Bitcoin kunne teste tidligere lav, styrken på $ 6K Motstand er avgjørende: Crypto Market Daily

Etter et brutalt fall i krypto- og tradisjonelle markeder i slutten av forrige uke, kunne Bitcoin (BTC) og andre topp kryptovalutaer konsolidere seg over helgen.

Tidlig i morges, 16. mars, tok kryptomarkedene imidlertid nok en hit, og så tosifrede tap de siste 24 timene.

Bitcoin handler for tiden rundt $ 4600 og er nede over 14 prosent på dagen og over 40 prosent på uken.

Ether (ETH) har også gått ned omtrent 15 prosent det siste døgnet, og holder opp like over $ 100 per mynt. Den nest største kryptovalutaen har mistet nesten 50 prosent av verdien den siste uken.

BTC / USD evigvarende bytte

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: okex.com

BTC inngikk en konsolidering i løpet av helgen rundt $ 5500 etter å ha opplevd en kraftig nedgang i forrige uke, og handelsadferd viste ekstrem inaktivitet. Imidlertid steg prisen plutselig til $ 6000 i løpet av to timer i kveld, 15.-16. Mars, og falt deretter tilbake til rundt 5.300 $..

I går kveld og i morges handlet Bitcoin sidelengs rundt 5300 dollar, før det falt til nær 4600 dollar etter pressetid.

Ser vi på 1-timers diagrammet, har $ 6000 vist seg å være et kortsiktig effektivt motstandsnivå, og kortsiktig breakout-sannsynlighet er lav. Hvis prisen tester forrige laveste – nær $ 3800 – og støttes, kan det danne en dobbel bunn. Ellers kan prisen se etter ny støtte til $ 3.500.

Med tanke på de siste hyppige oscilleringsvaskaktivitetene, som er utsatt for småskala ekstreme markedsforhold, er den nåværende risikoen for inngang for privatinvestorer relativt høy. Hvorvidt den nåværende regionen kan bli en iscenesatt bunn, gjenstår å bekrefte.

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: okex.com

OKEx-analytikere mener at selv om den nåværende trenden er i en hvileperiode etter å ha vært i et oversolgt område, er hele kryptomarkedet fortsatt fylt med pessimisme. Som en representativ mynt har BTC vist utmattelse og en foreløpig breakout har vært vanskelig å administrere gitt lave handelsvolumfond.

Under den store dumpen sist fredag, 13. mars, lukket den 1-dagers lysestaken med en lang lavere skygge, og viste oksenes styrke til å foreta seg. Denne nedre skyggen kan indikere en liten mulighet for at en ny lav kan opprettes. Imidlertid indikerer en annen lang øvre skygge i dag en hard motstand under $ 6000.

MACDs energikolonner beveger seg forsiktig, men et gyldent kors blir ikke dannet på kort sikt før de to linjene har et møtesignal. Derfor vil trenden gå inn i en konsolidering er mulig i fremtiden, $ 3800 og $ 6000 bør bli lagt merke til i denne perioden.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 6000
 • Middels langsiktig motstand: $ 6,680
 • Kortsiktig støtte: $ 4590
 • Middels langsiktig støtte : $ 3 800

ETH / USD evigvarende bytte

1H ETH / USD Evigvarende byttedata. Kilde: okex.com

ETH er mer sårbar enn BTC. Prisen klarte ikke å bryte gjennom den forrige høyden på $ 145 i morges. Den testet kort tid $ 134 og fortsatte deretter å falle, og falt under det lave på $ 114 for første gang etter å ha gått inn i den nylige konsolideringstrenden de siste dagene..

1-timersdiagrammet viser oss at den baisse styrken til tilbakeringingen de siste timene er absolutt sterkere enn den første. Salgsvolumene har også et økende signal som viser svakhet.

Investorer bør først og fremst fokusere på støtteeffektiviteten på $ 106. Hvis prisen på Ether bryter under den, er det mulig å finne støtte nær $ 94.

For oksene er det vanskelig å forutsi en lengre rebound med mindre motstandsnivået rundt $ 145 kan brytes.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 134
 • Middels langsiktig motstand: $ 145
 • Kortsiktig støtte: $ 94
 • Middels langsiktig støtte: $ 86

XRP / USD Evig bytte

1H XRP / USD Evige byttedata. Kilde: okex.com

1-timersdiagrammet over viser at Ripples XRP går over i en ny konsolideringsperiode etter forrige ukes dump. Siden det allerede skapte et nytt lavpunkt fredag ​​13. mars, er det ikke lett å forvente et støttenivå og styrke. Den mest betydningsfulle posisjonen er rundt $ 0.1355 og den forrige lave på $ 0.1028.

OKEx-analytikere spår at XRPs pris kan oppleve en annen dumping. Hvis rekkevidden til neste dump er mindre enn tidligere dump og det høyeste salgsvolumet forblir lavere enn tidligere toppnivåer, vil et bullish reverseringssignal vises.

Investorer bør også huske at $ 0.1700 er det første motstandsnivået hvis en rebound kan vare lenger. Men mønsteret vil være et falskt brudd hvis prisen går i stykker uten å øke kjøpsvolumene, da vil trenden gå tilbake til konsolideringsområdet.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 0,1700
 • Middels langsiktig motstand: $ 0,1985
 • Kortsiktig støtte: $ 0.1355
 • Middels langsiktig støtte: $ 0,1028

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Handel med digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan føre til tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du fullt ut forstår risikoen og ta hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map