke utviklere som har bidratt til å legge til flere innovative fremskritt på plattformen, inkludert; Avansert kontrollpunkt med vanskelighetsregistrering (ACPD) med større raskere blokker, Golden River vanskelighetsalgoritme og et 51% angrepsforsvarssystem, og endrer dermed fundamentalt hvordan kryptovalutaer og økonomier fungerer.

Prosjektet følger i den opprinnelige visjonen til Satoshi Nakamoto, skaperen av Bitcoin, og gjennom hele perioden har prosjektet vært dedikert til on-chain skalering ved å følge prinsippene som ble skissert i den opprinnelige Bitcoin Whitepaper.

Problemet med Bitcoin Forks

De GoldCoin team har fulgt nøye med på spennende fremskritt innen Bitcoin som tilbød en måte å skalere på som ikke var en del av hovedblokkjeden, og som tilsynelatende kunstig dreper Bitcoin-kjerne.

For å imøtekomme massene, må Bitcoin skaleres komfortabelt, og det er en sterk etterspørsel etter dette å dømme fra Bitcoin Cash og Bitcoin SV gafler. Problemet med de to gaflene er at de bruker en svekket form for Bitcoin-merkevaren, og de klarer ikke å innlemme de nyeste L2-funksjonene som Lightning som tilbyr avansert skaleringsløsning utenfor kjeden..

For å løse dette problemet har GoldCoin jobbet på en plattform som bruker både on-chain og off-chain skaleringsmetoder for å lage et nettverk som er i stand til å skalere fullt ut, en som ikke krever at brukerne “velger en side” og forener alle bitcoin gafler.

GoldCoin Reverse Fork (RBH)

“Reverse Bitcoin Hard-Fork” (RBH) innebærer en sammenslåing av GoldCoin-blockchain med den originale Bitcoin blockchain. GoldCoin tar de beste funksjonene i Bitcoin og offshoots og fusjonerer dem tilbake til den opprinnelige blockchain gjennom en Reverse Bitcoin Hard-fork og gir dermed en kryptomynt de kan entusiastisk komme bak.

Arbeidet med den aller første “Reverse Bitcoin Hard-fork” begynte i begynnelsen av 2019 under veiledning av den legendariske blockchain-utvikleren Peter Bushnell. Han leder GoldCoin-teamet mens de jobber med å låse opp Bitcoin-blokkjeden ved å distribuere en løsning som lover å ha en kombinert nettverkskapasitet på Bitcoin-kjernen og de to hovedgaflene, Bitcoin Cash og Bitcoin SV.

Til slutt vil de tre plattformene kombineres til ett GoldCoin-merke som vil bli kjent som “Satoshi Chain.” De nye endringene forventes å tre i kraft en gang i 3. kvartal 2019.

Hva vil være annerledes?

  • Økning av blokkapasitet

Den nye GoldCoin-blokkjeden vil ha en maksimal blokkstørrelse på 32 MB (128 MB vektet), og dette vil tillate “økonomiske krefter å bestemme” hvilken skaleringsmetode de foretrekker. Kjeden vil også ha 2-minutters blokker.

  • Gruvedriftalgoritme

Bitcoin bruker beviset for algoritme for arbeidsgruvedrift for å opprettholde konsensus på tvers av “et stort, globalt distribuert tillatelsesfritt nettverk av noder”, men for at GoldChain-blockchain skal forbli bakoverkompatibel med gruvearbeidere etter gaffelen, vil plattformen bevare sin Scrypt mining-algoritme.


  • Eksistensen av historiske oppdagelsesreisende

Siden GoldChain vil pensjonere sin blockchain og ta på seg Bitcoin blockchain, vil plattformen opprettholde en unik block explorer som vil hente pre-forked GoldCoin-transaksjoner.

Utforskerne vil jobbe ved å bruke et øyeblikksbilde av GoldCoin-blockchain, og de vil bli vedlikeholdt av GoldCoin-teamet og samfunnet. Etter at gaffelen er implementert, vil vanlige GoldCoin-oppdagere gi all transaksjonshistorikken etter gaffel og alle Bitcoin-transaksjonene til dags dato.

  • Lokale nodekrav

For å redusere belastningen på blockchain på brukerenheter, vil GoldCoin-klienter støtte blockchain-beskjæring og SPV-teknikker som Electrum. På toppen av en Electrum-lommebok vil Core-klienten være tilgjengelig i både standardversjonen og i en spesiell bare-modus-versjon som har beskjæring og krever bare 5 GB lokal diskplass pluss 256 MB RAM for å kjøre.

  • Vanskelighetsjusteringsalgoritme

Goldcoin vil vedta en ny innovativ algoritme for vanskelighetsjustering som ble designet av Amir Eslampanah, sjefforskeren til plattformen. Kalt Golden River, vil algoritmen beregne vanskeligheten på nytt ved hver blokk ved å undersøke de nye blokkene og bestemme gjennomsnittlig og median blokktid..

Dette vil gjøre det mer nyttig for å beskytte mot store svinger i den totale mengden hashkraft.

  • Unikt adresseformat

I motsetning til de forrige Bitcoin-gaflene som har brukt samme adresseformat etter forking, vil GoldCoin implementere et unikt adresseformat. “Prefikset til PUBKEY_ADDRESS og SCRIPT_ADDRESS fra den forrige Goldcoin-kjeden vil bli brukt, som det er lett å skille fra Bitcoin Core- eller Bitcoin Cash-adresser.”

Dette vil bidra til å beskytte brukere mot å miste myntene sine feil ved å sende dem til feil adresse.

  • Gratis transaksjoner

Den nye gaffelen er designet med tanke på verdens økonomiske system. For å sikre at det er det ideelle kontantbetalingssystemet, vil 5% av hver 32 MB-blokk være reservert for gratis transaksjoner, og dette vil gi opptil 10 millioner gratis transaksjoner per dag.

Dette vil ha en gunstig implikasjon, spesielt i utviklingsland hvor brukere vil ha muligheten til å velge bort å betale transaksjonsgebyrer, mens andre vil være i stand til å inkludere et gebyr å prioritere på transaksjonshastighet..

Børs som støtter GoldCoin

For de som er interessert i å skaffe Goldcoins (GLC), kan du få fra følgende åtte børser som for øyeblikket støtter kryptovaluta, inkludert; Bittrex, Myntbryter, Nova utveksling, Altilly, Lokal myntutveksling, Tradesatoshi, Mynten og TryGoldCoin.com.

Det er imidlertid ingen grunn til bekymring, men siden Reverse Bitcoin Fork er implementert, vil alle innehavere av den opprinnelige Bitcoin få like mye Goldcoins i forholdet 1: 1. Imidlertid advarer prosjektet kryptoholdere som har myntene sine lagret på børser om at det er plattformene som vil bli kreditert GLC.

Selv om børser skal kreditere kontoen din med GLC-myntene, er de ikke juridisk forpliktet til å gjøre det. For å hjelpe brukere som har Bitcoin med å identifisere om de kan få gratis GLC, vil plattformen vise navn og logoer på børsene som har lovet å kreditere Bitcoin-brukere med Goldcoin..

Hvis børsen du bruker ikke vises på listen, anbefaler teamet brukere å vurdere å overføre bitcoins til en støttebørs eller enda bedre, de bør ta ut myntene til en personlig lommebok der de har kontroll over sine private nøkler. Lær mer om GoldCoin Roadmap her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map