Bitcoin Forms Convergence Triangle, Pullback Bottom kan få støtte rundt $ 6 950: Crypto Market Daily

Torsdag 23. april: de fleste av de beste kryptovalutaene ser milde til moderate gevinster det siste døgnet.

Bitcoin (BTC) fortsetter å sveve over $ 7000, og ser 1,5 prosent vekst på dagen.

Ethereum (ETH) er opp 3,4 prosent, og ser nest mest vekst av de ti beste myntene.

Ripples XRP har bare økt 0,6 prosent i løpet av det siste døgnet, og handler fortsatt under $ 0,19.

$ 7.200 vanskelig å bryte med nåværende volumer

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Etter at Bitcoin ble undertrykt av motstandsområdet mellom $ 7 200 og $ 7 300, falt trenden tilbake i morges og har nå funnet støtte på $ 7 050. I løpet av de siste to timene så trenden et rebound-signal, men plassen er begrenset, da det ikke er lett å bryte $ 7200 med nåværende volumnivåer.

De røde sirklene på 1-timersdiagrammet ovenfor viser at siden prisen nådde en topp på $ 7,470 den 7. april, var toppen av hver påfølgende rebound lavere – og traff rundt $ 7 300 og deretter $ 7 200.

De grønne sirklene indikerer at hver tilbakeslagsbunn hver time også har vært høyere enn den forrige, rundt $ 6 450 og deretter $ 6 750.

Det er klassiske egenskaper ved et konvergens-trekantmønster. Derfor kan det forutsies at tilbakeslagsbunnen i løpet av dette stadiet kan få støtte rundt $ 6 950. Investorer bør merke seg at hvis tilbakeslaget eller returen beveger seg høyere eller lavere enn forrige topp eller bunn, betyr dette sannsynligvis at neste trend vil være synlig på daglig nivå.

Bitcoins bevegelige område smalner mellom MA (30) og MA (60)

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap data. Kilde: OKEx.com

Bitcoins 1-dagers diagram viser fortsatt at trenden for øyeblikket ikke har brutt støtten til MA (30) eller motstanden til MA (60). Imidlertid er bevegelsesområdet smalere, noe som betyr at pausen kan skje de neste dagene.

Næringsdrivende må bekrefte at pausen er rasjonell før de går inn i markedet. To forhold kan oppstå under en pause. I tilstand 1 er trenden sterk, og det er mulig at mer enn en tredjedel av den første knuste lysestaken vil dannes over MA (60). Det er vanskelig for trenden å falle tilbake til det forrige området i denne tilstanden. Ellers, hvis det bare er mindre enn en tredjedel av lysestaken over MA (60), kan det bety at bruddet er svakt, og det er mulig det er en felle. Det samme prinsippet gjelder hvis det faller under MA (30).

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 7200
 • Middels langsiktig motstand: $ 7.300
 • Kortsiktig støtte: $ 7 050
 • Middels langsiktig støtte: $ 6,950

ETHs MA (30) støtte må bevises

1H ETH / USD Evigvarende byttedata. Kilde: OKEx.com

ETHs MA (30) har vist seg å være en effektiv støtte de siste tre timene. Det trenger imidlertid fortsatt tid for å bevise støttens styrke, siden bekreftelsesperioden har vært kort.

Imidlertid, selv om trenden en gang berørte $ 187, som bare er litt lavere enn den siste toppen rundt $ 189, har ETHs bullish styrke ikke vokst til et sterkt nivå før nå. Rebound energi mangler.

Hvis trenden faller under $ 175 igjen i helgen, vil det sannsynligvis danne et dobbelt toppmønster, og prisen kan teste $ 166. På den annen side, hvis prisen fremdeles kan stabilisere seg på $ 180 etter tilbaketrekningen, er en ytterligere rebound for å teste $ 189 mulig i denne tilstanden.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 183
 • Middels langsiktig motstand: $ 187
 • Kortsiktig støtte: $ 178
 • Middels langsiktig støtte: $ 175

XRP har støtte på $ 0.1855

4H XRP / USD Evigvarende byttedata. Kilde: OKEx.com

Som XRP 4-timers diagrammet viser, støttes trenden midlertidig av $ 0,1585 etter å ha brutt gjennom den i går. Imidlertid ga det omvendte hammermønsteret som ble dannet for to timer siden et svekkelsessignal fra oksene. Motstanden rundt $ 0,1920 er hard nok for tiden.

Volumnivået reduseres også til en nylig rekordlav, og veksten kan skje når som helst om natten. Sett fra det nåværende motstands- og støttenivået, er det mer sannsynlig å falle, men trenden kan komme tilbake uten å berøre $ 0,1780 hvis det bearish volumet ikke kan fortsette å vokse.

For kortsiktige investorer, ettersom bevegelsesområdet reduseres, og XRP er en mynt som svinger drastisk, er det viktig å huske at du ikke kan holde for lenge og sette et passende stopptap.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 0,1920
 • Middels langsiktig motstand: $ 0,1950
 • Kortsiktig støtte: $ 0.1855
 • Middels langsiktig støtte: $ 0,1780

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Handel med digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan føre til tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map