Bitcoin står overfor hard motstand rett etter å ha brutt gjennom konsolideringsområdet til $ 7500: Crypto Market Daily

Fredag ​​24. april: De fleste topp kryptovalutaer registrerer solide gevinster det siste døgnet.

Bitcoin (BTC) er opp 6 prosent, etter å ha brutt gjennom $ 7200 motstand, og avgjort rundt $ 7500 etter pressetid.

Ethereum (ETH) er opp litt over 3 prosent på dagen, og handler til $ 188, under sitt viktigste motstandsnivå på $ 195.

Ripples XRP handler rundt $ 0.195, opp nesten 4 prosent det siste døgnet.

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Bitcoins 1-timersdiagram viser at i løpet av breakout-timen i går, stengte prisen med en relativt lang øvre skygge. Dette er et signal om høyt salgspress rundt området mellom $ 7,650 – $ 7,800.

I løpet av de neste timene viste trenden at for tiden trenger oksene tid til å hvile og absorbere flere tellere etter bruddet. BTCs handelsvolumdiagram indikerer også at nivået av bullish fond sank betydelig etter rask vekst under breakout.

For tiden bør investorer være oppmerksom på at det er farlig å gå inn i en lang posisjon, ettersom det fortsatt er en sjanse for at prisen faller tilbake til det forrige området før de bekrefter at breakout er rasjonelt. Denne helgen kan være en god periode for å bekrefte det – husk, selv om prisen stabiliserer seg på $ 7450, er en ytterligere rebound vanskelig å bryte motstandsområdet mellom $ 7 700 – $ 7 850. På kort sikt kan trenden konsolidere seg rundt $ 7500 og $ 7850.

BTC må stabilisere seg på $ 7500 for å komme seg videre

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap data. Kilde: OKEx.com

BTC smalt gradvis til skjæringspunktet mellom MA (30) og MA (60) på det daglige nivået, og til slutt innledet en oppadgående trend. Trenden brøt gjennom toppen av konsolideringsområdet rundt $ 7 470, og fortsatte deretter å komme tilbake til $ 7 800. Prisen falt raskt tilbake til over $ 7500 og gikk midlertidig inn i konsolidering.

OKEx-analytikere mener at å bryte balansen mellom okser og bjørn etter en periode med konsolidering er et stadium som markedet må oppleve i en syklus. Ettersom de nylige BTC-rebound-toppene og tilbakeslagsnivået fortsetter å nærme seg, kan gjennombrudd muligens forekomme når som helst. Sammen med faktoren til Bitcoins kommende halvering, er sannsynligheten for et gjennombrudd naturlig nok høy.

Det skal imidlertid bemerkes at ikke langt over konsolideringsområdet ligger den øvre kanten av det intensive handelsområdet nederst i fjor, som er mellom $ 7 700 – $ 7 850. Motstandsstyrken i dette området kan sees på daglig eller til og med ukentlig nivå. Hvis trenden kan stabilisere seg på $ 7500, kan markedet forventes å komme seg tilbake ytterligere.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 7 700
 • Middels langsiktig motstand: $ 7 850
 • Kortsiktig støtte: $ 7450
 • Middels langsiktig støtte: $ 7 250

$ 195 er nøkkelnivå for ETH

1H ETH / USD Evigvarende byttedata. Kilde: OKEx.com

ETH ble også blokkert ved testing av motstandsnivået på $ 195. Årsaken til at dette poenget er sentralt, er at prisdypet i mars var basert på denne prisen som utgangspunkt. Det danner også den øvre kanten av konsolideringsområdet før toppen i februar.

Dermed er det meningsfullt om ETH kan bryte dette poenget. Generelt kan markedet innvarsle en ensidig pumpe. Imidlertid, hvis det fortsetter å være under press rundt $ 195, kan trenden fortsette å trekke tilbake og gjøre et gjennombrudd senere.


Investorer bør være klar over at hvis ETH kan bryte $ 200, kan vi forvente en ytterligere pumpe. Før tilbakebetalingen faller under $ 175, brytes ikke det bullish kanalmønsteret.

Timevolumnivået har åpenbart økt under dette bruddet, det kan være et signal om å komme tilbake mer hvis det kan beholde eller overstige gjeldende nivåer.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 195
 • Middels langsiktig motstand: $ 200
 • Kortsiktig støtte: $ 185
 • Middels langsiktig støtte: $ 175

XRP ser svakere utbrudd

1D XRP / USD Evige byttedata. Kilde: OKEx.com

Gjennombruddsstyrken til XRP var betydelig svakere i går, da den til og med ikke klarte å teste toppen av det nåværende konsolideringsområdet. Det er høyst sannsynlig at det kan fortsette å stole på den generelle returen i markedet og stige litt, og motstanden på $ 0,2 kan være et avgjørende gjennombruddspunkt..

Det faktum at den nåværende toppen av konsolideringsområdet er nesten på samme nivå som bunnområdet i 2019 skiller XRPs mønster fra de to andre toppmyntene. For XRP betyr å bryte motstanden rundt $ 0,2 at vi kan forvente en ytterligere rebound. Imidlertid vil volumnivåene for øyeblikket ikke kunne støtte et stort breakout. Investorer må vente på pumpen med andre store mynter og deretter gå inn.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 0,2000
 • Middels langsiktig motstand: $ 0,2170
 • Kortsiktig støtte: $ 0,1940
 • Middels langsiktig støtte: $ 0,1895

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Handel med digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan føre til tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map