Bitcoin-trend per time i oppadgående kanal, men salgstrykk under $ 7 300 Fortsatt sterkt: Kryptomarked daglig

Mandag 20. april: Kryptovalutamarkedene har sett milde korreksjoner det siste døgnet etter veksten i helgen.

Bitcoin (BTC) holder seg over $ 7000-nivået, og står nå overfor motstand rundt $ 7.300.

Ethereum (ETH) ser en sterk ytelse, opp over 10 prosent i løpet av uken. Prisen har presset over hard motstand på $ 176 for å handle over $ 180 ved pressetid.

Ripples XRP fullførte en effektiv breakout av sin bearish kanal og handler over $ 0,19.

BTC 1 times trend i bullish kanal

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

BTC ble blokkert etter å ha kommet seg litt tilbake til 7.300 dollar i løpet av helgen, og prisen stabiliserte seg etter en tilbaketrekning til 7 050 dollar. Sjokktrenden mislyktes flere ganger for å teste motstanden på 7 200 dollar i morges, og oksene viste svakhet igjen.

OKExs markedsanalyseteam bemerker at BTC har en tendens til å stabilisere seg over dette punktet etter å ha brutt gjennom $ 7000 i helgen, og viser en trend med kontinuerlig rebound. Hovedårsaken til en rebound på søndag for å bryte gjennom til $ 7.300 er at det nesten ikke er hard motstand under denne posisjonen.

Bitcoins manglende testing av $ 7.300 betyr at oksene ikke har nok styrke til å bryte gjennom det intensive handelsområdet på kort sikt. Selv om 1-timers trenden fremdeles er i den oppadgående kanalen, er motstanden rundt $ 7.300 fortsatt sterk, derfor er det en mulighet for at prisen vil falle tilbake.

Hvis trenden ikke faller under den nedre kanten av kanalen, kan vi fortsette å forvente en ytterligere rebound. Ellers kan Bitcoin teste nedadgående USD-støtteeffektivitet rundt $ 7000.

6H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Bitcoins 6-timers diagram viser det The Wave Principle gjelder også i en konsolideringstrend. Investorer kan bruke denne teorien til å bedømme den fremtidige trenden i markedet – det er også en god måte å finne inngangs- og sluttpunkter i et konsolideringsmønster.

Ettersom trenden er blitt blokkert av $ 7.200, som er lavere enn den forrige høyden rundt $ 7450, kan det bety at den tredje bølgen beveger seg til slutten og den fjerde tilbaketrekksbølgen kommer til å vises. Generelt vil prisen alltid få støtte rundt underkanten av konsolideringsområdet, og et breakout skjer vanligvis i 5. bølge.

Imidlertid bør investorer bli minnet på at 5. bølge kan utvides for fem underbølger hvis markedet er relativt svakt. Så, breakout vil avhenge av støtte og motstand styrke i det nåværende området. Underbølger kan vises hvis den 5. bølgen er blokkert av $ 7,300- $ 7450 eller støttes av $ 6500- $ 6,600.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 7200
 • Middels langsiktig motstand: $ 7500
 • Kortsiktig støtte: $ 6 950
 • Middels langsiktig støtte: $ 6550

ETH fører blant altcoins

4H ETH / USD Evigvarende byttedata. Kilde: OKEx.com

Ser vi på 4-timers diagrammet for ETH ovenfor, ser vi at det har blitt det sterkeste altcoinet nylig, på grunn av den robuste bruddet på det forrige høydepunktet rundt $ 176. Nå gir denne stillingen effektiv støtte til den nåværende trenden.

Imidlertid, selv om rebounden virker sterk nok til å forvente mer vekst, er motstanden rundt $ 190 – $ 195 for ETH absolutt vanskelig, siden dette området pleide å være den øvre kanten av det intensive handelsområdet i fjor og i begynnelsen av dette året. Siden det finnes mange salgsteller i dette området, vil ikke trenden være lett å bryte på kort sikt.

ETHs volumdiagram viser at handel har vært mer aktiv de siste to ukene, og sammenlignet med andre altcoins er den bullish følelsen av ETH den sterkeste. Imidlertid må flere okser komme inn for at prisen skal bryte $ 195, nåværende volumer er ikke nok.

Investorer kan fokusere på støtteeffektiviteten på $ 176 på kort sikt og kan forvente en ytterligere rebound hvis prisen kan fortsette å stabilisere seg på den.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 190
 • Middels langsiktig motstand: $ 206
 • Kortsiktig støtte: $ 176
 • Middels langsiktig støtte: $ 166

XRP ser effektiv breakout

1H XRP / USD Evigvarende byttedata. Kilde: OKEx.com

XRPs 1-timersdiagram viser at trenden har brutt den øvre kanten av den bearish kanalen i løpet av helgen. Effektiviteten av utbruddet ble bevist i morges, da den første tilbaketrekningen etter bruddet ble støttet av $ 0,1888 – høyere enn overkanten.

Å bevege seg ut av den bearish kanalen betyr at trenden midlertidig har forlatt det svake området. Kombinert med en gradvis økning i bullish volum, er det sannsynlig at det vil være vanskelig for prisen å falle tilbake til kanalområdet på kort sikt.

Imidlertid er den øvre motstanden rundt $ 0,1975 ikke lett å bryte, da den representerer bunnen av konsolideringsområdet fra 7. til 10. april. Det er mulig å komme tilbake til dette området hvis prisen kan stabilisere seg rundt $ 0.1900 i løpet av første halvdel av denne uken. Ellers kan XRP teste den øvre kanten igjen.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 0,1950
 • Middels langsiktig motstand: $ 0,1975
 • Kortsiktig støtte: $ 0.1900
 • Middels langsiktig støtte: $ 0,1865

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Handel med digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan føre til tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map