BTC mislykkes i stabilisering på $ 7K, konsolidering kan vare lenger enn forventet: Crypto Market Daily

Fredag ​​3. april: kryptovalutamarkedene fortsetter å komme seg i dag, med topp gevinst så mye som 10 prosent på dagen for pressetiden.

Bitcoin (BTC) er opp rundt 5 prosent og svever like under $ 7000-markedet etter å ha brutt gjennom det i morges.

Ether (ETH) har sett 6 prosent vekst det siste døgnet, og har brutt gjennom den forrige harde motstanden på $ 135 for å handle rundt $ 145 etter pressetid.

Ripples XRP har også sett solid, men litt mer beskjeden, vekst på dagen, og har brutt sin kortsiktige motstand på $ 0,175 for å handle rundt $ 0,8080.

BTC står overfor motstandsområde på $ 7.000 – $ 7.300

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: OKEx.com

Denne morgenen brøt BTC det avgjørende motstandspunktet på $ 7.000, men klarte ikke å stabilisere seg der. Prisen var i stand til å presse til $ 7.300, men falt raskt tilbake.

OKExs markedsanalyseteam mener at $ 7.000 – $ 7.300 er et motstandsområde. Dette er imidlertid ikke to separate motstandspunkter, men danner snarere de nedre og øvre kantene på bunnen på slutten av 2019, derfor forventes et tilbakeslag.

Det faktum at trenden ikke var i stand til å stabilisere seg på $ 7.000 kan gjenspeile at de lange posisjonene som ble tapt under stupet i mars, fremdeles er til stede og prøver å gjenvinne kapitalen eller fortjenesten. Dermed er det lett å forestille seg at oksefelleren kan skje igjen i fremtiden.

Investorer bør merke seg at hvis prisen kan fortsette å motta støtte rundt $ 6700, er det mulig å teste $ 7000 i løpet av helgen. Men det vil være vanskelig å stabilisere seg der med mindre bruddet ledsages av tunge haussevolumer.

Markedet trenger tid til å konsolidere seg

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap data. Souce: OKEx.com

Bitcoins 1-dagers diagram ovenfor viser at selv om trenden har brutt det 30-dagers glidende gjennomsnittet (MA (30)) i dag, gir posisjonen rundt $ 7.300 hard motstand. For tiden er det vanskelig å bekrefte at prisen kan stabilisere seg på MA (30) eller ikke.

En ting vi imidlertid kan være sikre på er at det er mulig å teste $ 7000 gjentatte ganger til oksene kan holde prisen på den og de tidligere tapende posisjonene får tilbake kapitalen. Markedet trenger mer tid til å konsolidere seg.

På grunn av flere breakoutfeil nylig, kan noen okser endre posisjonene til korte. Dette kan føre til et lite tilbaketrekningsområde på kort sikt, men det vil være vanskelig å komme under $ 6000 denne gangen.

Investorer bør merke seg at så lenge $ 5,650-nivået kan være effektivt, vil en betydelig dumping ikke oppstå igjen.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 7.000
 • Middels langsiktig motstand: $ 7.300
 • Kortsiktig støtte: $ 6700
 • Middels langsiktig støtte: $ 6500

ETH ser svakere rebound

4H ETH / USD Evigvarende byttedata. Kilde: OKEx.com

ETHs rebound i morges var ikke så sterk som BTC. Oksene kan bare skyve prisen til rundt $ 150, men klarer ikke å bryte forrige høyde rundt $ 153. Nå får prisen midlertidig støtte på $ 140.

Selv om volumdiagrammet viser at okser var aktive de siste 36 timene, hadde ikke volumnivået et klart økende signal. Det omvendte hammermønsteret indikerer at salgspresset er stort i området $ 146 – $ 150.

Investorer bør merke seg at den kontinuerlige sviktende pumpen vil påvirke oksens tillit, og det er lett for en stor nedgang å skje. Derfor vil støtteområdet rundt $ 140 og $ 130 være de to relativt viktige. Hvis prisen kan slutte å falle rundt $ 130, betyr det at det kan forventes en rebound.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 146
 • Middels langsiktig motstand: $ 150
 • Kortsiktig støtte: $ 138
 • Middels langsiktig støtte: $ 128

XRP møter ny kortsiktig motstand på $ 0,1830

1H XRP / USD Evigvarende byttedata. Kilde: OKEx.com

Selv om returen til XRP skapte en ny høyde på rundt $ 0,1880, fikk stort salgspress presset til å falle raskt tilbake. En gang i dag så langt brøt den under det første støttenivået rundt $ 0,1780, men nå beveger prisen seg midlertidig rundt $ 0,1800.

Det er åpenbart at rebound-styrken denne gangen er svakere enn 28. mars, noe som tydelig gjenspeiles i volumdiagrammet.

Derfor er det nesten ikke mulig å lage en ny høyde og bryte dette konsoliderende området på kort sikt. Imidlertid, hvis trenden faller under $ 0,1780, kan det bevise at markedet må trekke mer tilbake for å korrigere. $ 0,1650 vil være det sterkeste støttenivået hvis en lengre rebound-trend vil starte.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 0,1830
 • Middels langsiktig motstand: $ 0,1878
 • Kortsiktig støtte: $ 0,1750
 • Middels langsiktig støtte: $ 0,1660

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Handel med digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan føre til tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map