Crypto Market Daily (1,21) | Vær oppmerksom på dumprisikoen etter timekonsolidering av BTC innen en eller to dager

BTC evigvarende kontrakt:

Nivåkarakter:1H-bullish

I dag gikk BTC inn i en konsolideringstrend etter en kortsiktig nedgang. Fra analysen av 1-timers diagrammet fordøyet den siste nedgangen bare noen av de tidligere gevinstene, og markedet trenger fortsatt tid til å konsolidere seg. Derfor er det to gjennombruddssituasjoner som kan skje for øyeblikket. Den første er at den bryter gjennom den øvre kanten av konsolideringskanalen, og deretter berører nærheten til $ 8 800 i kort tid og deretter faller tilbake til støtte på $ 8 450 eller til og med $ 8 200. Det er en viss sannsynlighet for at prisen vil få et rebound-momentum nær denne posisjonen. I tilfelle, hvis styrken på returen er svak, kan $ 8000 bli det siste området for å få korreksjonen. Det andre scenariet er at direkte bryter nedre kant av kanalen og tester $ 8 450 direkte eller til og med $ 8 200 støtte. Forekomsten av denne situasjonen betyr at markedet ikke er villig til å komme tilbake, og mangler tilstrekkelig finansiering på de avgjørende punktene. Investorer må være klar over at markedets tilstand fra det andre scenariet kan bety at $ 8.000-støtten vil bli testet raskere enn det første scenariet.

Nivåkarakter:1D – bullish

Dette er det daglige nivådiagrammet til BTC, OKEx-analytiker Neo mener at trenden i løpet av de neste dagene kan bevege seg mellom $ 8000 ~ $ 9000 ettersom markedet trenger en periode til å konsolidere seg, for å fordøye den tidligere bullish. Bunnen av denne tilbaketrekningen vil ikke stoppe over $ 8600, ettersom det fortsatt er mange lønnsomme investorer som ikke lukket og forlot. Dette betyr at de kan vente på toppen av neste rebound i løpet av denne tilbaketrekningen, og deretter dra, da vi kunne se at lange posisjoner under $ 8000 fortsatt har et stort beløp. Dermed vil $ 8000 ~ $ 8200 være et sterkt støtteområde, og prisen kan komme tilbake med stor mulighet.

Investorer kan ta hensyn til flere viktige støtteposisjoner som er nær $ 8450, $ 8200 og $ 8000. Hvis prisen ikke kan bryte $ 8000, vil motstandsområdet på $ 9200 testes igjen snart, og det er mulig å slå gjennom neste gang.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand:$ 8750 Middels langsiktig motstand:$ 8980

Kortsiktig støtte:$ 8450 støtte på mellomlang sikt:$ 8200

ETH Varig kontrakt

Nivåkarakter: 4H-konsolidering

Dette er 4-timers diagrammet til ETH, det er lett å se at prisen har blitt prøvd mange ganger for å bryte MA (30), men mislyktes, dette betyr at MA (30) ble en effektiv motstand nylig. Å konsolidere for lang tid og ikke kan bryte motstanden betyr at tilbakegang kommer, og investorer kan behandle formen av 4 timer et hode og skuldre, nå tar den høyre skulderen form, etter det er det et nytt fall som kan få støtte nær $ 158 først, og den effektive perioden kan avhenge av hele markedet, det er vanskelig å forutsi nylig, ettersom markedet blir varmere, en ny bullish mulighet er større.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand:$ 167 Middels langsiktig motstand:$ 173,5

Kortsiktig støtte:$ 164 støtte på mellomlang sikt:$ 158

XRP Varig kontrakt

Nivåkarakter:4H-konsolidering

OKEx XRP evigvarende kontrakt: 4 timers nivå av diagrammet viser at motstand 1 som er nær $ 0.2365 har blitt brutt om morgenen, og prisstyrket nesten berørt motstand 2, men bjørner presset den raskt tilbake under $ 0.2365. Nå blir det motstanden igjen ettersom gode nyheter er at MA (30) kanskje ikke er effektiv for å undertrykke prisen for øyeblikket. Imidlertid må tilbaketrekningen fortsatt fortsette, men tilbakegangsrommet er ikke stort ettersom glidende gjennomsnitt har signaler om å gå jevnt.

Investorer er bare oppmerksomme på effektiviteten på $ 0.2300 og $ 0.2230 de neste dagene.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand: $ 0.2360 Middels langsiktig motstand: $0,2430

Kortsiktig støtte: $0.2300 Medium-term Support :$0,2230

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Å handle digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan resultere i tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map