Bitcoin faller under $ 8K igjen når volumet blir nøkkelfaktor: Crypto Market Daily

Bitcoin (BTC) har falt tilbake under prispunktet på $ 8.000 onsdag 11. mars. Den ledende kryptovalutaen hadde fått igjen tirsdag etter å ha sett store tap – sammen med tradisjonelle aksjemarkeder – i begynnelsen av uken.

Ved pressetid handles Bitcoin på rundt 7 850 dollar, en nedgang på nesten 4 prosent det siste døgnet.

Prisen på Ethereum (ETH) fulgte et lignende mønster i løpet av det siste døgnet, og steg over 200 dollar, før det falt igjen i morges. Ved pressetid handles ETH til rundt $ 196, ned litt over 5 prosent på dagen.

BTC / USD evigvarende bytte

4H-diagram BTC / USD Perpetual Swap data. Souce: okex.com

Ser vi på BTCs 4-timers diagram, ser vi salgsvolumene økt til et høyt nivå i går kveld, selv om det fremdeles indikerte et krympemønster. Styrken til bjørnene svekkes midlertidig.

Hvis 4-timersnivået kan holde $ 8250-nivået og danne et bullish dobbeltbunnsmønster, viser det at det er flere bunnfond i området, og markedsutsiktene er bullish.

Hvis det dannes et tredobbelt bunnmønster, ser vi et lengre konsolideringsmarked, noe som betyr at hovedfondene trenger å absorbere nok tellere før de gjør et gjennombrudd.

Investorer må være oppmerksomme på motstandsstyrken mellom $ 8 200 – $ 8 250 og støtte nær $ 7 700.

Bjørner undertrykker forsøk på å bryte over $ 8K

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap data. Souce: okex.com

Vi gikk videre til Bitcoins 1-dagers-diagram, i går 10. mars steg BTC over $ 8.100 kort før bjørnene raskt anstrengte seg for å undertrykke prisen igjen.

Flere foreløpige returer i morgentimene klarte ikke å gjenvinne $ 8.000.

OKExs analytikere mener at den økte mengden salgsvolum er synlig klokken 12. UTC i går er mye høyere enn returen i forrige time.

Dette indikerer at det fremdeles er en viss mengde kortselgende midler aktive rundt $ 8000-marken, til en viss grad kan det gjenspeile at det vil være vanskelig for den bearish tendensen å bli bullish.

Den 1-dagers lysestaken lukket med nesten to inverterte hammermønstre. Dette betyr at hvis prisen slutter å falle nå, betyr det ikke at returen vil skje på kort sikt, ettersom oksestyrken fortsatt er svak.


Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand : $ 8000
 • Middels langsiktig motstand : $ 8 250
 • Kortsiktig støtte: $ 7 700
 • Middels langsiktig støtte : $ 7400

ETH / USD evigvarende bytte

1H ETH / USD Evigvarende byttedata. Kilde: okex.com

1-timersdiagrammet for ETH viser at hodet og skulderbunnen hver time ikke har dannet seg under dumpingen i går kveld.

ETHs pris nådde motstand på et tidspunkt rundt $ 206 og falt deretter. Det er mulig å danne en dobbel bunn hvis trenden kan stabilisere seg rundt $ 190 – $ 197 i løpet av dagen.

Investorer bør legge merke til at den andre bunnen kan trenge mer tid til å danne seg, ettersom markedet må konsolidere for å fordøye forrige dump. Et tilbakesprang på $ 206 kan ikke garantere noe, ettersom det er mulig at prisen faller igjen ved den bakken. Hvis mynten kan stabilisere seg rundt $ 212, vil det være et sterkere oksesignal.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 206
 • Middels langsiktig motstand: $ 212
 • Kortsiktig støtte: $ 195
 • Middels langsiktig støtte: $ 185

Handlerens valg: TRX / USD Perpetual Swap

4H TRX / USD Perpetual Swap data. Kilde: okex.com

Som 4-timers diagrammet til Tron (TRX) viser, er trenden i denne perioden i samsvar med Elliott Wave-prinsippet, og i pressetiden spår vi at den siste dumpbølgen sannsynligvis vil fullføre.

Vi kan tydelig se at a-, b- og c-bølgene er underbølgene til bølge tre, da disse sannsynligvis er de bølgene som strekker seg. Denne typen tilstand har en tendens til å dukke opp i et ekstremt marked.

Imidlertid, ettersom markedet endrer seg konstant og det ikke er noen teori som kan forutsi fremtiden 100% nøyaktig, hvis prisen slutter å falle på $ 0,01400, kan det være et stabiliserings- og rebound-signal. Den femte bølgen kan også være en utvidende hvis prisen går under denne posisjonen.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 0,01600
 • Middels langsiktig motstand: $ 0,01705
 • Kortsiktig støtte: $ 0,01414
 • Middels langsiktig støtte: $ 0,01305

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Handel med digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan føre til tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Ftillat OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map