Bitcoins 1H-diagram viser divergensmønster, kan $ 7600 gi effektiv støtte til tilbaketrekningen? Crypto Market daglig

Mandag 27. april: de fleste av de beste kryptovalutaene har hatt en vekstuke med lite volatilitet det siste døgnet.

Bitcoin (BTC) handler over $ 7 700, opp 1,5 prosent på dagen.

Ethereum (ETH) nådde over $ 200 denne helgen, men har gledet rett under for å handle rundt $ 196 etter pressetid.

Ripples XRP er opp litt over 1 prosent, og handler rundt 0,197 dollar.

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Per i dag har BTCs timetrend vært i et smalt område og ledsaget av voldsomme svingninger. Prisen falt først raskt etter å ikke ha testet $ 7 700, og sakte deretter sakte tilbake til $ 7 800 igjen etter et stoppstigende signal.

OKEx-analytikere mener at det faktum at timetendensen fortsetter å lukkes med lange øvre og nedre skygger gjenspeiler den intense konkurransen akkurat nå mellom lang- og kortsiden. Da volumutgivelsen endte etter gjennombrudd på $ 7400 på en time, dukket den påfølgende returen opp i svekket form.

MACD-indikatoren (Moving Average Convergence Divergence) viser også et vidvinklet toppdivergensmønster. Generelt vises effekten av toppdivergensen når trenden berører et hardt motstandsnivå. På dette stadiet er det harde motstandsområdet nær $ 7850, og trenden vil sannsynligvis snu i dette området.

Hvis tilbaketrekningen ikke faller under $ 7600, betyr det at oksene har en viss fordel i konsolideringsområdet. Ellers, hvis prisen får støtte over $ 7400, kan det være en ytterligere tilbaketrekning.

Investorer bør ta hensyn til muligheten for et falskt gjennombrudd, siden den kortsiktige prisen har nådd en ny høyde uten en betydelig økning i volum.

Med nåværende volumer vil $ 7,850- $ 7,900 være vanskelig å bryte

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap data. Kilde: OKEx.com

Bitcoins 1-dagers diagram viser at selv om prisen fortsetter å stige jevnt etter å ha brutt gjennom den avgjørende motstanden ved MA (60), beveger trenden seg også nærmere neste harde motstand av MA (180). Dette glidende gjennomsnittet pleide også å være et effektivt press og støtte til trenden.

Det nåværende volumnivået har råd til å bryte lysmotstanden til $ 7400, men det vil være vanskelig å bryte området rundt $ 7,850- $ 7,900. Det er mulig å forutsi at før Bitcoins halvering, som er satt til midten av mai, kan trenden trekke tilbake først deretter pumpe, ledsaget av økende bullish volum.

Det er imidlertid ikke lett å forvente en bunn av neste tilbakeslag. Hvis prisen kan fortsette med $ 7000, kan det bety at det ikke vil bli en ytterligere nedgang når halveringsdatoen nærmer seg.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 7 750
 • Middels langsiktig motstand: $ 7 850
 • Kortsiktig støtte: $ 7600
 • Middels langsiktig støtte: $ 7500

ETHs sterke vekst fortsetter

4H ETH / USD Evigvarende byttedata. Kilde: OKEx.com

I kontrast har ETH fortsatt de sterke dagene de siste dagene. Prisen brøt kort gjennom den harde motstanden på $ 200. Selv om den bullish trenden ikke er ødelagt, har den vært under press med $ 200 og falt litt siden.

Hvis tilbakeslaget i dag ikke bryter gjennom støtten på $ 190, er det en mulighet for å fortsette å øke og få et nytt gjennombrudd. Hvis ETH faller under $ 190 skjønt, er en ytterligere nedgang til rundt $ 185 mulig.

Fra 4-timersdiagrammet ovenfor er det klart å se at MA (30), MA (60) og MA (90) alle har blitt støttenivåer til trenden siden den siste bunnen. Selv om trenden har falt under MA (30) og MA (60), har den ikke brutt MA (90).

Investorer kan bruke disse glidende gjennomsnittene som støtte. Den første å merke seg er MA (30) – trenden kan ha en sjanse til å komme seg mer hvis prisen kan slutte å falle der.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 200
 • Middels langsiktig motstand: $ 206
 • Kortsiktig støtte: $ 191
 • Middels langsiktig støtte: $ 186

XRP så falsk utbrudd

1H XRP / USD Evigvarende byttedata. Kilde: OKEx.com

XRP undertrykkes for øyeblikket av den øvre kanten av konvergensstriangelen, og det svake handelsvolumet gjør sannsynligheten for en effektiv pause liten.

Kortsiktig støtte kan direkte fokusere på $ 0,1920, og kan fortsette å teste $ 0,1870 hvis en breakout oppstår.

For øyeblikket, når vi ser på MA-indikatorene i diagrammet, er det lett å finne at glidende gjennomsnitt på kort og mellomlang sikt støtter prisen. Til en viss grad betyr det at det faller under disse glidende gjennomsnittene samtidig en svekkelse av trenden. På denne måten kan investorer vurdere styrken på trenden.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 0,2055
 • Middels langsiktig motstand: $ 0,2170
 • Kortsiktig støtte: $ 0,1920
 • Middels langsiktig støtte: $ 0,1870

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Handel med digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan føre til tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map