Veiledning: Hvordan kjøpe ICON (ICX) på Binance

“Hyperconnect the world” – per ICON-nettstedet, det er det denne sørkoreanske baserte blockchain-oppstarten prøver å oppnå. De har det ambisiøse målet å koble sammen alle verdens blockchain-nettverk og tradisjonelle infrastrukturer, en som har sett ICX, deres opprinnelige token, motta mye skudd. I løpet av mindre enn ett år siden deres første mynttilbud, er ICX for tiden den 34. største i markedet, med et tak på mer enn 260 millioner dollar.

Som en ung kryptovaluta er ICX fortsatt litt ukjent, men har også et betydelig potensial for vekst. Denne guiden skal fortelle deg hvordan du kan komme inn på handlingen og investere i ICON.

Selv om det er mange konkurrenter til ICON i markedet, er dette et av de mest vellykkede blockchain-nettverkene per i dag, med tanke på at det er mer enn 2 000 altcoins i verden.

Hva er ICON?

Med mange forskjellige smarte kontraktplattformer som kommer til å bli kjent, kommer spørsmålet om interoperabilitet opp. Hvordan vil NEO-applikasjoner kunne kommunisere med Ethereum- eller Cardano-apper? Dette er hva ICON håper å løse. Plattformen deres vil ha som mål å la forskjellige blockchain-nettverk samarbeide, samt muliggjøre sømløs utveksling mellom forskjellige kryptovalutaer.

Det er et ambisiøst prosjekt med en betydelig sluttbrukssak, men er fortsatt i et relativt tidlig utviklingsstadium. Imidlertid med lansering av mainnet deres i 2018 er ICON klar til å se betydelig vekst – per oktober 2018 serverer nettverket allerede rundt 1000 transaksjoner per dag. Det samarbeider også med det største teleselskapet i Sør-Korea, SK.

Det er veldig vanskelig å finne noe sted å kjøpe ICX med Fiat-valutaer på dette stadiet. Så guiden vår viser deg hvordan du kan handle Bitcoin, Ethereum, Binance Coin eller Tether for ICX på en av verdens største børser, Binance.

Noen av konkurrentene som den digitale valutaen for øyeblikket har, inkluderer Cardano (ADA) og Cosmos (ATOM). Hvis du vil vite mer om disse to prosjektene, har vi laget grundige veiledninger om dem.

Trinn 1: Registrer deg på Binance

Binance er en av de mest populære og anerkjente kryptobørsene i verden. Ifølge CoinMarketCap er Binance den 10. største kryptobørs med en markedsverdi på $ 685 millioner det siste døgnet.. 

Brukere har en tendens til å velge denne kryptohandelsplattformen fordi den har stor likviditet for altcoins og fordi den har operert i markedet i over to år som en leder i området. Interesserte investorer i å kjøpe ICON kan gjøre det gjennom fire forskjellige handelspar, inkludert ICX / BNB, ICX / BTC, ICX / ETH og ICX / USDT. ICON representerer for tiden 0,22% av det totale handelsvolumet i denne plattformen. 

Tjenestene som tilbys av denne kryptobørs er konkurransedyktige og ligger i forkant av bransjen.

Hvis du ikke allerede har registrert deg, må du registrere en konto på Binance. Registreringsprosessen skal være rask, med Binances brukervennlige grensesnitt.

binance register 3

Trinn 2: Bekreft kontoen din

Binance krever at du sender inn noen bekreftelsesdokumenter før du kan begynne å handle. Du må også sette opp sikkerhetstiltak og 2-faktor autentisering for å beskytte kontoen din.

Trinn 3: Send BTC, ETH, BNB eller USDT til din Binance-konto

Når kontoen din er godkjent, må du sende litt Bitcoin, Ethereum, Binance Coin eller Tether til kontoen din på Binance. Hvis du ikke allerede har en av disse myntene, kan folk fra de fleste steder i verden kjøpe med kreditt- eller debetkort fra nettsteder som Coinmama, Changelly eller Coinbase.

For å gjøre dette, gå til den øverste linjen og velg “Funds”, deretter “Depositum”. Klikk på rullegardinmenyen og velg hvilken mynt du vil sende.

På neste skjermbilde vil du få en lommebokadresse å sende pengene dine til. Forsikre deg om at du bare sender den valgte mynttypen til denne adressen – dvs. bare Bitcoin til Bitcoin-adressen. Hvis du sender noen annen mynt til denne lommeboken, kan innskuddet ditt gå tapt.

innskuddsbalanse 3

Trinn 4: Vent på bekreftelse

Det kan hende du må ta litt tid før transaksjonen skal gjennomføres, avhengig av aktivitetsnivået i nettverket. Vær tålmodig og sørg for at innskuddet ditt har gått gjennom før du går videre.

Trinn 5: Finn og velg BTC-, ETH-, BNB- eller USDT-paret

Nå som du har gjort et innskudd, er det på tide å gå inn i bytteseksjonen i Binance.

Velg “Exchange” og deretter “Basic” på toppmenyen. Dette vil få opp handelsskjermen.

På høyre side vil det være en boks som viser BTC-, ETH-, BNB- og USDT-par. Velg mynten du satte inn tidligere, og søk etter ICX. Klikk på paret (ICX / BTC, ICX / ETH, ICX / BNB eller ICX / USDT).

ICX binance

Valgfritt: Bruk Binances avanserte verktøy for å kjøpe til rett tid

Selv i Basic-utvekslingen tilbyr Binance en rekke måter å hjelpe brukere med å kjøpe lavt og selge høyt. Dette inkluderer en omfattende pris- og ordrehistorikk for det valgte paret, samt begrensningsordrer. Begrens bestillinger lar deg velge en bestemt pris som du ønsker å kjøpe eller selge. Så når ICX når prisen du har angitt, vil Binance automatisk utføre en handel for deg. Alternativt kan du velge å kjøpe til gjeldende markedspris – dette bør være greit for nybegynnere.

Med de avanserte verktøyene som Binance tilbyr, er det mulig for brukere å kunne forbedre sine handelsaktiviteter og finne bedre priser for de digitale valutaene de ønsker å kjøpe eller selge. I dette tilfellet, ved å bruke begrensningsordrer, vil investorer ha muligheten til å redusere handelsavgiftene og også velge bedre priser.

icx binance 2

Trinn 6: Velg mengden ICX du vil kjøpe

Velg nå hvor mye du vil kjøpe. Du kan velge en viss mengde ICX, eller å bruke 25%, 50%, 75% eller 100% av myntene i BTC / ETH / BNB eller USDT lommeboken.

Trinn 7: Kjøp ICON!

Klikk “Kjøp ICX” for å fullføre bestillingen. Når nettverksbekreftelsen er fullført, er du ferdig!

Trinn 8: Flytt myntene dine til en sikker ICON-lommebok

Den beste fremgangsmåten i kryptovaluta er alltid å oppbevare myntene dine i en sikker lommebok du kontrollerer. Det betyr at du flytter myntene dine fra børsen når du er ferdig med å handle.

Maskinvarelommebøker er vanligvis den beste måten å lagre kryptovalutaer på. De vil tillate deg å ha midlene dine beskyttet til enhver tid og uten angrep eller hack. Likevel er det ikke gratis å ha en av disse lommebøkene.

Fordi den bare nylig har overført fra en ERC-20 plassholder til et token på ICON blockchain, er det ennå ikke et bredt utvalg av lommebøker som støtter ICX. Det sikreste alternativet er å bruke en hardware-lommebok som Ledger Nano S eller Trezor (som begge støtter ICX). Alternativt er ICONex en gratis ICX-lommebok med flere plattformer utviklet av ICON-teamet selv.

For å ta ut myntene dine fra Binance, velg “Funds” og deretter “Uttak”.

Velg “ICX” fra rullegardinmenyen.

icx binance 3

Dette vil be deg om en lommebokadresse du kan ta ut myntene dine til. Legg til adressen fra ICX-lommeboken din her, klikk “Send”. Vent et øyeblikk på bekreftelse fra Binance om at uttaket er fullført.

icx binance 4

Alt i alt har Binance stor likviditet for altcoins, noe som er bra for dyrebare oppdagelses- og handelsaktiviteter. Videre er det også mulig å anskaffe digitale eiendeler på denne plattformen ved hjelp av et kredittkort. Likevel er ikke alle handelsparene tilgjengelige for kredittkortkjøp. I fremtiden kan ICON legges til i dette alternativet.

Så det er det! Nå vet du hvordan du kan begynne å investere i ICX, symbolet bak det hyperkoblede desentraliserte nettverket i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map