Veiledning: Hvordan kjøpe NEO på Bittrex

Hvis du er her, vil du sannsynligvis kjøpe Neo på Bittrex exchange. NEO blir av mange kalt “kinesisk Ethereum”. Og med Ethereum som sliter gjennom det siste bjørnemarkedet, kan det være at NEO kan gjøre grep for å bli den # 1 smarte kontraktsplattformen i blockchain-sfæren. Eller i det minste den mest verdifulle smarte kontrakts-kryptovalutaen.

Til tross for sin høyprofilerte og raske fanbase er NEO ikke så bredt tilgjengelig som andre store mynter. Det er imidlertid mulig hvis du vet hvor du skal dra. Denne guiden vil ta deg gjennom en trinnvis prosess for å kjøpe NEO på Bittrex Exchange.

Hva er NEO?

NEO er en smart kontraktplattform, omtrent som Ethereum, EOS eller Cardano. Ideen deres er å gjøre det mulig for folk å bygge desentraliserte applikasjoner, støtte områder som digital identitet og industriell bruk av blockchain. Det har allerede vært en rekke vellykkede ICO-er og blockchain-prosjekter bygget på NEO-nettverket, av en lidenskapelig base av NEO-utviklere..

Den største forskjellen for NEO i forhold til andre plattformer er dens token-modell. For en start er NEO-token ikke delelig. Dette betyr at du bare kan handle hele tokens – tokens kan ikke deles i 0,5 eller 0,25 NEO, for eksempel, som du kan med tokens som Bitcoin og Ethereum.

For å aktivere mikrotransaksjoner på NEO-plattformen har den et sekundært token, GAS, som brukes til å betale for ting som bruksgebyrer (som ETH er på Ethereum). Folk som har NEO vil jevnlig tjene GAS proporsjonalt med sine NEO-beholdninger, noe som gjør en NEO-investering også en måte å tjene en passiv kryptoinntekt.

I stedet for en tokenforsyning som alltid øker, som med gruvevalutaer som Bitcoin, har NEO en fast forsyning på 100 millioner tokens. Når nettverket vokser og ser mer bruk, vil symbolet derfor naturlig øke i verdi på grunn av knapphet.

La oss nå se hvordan vi kan begynne å investere i NEO.

Trinn 1: Registrer deg på Bittrex

Hvis du ikke allerede har gjort det, må du registrere deg for en Bittrex-konto. Klikk på “Registrer deg” på hjemmesiden for å begynne.

bittrex 1

Trinn 2: Bekreft kontoen din

Før du kan begynne å handle, krever Bittrex at du bekrefter kontoen din.

Du må opprette en profil, inkludert navn, fødselsdato og bostedsadresse. Du må også sende inn en form for identifikasjon (pass, førerkort eller nasjonal ID) og en nåværende selfie.

Prosessen er vanligvis veldig kort, og det kan ta så lite som noen få minutter å bli bekreftet. Selv om nettstedet sier at det i noen tilfeller kan ta opptil 24 timer.


Trinn 3: Sett inn Bitcoin eller Ethereum

Få steder lar deg kjøpe NEO for Fiat-valutaer som USD eller EUR, og det inkluderer Bittrex. Så du må kjøpe Bitcoin eller Ethereum først, og deretter handle for NEO på Bittrex.

Hvis du ikke har noen av disse myntene, kan folk fra de fleste steder i verden kjøpe med kreditt- eller debetkort på Coinmama, Changelly eller Coinbase.

Når du har Bitcoin eller Ethereum, må du overføre myntene dine til Bittrex-kontoen din. For å gjøre dette, klikk på “Lommebøker” på den øverste navigasjonslinjen.

Neste side viser alle dine individuelle lommeboksaldoer på Bittrex. Søk etter mynten du vil sette inn (for eksempel BTC). Klikk på det grønne ikonet ved siden av myntenavnet for å gjøre et innskudd.

bittrex 2

Hvis det er første gang du setter inn denne typen mynter, må du opprette en lommebokadresse. Klikk på “Ny adresse”, og vent et øyeblikk mens Bittrex oppretter en ny lommebok for deg. Når den er fullført, kopierer du lommebokadressen som sendeadresse for Bitcoin / Ethereum.

bittrex 3

Avhengig av nettverksbelastningen, kan det hende du må vente flere øyeblikk for å se myntene i Bittrex-lommeboken.

Trinn 4: Finn BTC- eller ETH-paret for NEO på Bittrex Exchange

Når innskuddet ditt er fullført, kan du handle for NEO på Bittrex exchange.

Klikk på “Markets” for å gå til utvekslingsskjermen.

bittrex 5

Mynter med USD-par vil bli oppført øverst. Rull ned til delen “Bitcoin Markets” (eller “Ethereum Markets”, hvis du handler med Ethereum). Skriv inn “NEO” i søkefeltet, og et par for NEO vil dukke opp.

bittrex neo

Klikk på BTC / NEO eller ETH / NEO for å få frem NEO-bestillingsskjermen.

Trinn 5: Velg hvor mye NEO du vil kjøpe

Fra handelsskjermen, rull ned til der den viser muligheten til å kjøpe eller selge NEO på Bittrex. Forsikre deg om at “Kjøp” er valgt.

bittrex neo 2

Du vil ha flere bestillingsalternativer. Standardalternativet er “Limit” – du legger inn hvor mye NEO du vil kjøpe, for hvor mye, og Bittrex vil prøve å gjøre den handelen. Alternativt kan du velge en “Betinget” ordre. Dette betyr at du velger hvor mye NEO du skal kjøpe, og forteller Bittrex å kun handle hvis prisen er lavere enn / større enn prisen du spesifiserer.

For en begrensningsordre:

  • Angi hvor mye NEO du vil kjøpe
  • Sett “Budpris” – kostnaden i BTC / ETH du vil kjøpe (velg “Siste” for å ta den siste prisen)
  • Sjekk mengden BTC / ETH bestillingen din vil koste (at du har nok midler til å dekke ordren)
  • Velg hvor lenge du vil at Bittrex skal prøve å gjøre en bestilling. De vil bare kunne gjøre din handel hvis noen andre handler i den andre retningen (dvs. NEO-BTC eller NEO-ETH). Standardalternativet betyr at Bittrex vil fortsette å prøve å finne en handelspartner til den totale bestillingen er fullført, eller du annullerer bestillingen. Ellers kan du velge å kansellere bestillingen hvis den ikke kan fullføres med en gang.

Betingede bestillinger fungerer på samme måte. Den eneste forskjellen er å velge tilstanden din (større enn eller lik, eller mindre enn like).

Vær oppmerksom på at Bittrex har et uttaksgebyr på 0,025 NEO. Siden NEO er en ikke-delbar kryptovaluta, vil du bare kunne ta ut et helt tall. Hvis du for eksempel har 100 NEO, blir det 99,975 NEO med transaksjonsgebyret, som du ikke kan ta ut.

Husk dette, legg til 0,025 på mengden NEO du vil kjøpe, for å sikre at du kan ta ut totalbeløpet i lommeboken senere.

Trinn 6: Kjøp NEO!

Når du har fullført vilkårene for handelen din, klikker du på “Kjøp NEO”. Og du er ferdig! Bittrex vil varsle deg når handelen din er fullført.

Trinn 7: Ta ut NEO-tokens til en sikker NEO-lommebok (og begynn å tjene GAS!)

Den beste fremgangsmåten i krypto er alltid å holde myntene dine i en sikker lommebok, utenfor børs når du ikke handler. Dette er enda viktigere for NEO, da det lar deg tjene GAS (gratis penger !!!) bare ved å holde NEO.

For å ta ut myntene dine, trenger du en lommebok som støtter NEO (og GAS). Det sikreste alternativet er en hardware lommebok som Ledger Nano S. Et billigere alternativ er NEON lommebok, en stasjonær lommebok for Windows, Mac og Linux, laget av NEO-utviklergruppen City of Zion.

For å gjøre et uttak fra Bittrex, klikk på “Lommebøker”. Søk nå etter NEO – lommeboken skal vise den nye saldoen med de nylig kjøpte NEO-myntene dine. Klikk på det røde symbolet for å trekke deg ut.

bittrex neo 3

Fra neste skjermbilde, legg inn mengden NEO du vil ta ut (husk at det bare kan være hele enheter), og destinasjonsadressen (fra NEO-lommeboken din). Kontroller at adressen er riktig, og klikk “Trekk ut NEO” for å fullføre.

bittrex neo trekke seg

Så det er det! Nå vet du hvordan du kjøper NEO på Bittrex, en av de mest populære kryptokursutvekslingene. Se her for vår guide om å kjøpe NEO fra Binance Exchange.

Andrew er en forfatter og digital markedsfører fra New Zealand, nå basert utenfor Sørøst-Asia. Sammen med sitt arbeid i mange områder av e-handelsområdet, har Andrew en stor interesse for kryptovaluta, spesielt altcoins og prosjekter med fokus på vanlig kryptoverføring

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map