BTC vil sannsynligvis bryte Bearish Wedge effektivt, Trend kan bygge bunnen nær $ 6K igjen: Crypto Market Daily

Fredag ​​10. april: De fleste toppmarkeder for kryptovaluta ser korreksjoner, prisene har gått ned mellom 5 og 10 prosent det siste døgnet.

Bitcoin (BTC) har glidd rett under $ 7.000-nivået for å handle rundt $ 6.900 ved pressetid, ned omtrent 5 prosent.

Bitcoin Cash (BCH) og Bitcoin SV (BSV) har mistet henholdsvis 9 og 11 prosent på dagen, begge reabsorberer eventuelle kortsiktige gevinster fra deres siste halvdel av belønningsbelønningen.

Som BTC glir under $ 7K, ser handelsmenn til kortsiktige støttenivåer

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Før i dag hadde BTC vært i et konsoliderende mønster etter å ha blitt undertrykt av $ 7500. Etter hvert som høydepunktene fortsatte å bevege seg, økte nedadgående risiko gradvis, og i går falt trenden til 7 100 dollar på kort sikt. Selv om trenden raskt ble korrigert de neste timene, har prisen allerede vist et nedadgående signal. Pr. Nå har prisen falt kort under $ 7000.

OKExs markedsanalyseteam mener at testing av den nedre kanten av den bearish kilen i går har vist tegn på brudd, og markedet gir gradvis svake signaler. I lys av den gradvise økningen i salgsvolum på timenivå, økes også sannsynligheten for et logisk brudd.

Hvis trenden ikke kan gå tilbake til $ 7000 i løpet av de neste 8-12 timene, kan den bekrefte at den forrige rebound-fasen til en viss grad slutter, og en ny bunnfase kan starte.

Bitcoin-investorer bør ta hensyn til posisjonen der prisen kan stabilisere seg i nær fremtid. Legg merke til $ 6,600, $ 6,150 og $ 6000, som er potensielle støttenivåer.

BTC kunne teste forrige bunn rundt $ 4K

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap data. Kilde: OKEx.com

Bitcoins daglige diagram ovenfor viser en klar brudd på underkanten. Imidlertid ser det ikke ut til å være et bearish nok volum på et høyt nok nivå, derfor er det også mulig at bruddet er en felle. Fokuser på volumendringstilstanden i kveld – hvis nivået fortsatt er lavt og prisen returnerer til $ 7 050, bør investorer være forsiktige med å åpne korte posisjoner.

Imidlertid, som svekkelsen av oksene allerede har vist i løpet av denne uken, er motstandsområdet mellom $ 7.500 – $ 7.700 vanskelig å bryte for øyeblikket. Trenden vil trolig bevege seg som vist i tilstand 1 eller 2 på 1-dagers diagrammet ovenfor.

Betingelse 1 viser at prisen kan slutte å dumpe rundt $ 6000, da det pleide å være en sterk støtteposisjon. Hvis trenden slår tilbake her, betyr det at den andre bunnen er mye høyere enn den første, og rebound-styrken vil være sterk.

Tilstand 2 viser en dårligere markedsfølelse enn 1, ettersom okser vil være pessimistiske og mer baisse midler vil komme inn. I dette tilfellet er det mulig at prisen vil teste forrige bunn, som er rundt $ 4000. Dette betyr at en rebound vil trenge mer tid for å gå tilbake til en bullish trend.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 7 050
 • Middels langsiktig motstand: $ 7,250
 • Kortsiktig støtte: $ 6 850
 • Middels langsiktig støtte: $ 6700

BCH Bulls ser på $ 198 som siste forsvarslinje

1H BCH / USD Perpetual Swap data. Kilde: OKEx.com

Halveringseffekten av BCH er fordøyd i kort tid, og prisen har fortsatt svekket.

Etter å ha brutt under støtten på $ 250, har BCH nå falt tilbake til trekantkonsolideringsområdet nederst i forrige periode, og støttes midlertidig av $ 232.

Legg merke til salgsvolumtilstanden. Hvis nivået kan holde eller til og med øke, vil ikke $ 232 være en effektiv støtte for øyeblikket.

Imidlertid, siden trenden for tiden fortsetter, er det mindre sannsynlig at denne posisjonen vil bli stabilisert, da $ 224 og $ 215 sannsynligvis vil være sterke støtter. $ 198 vil være den siste forsvarslinjen for oksene. Hvis prisen stabiliserer seg på den, betyr det at oksene ikke trenger for mye tid til å forberede seg på neste rebound. Et fall under $ 198 betyr at den forrige bunnen sannsynligvis blir testet.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 243
 • Middels langsiktig motstand: $ 250
 • Kortsiktig støtte: $ 232
 • Middels langsiktig støtte: $ 215

Like etter halvering går BSV inn i et bearish mønster

1H BSV / USD Perpetual Swap data. Kilde: OKEx.com

BSV har nesten mistet alle gevinstene ved oppbyggingen til halveringen, som skjedde tidligere i dag. Prisen støttes midlertidig av $ 195, men det bearish mønsteret er åpenbart. Et fall under $ 188 kan bli en høysannsynlighetshendelse i fremtiden.

BSVs volumdiagram viser at bearish fond øker og ikke ser noe reduksjonssignal, og det er derfor ikke nødvendig med $ 188-støtte for øyeblikket. Å bryte $ 188 betyr at trenden vil komme tilbake til bunnområdet, da denne posisjonen kan sees på som bunnhalsen i mars. Å falle under $ 170 kan bety at trenden prøver å bygge en ny bunn rundt $ 130.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 202
 • Middels langsiktig motstand: $ 228
 • Kortsiktig støtte: $ 188
 • Middels langsiktig støtte: $ 170

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Handel med digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan føre til tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map