Veiledning: Hvordan kjøpe NEO (NEO) fra Binance

Smarte kontraktplattformer kan ha det mest spillendrende potensialet ut av alle prosjekter i kryptosfæren. Blockchain blir av mange kalt “det nye internett”, og alle vet hvor mye internett har forandret verden.

Ethereum har lenge vært markedsleder for blockchain-utviklingsplattformer. Men de begynner å se betydelig konkurranse fra prosjekter som EOS, Cardano og NEO. Sistnevnte, NEO, har det mest lidenskapelige og dedikerte samfunnet av dem alle (inkludert Ethereum). Av den grunn garanterer det hensyn fra enhver kryptoentusiast.

Hva er NEO?

Som nevnt tidligere er NEO en smart kontraktutviklingsplattform. NEO ble lansert i 2014, opprinnelig som Antshares, senere ommerkt til NEO i 2017. Samfunnet, styrt av NEO-rådet, prøver å skape rammene for en digital økonomi. Plattformen deres støtter konsepter som digital identitet og industriell bruk av blockchain, samt ICO og desentraliserte applikasjoner. En liste over dApps under utvikling på NEO-blockchain kan bli funnet her.

Den store forskjellen mellom NEO og andre smarte kontraktplattformer er token-modellen. NEO-tokenet er ikke ment å brukes til transaksjoner og kan ikke deles (noe som betyr at du ikke kan sende 0,5 eller 0,25 NEO. Det må være et helt token). I stedet bruker plattformen GAS som valuta for gebyrer og tjenester på NEO-plattformen. Ved å holde NEO i lommeboken din vil du kontinuerlig tjene GAS-tokens fra transaksjonsgebyrer. Gjør NEO til en smart måte å tjene passiv inntekt på.

Med Ethereum som gjennomgår alvorlige kamper i 2018, kan dette være NEOs tid til å skinne. Vi skal fortelle deg hvordan du kan investere i NEO og være en del av et av de mest aktive samfunnene i krypto i dag.

Samtidig anses NEO å være det “kinesiske Ethereum” for å være lokalisert i Kina og ha mange partnerskap med lokale selskaper. Dette er også en av grunnene til at dette blockchain-nettverket anses å være sentralisert.

For tiden er NEO den 18. største digitale valutaen i markedet med en markedsverdi på $ 708 millioner og en pris per mynt på $ 10,05..

Trinn 1: Registrer deg på Binance

Binance er en av de største kryptovaluta-børsene i markedet. Ifølge data levert av CoinMarketCap er denne digitale valutaplattformen den nest største med et handelsvolum de siste 24 timene på 927 millioner dollar.. 

En av de viktigste fordelene ved å kjøpe NEO på Binance-børsen er at plattformen har en av de høyeste likviditetene for altcoins. For eksempel, det siste døgnet, handelsparet NEO / USDT registrert 2,24 millioner dollar i handelsvolum på Binance, tilsvarende 0,24% av det totale handelsvolumet på Binance. 

Andre handelspar som finnes på Binance inkluderer NEO / USDC, NEO / TUSD, NEO / PAX, NEO / ETH, NEO / BTC og NEO / BNB. Alle NEO-parene utgjør 0,42% av det totale handelsvolumet på Binance. 

Binance har også en ny tjeneste som lar brukere og investorer kjøpe noen digitale valutaer med et kredittkort. Selv om NEO foreløpig ikke er inkludert i denne tjenesten, kan det være mulig for denne digitale eiendelen å bli lagt til i fremtiden.

Vi skal se på Binance for denne guiden. Til tross for å være en av de 20 største kryptovalutaene i lang tid, er det få steder som lar deg kjøpe NEO direkte med Fiat-valutaer som USD eller EUR. Så det beste alternativet er å kjøpe Bitcoin eller Ethereum først og bytte den mot NEO på en pålitelig børs som Binance.

Det første trinnet ditt er å registrere en konto på Binance hvis du ikke allerede har gjort det.

binance register

Trinn 2: Bekreft kontoen din

Før du kan begynne å handle, må du sende inn flere KYC-dokumenter (kjenn kunden din) for å bekrefte identiteten din. I tillegg konfigurerer du sikker 2-faktor autentisering for å beskytte kontoen din.

Trinn 3: Send BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT eller BNB til Binance-kontoen din

Når bekreftelsen din er godkjent, sender du Bitcoin eller Ethereum til Binance-kontoen din. Hvis du ikke allerede har en av disse myntene, kan folk fra nesten hvor som helst i verden kjøpe med kredittkort fra Coinmama eller Changelly.

For å gjøre et innskudd i BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT eller BNB, klikk på “Funds” og deretter “Deposit”. Velg mynten du vil sende fra rullegardinmenyen. Dette vil gi deg en lommebokadresse du kan sende pengene dine til. Forsikre deg om at mynter du sender til denne adressen bare er i den valutaen. Hvis du sender pengene dine til en feil adresse, kan myntene dine gå tapt.

innskuddsbalanse

Trinn 4: Vent på bekreftelse

Avhengig av nettverksbelastningen, kan det hende du må vente en kort stund på innskuddet ditt. Forsikre deg om at innskuddet har gått gjennom før du navigerer bort fra siden.

Trinn 5: Finn paret BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT eller BNB

Når du har satt inn Bitcoin eller Ethereum, er det på tide å flytte til børsen. Klikk på “Exchange” øverst på navigasjonslinjen, og deretter på “Basic”.

Når du er i børsen, finn NEO-paret for mynten du satte inn tidligere. For å gjøre dette, gå til søkefeltet øverst til høyre og søk etter NEO. Dette vil føre til par for Bitcoin, Ethereum, TrueUSD, Paxos Standard, Tether eller Binance Coin, Binances opprinnelige kryptovaluta.

neo binance

Klikk på ønsket par, og det vil åpne handelsskjermen for NEO.

Valgfritt: Bruk Binances avanserte verktøy for å kjøpe til rett tid

Binance tilbyr en rekke verktøy og data som hjelper deg å kjøpe lavt og selge høyt. På handelsskjermen vil du kunne se pris og ordrehistorikk for paret du valgte. Du kan også sette grenser for kjøp eller salg. Dette betyr at du kan angi en pris du vil kjøpe eller selge, og når prisen på NEO når dette punktet, vil Binance utføre handelen din.

Med de forskjellige verktøyene som er tilgjengelige på den avanserte børsen som Binance tilbyr, vil brukerne kunne ha bedre kontroll over midlene de forvalter. Binance er en børs opprettet for nybegynnere og også for profesjonelle handelsmenn som krever mange andre verktøy for å ta bedre beslutninger mens de handler. 

neo binance 2

Trinn 6: Velg hvor mye NEO du vil kjøpe

Velg prisen du vil kjøpe til, ellers klikk på “Marked” -fanen og kjøp til prisen den er akkurat nå.

Du kan velge å kjøpe en viss mengde NEO, eller å bruke 25%, 50%, 75% eller 100% av myntene du satte inn tidligere.

Trinn 7: Kjøp NEO!

Klikk på “Kjøp NEO” for å fullføre bestillingen.

Trinn 8: Flytt myntene dine til en sikker NEO-lommebok

Når du ikke handler, er det best å holde myntene dine i din egen, sikre lommebok, atskilt fra en børs. Dette er enda viktigere for NEO, da du vil ha en lommebok som kan generere GAS fra NEO-beholdningene dine.

For høyeste sikkerhet kan du holde NEO i Ledger Nano S maskinvare lommebok. Alternativt kan den NEON desktop lommebok er en populær lommebok, med muligheten til å lagre både NEO og GAS.

Når bestillingen din er fullført og NEO-tokens har dukket opp i Binance-lommeboken, går du til “Funds” og deretter “Uttak”. Velg NEO fra rullegardinmenyen. Skriv inn uttaksadressen (adressen fra NEO-lommeboken din), samt mengden NEO du vil flytte.

Selv om Binance-børsen tilbyr en konto for å håndtere virtuelle valutaer, er det beste å trekke midlene til en annen lommebok. Den sikreste måten å holde NEO-mynter på er å deponere dem i en maskinvare eller frakoblet lommebok.

De beste maskinvare lommebok for NEO er Ledger Nano S-enheten. Binance ble påvirket av et hack for noen måneder siden som resulterte i tap av over 7000 BTC fra lommeboken. Å bruke en hardware-lommebok er den beste tingen å gjøre for langsiktige investorer. 

neo binance 3

Klikk “Send” for å fullføre prosessen.

Konklusjon

Å kjøpe NEO på Binance-plattformen er en av de raskeste måtene å skaffe seg den digitale eiendelen. På denne måten vil du få eksponering for NEO-økosystemet og for hele kryptorommet ved å diversifisere porteføljen din. 

Det er også andre børser som vil gi deg tilgang til NEO-økosystemet. Hver av disse plattformene har sine egne spesifikasjoner. Du bør være nøye med sentralen som tilbyr de beste løsningene for dine behov. 

Nå som du vet hvordan du skal begynne å investere i NEO, kan du bli med i et av de mest lidenskapelige samfunnene i krypto i dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map