Crypto Market Daily (1,16) | BTC er under press under 180-dagers glidende pris, og det er etterspørsel etter tilbakeringing på kort sikt.

BTC evigvarende kontrakt:

Nivåkarakter:1H-bullish

Dette er 1-timers diagrammet for BTC, det viser at prisen beveger seg i en konsolideringskanal etter at den ikke klarte å teste $ 9000 igjen, og vi kan se at tidligere har BTC kommet inn i den første konsolideringskanalen blant $ 8000 ~ $ 8200, og det er en klassisk form ettersom volumet ble mindre under konsolidering, og volumet ble kraftig større når det brøt, og denne gangen indikerer volumet også den fallende formen, dette betyr at prisen vil bevege seg i denne kanalen en stund til bevegelsesområdet og volumet blir minst. Å bryte den øvre kanten betyr at mulig mulig vil være høyere i fremtiden, motsatt kan det å bryte nedre kanten bety at det er behov for mer tilbakeringingsperiode. Investorer kan ta hensyn til støtteposisjonen på $ 8500 hvis de går i stykker.

Nivåkarakter:1D – konsolidering

Selv om BTC brøt gjennom det midterste området i det intensive handelsområdet i mai og oktober, som hadde en viss referansesignifikasjon i fjor, men ikke klarte å teste toppområdet på $ 8 800 til $ 8 900 kontinuerlig. Feilen kan bety at det er mye selgende midler i nærheten av stedet. OKEx-analytiker Neo mener at etter hvert som prisen nærmer seg toppen av de to foregående intensive handelsboksene, har forventningene til noen okser for kortsiktig gjennombrudd fortsatt å avta. Med utgang av lønnsomme midler og tilsetning av aktive selgende midler, er det behov for tilbakeringing, og investorer må påminnes om at det fra det daglige nivået kan bli funnet at det 180-dagers glidende pris har spilt en effektiv motstandsrolle, noe som øker muligheten for tilbakeringing på kort sikt. Å være oppmerksom på effektiviteten av støtten i regionen $ 8.500 ~ $ 8.600 er viktig. Hvis det stabiliseres på området etter tilbakeringingen, er det fortsatt en sjanse til å skape en ny høyde. Å bryte under områdematten fortsetter å lete etter ny støtte, rekkevidden er ca $ 8,300 ~ $ 8,450.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand:$ 8700 Middels langsiktig motstand:$ 8870

Kortsiktig støtte:$ 8570 støtte på mellomlang sikt:$ 8465

ETH evigvarende kontrakt

Nivåkarakter: 1H-konsolidering

Dette er 1-timers diagrammet for ETH, da vi kan se at hver topppris på rebound blir lavere og hver bunn av tilbakeringing også blir lavere. Koble alle topper og bunner, en bullish kileform tar form. Når volumet blir mindre, viser diagrammet, det er for å sikre at formen kan vare en stund, og den øvre kanten av kilen vil være motstandsdyktig, hvis prisen går gjennom den med den store veksten av kjøpsvolum, betyr dette bullish kilen er vellykket. Ellers kan ETH teste den neste sterke støtten som er nær $ 152 hvis den bryter under underkanten.

Investorer i løpet av dagen bør legge merke til at selv om brudd kan skje på kort sikt, kan det være en falsk brudd dersom prisen ikke kan stå stabilisert på den øvre eller nedre kanten av kilen..

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand:$ 162 Motstand på mellomlang sikt:$ 167

Kortsiktig støtte:$ 155 støtte på mellomlang sikt:$ 152

XRP evigvarende kontrakt

Nivåkarakter:4H-konsolidering

OKEx XRP evigvarende kontrakt: På 4-timers nivå har XRP falt etter å ha skapt en ny høyde som er nær $ 0,2457. Nå viser diagrammet oss at prisen beveger seg til utringningen til forrige bunn, utringningen har alltid en funksjon av støtte hvis prisen faller tilbake her. Virker som fallende trend stopper ved stillingen.

Investorer bør være oppmerksomme på at MACD går nedover og at støtteområdet kan bli brutt på kort sikt. Det neste støtteområdet er i tilbakeringingsområdet etter returen til forrige bunn som vises i diagrammet. Det er nær $ 0,2100. Hvis prisen kan stabilisere seg på utringningen nær $ 0.2245, kan $ 0.2375 testes i fremtiden, vil dette danne en M-topp, men det er vanskelig å lage en ny high, den andre toppen alltid lavere enn den første i denne formen.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand: $ 0.2310 Middels sikt: $0,2370

Kortsiktig støtte: $0.2245 Medium-term Support :$0,2100

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Å handle digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan resultere i tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map