Crypto Market Daily (1,7) | De nye fondene til BTC drev en stor mengde kjøp, står jevnt på $ 8000 kan forvente en daglig rebound.

BTC evigvarende kontrakt :

Nivåkarakter1H-bullish

Dette er 1-timers diagrammet til BTC, det er tydelig at selv om kjøpsvolumet økte til et veldig stort beløp i går, er $ 8000 fortsatt en absolutt sterk motstand for øyeblikket, da denne posisjonen er den nederste kanten av sjokkbunnen i oktober generelt , det motkrevende området som dette vil gi nok motstand mot prisen, og det er derfor prisen fortsatt beveger seg i en tilbakeringingstrend i løpet av dagen. Et annet signal vi bør legge merke til er at tilbakeringing har blitt støttet av $ 7830, betyr at de aktive salgsposisjonene er lave, flere okser for øyeblikket.

Kombiner lysdiagrammet med MACD, vi kan finne en topp divergensform for øyeblikket, selv om nivået av divergent er lett, betyr det også at rebound kan hvile i løpet av dagen.

Nivåkarakter1D – konsolidering

I går hjalp den store mengden kjøpefond BTC til å bryte gjennom 60-dagers glidende gjennomsnittsmotstand og presse prisen opp til rundt $ 8000, nå undertrykkes det kvartalsvise (90 dager) glidende gjennomsnitt.

OKEx-analytiker Neo mener at å bryte det høyeste rebound-punktet på $ 7850 med stort volum av BTC til en viss grad betyr at det daglige nivået av konsolideringstrend er over, en ny runde med daglig rebound kan starte. I lys av den relativt sterke hastigheten og volumet på gjennombruddet på $ 7 850, er muligheten for et falsk gjennombrudd blitt redusert. Imidlertid bør det bemerkes at det er det tellerintensive området nær $ 8000 i oktober. Samtidig skaper det 90-dagers glidende gjennomsnittet også betydelig motstand mot prisen. Styrken til de to motstandene tilsammen gir midlertidig undertrykkelse av bullish fond. Investorer bør merke seg at hvis tilbakeringingen hver time kan ligge over $ 7 800, gjenspeiler det at det er færre aktivt salgsvolum og sterk bullish følelse. Omvendt, hvis prisen faller under denne posisjonen, bør vi ta hensyn til om det 30-timers glidende gjennomsnittet på 1-timersnivå kan danne effektiv støtte. Hvis det er gyldig, er det fremdeles rom for rebound i fremtiden, ellers betyr det at dette gjennombruddet er falskt.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand$ 7940 Motstand på mellomlang sikt$ 8010

Kortsiktig støtte$ 7830 støtte på mellomlang sikt$ 7700

ETH evigvarende kontrakt

Nivåkarakter 4H-bullish

ETH beveger seg på den øvre trendlinjen siden den nådde $ 116-bunnen, fra 4-timers diagrammet, kan vi se at ETH stiger i en standard oppadgående trend, bunnen blir høyere og toppen blir også høyere. På grunn av tilbakespranget i markedet har ETH endelig blitt brutt motstanden på $ 140, og nå undertrykkes prisen med $ 145.

Diagrammet viser oss at $ 145 ~ $ 150 er det forrige konsolideringsområdet. Dette området har fylt med mange tellere slik at det er forutsigbart at motstanden vil være sterk.

Investorer bør ta hensyn til tilbakeringingen i løpet av dagen. Hvis $ 140 kan være en effektiv støtte på kort sikt, kan det forventes at $ 145 ~ $ 150 vil ha sjanse til å bryte i fremtiden.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand$ 145 motstand på mellomlang sikt$ 150

Kortsiktig støtte$ 140 støtte på mellomlang sikt$ 135

EOS evigvarende kontrakt

Nivåkarakter4H-bullish

OKEx EOS evigvarende kontrakt: På 4-timers nivå beveger EOS seg til en avgjørende posisjon som diagrammet viser rundt $ 2,85. Denne posisjonen pleide å være den nedre kanten av forrige dobbelbunn, samtidig som prisen også berører den øvre skinnen til den oppadgående kanalen, normalt er det vanskelig å gjennombrudd uten et tungt kjøpsvolum, kombinere med det siste volumet, det er mulig at trenden kan endre seg til konsolidering på kort sikt, og glidende gjennomsnitt av all tidsramme også går oppover for øyeblikket, er dette en jevn 4-timers-bullish trend.

Investorer bør legge merke til støtteområdet $ 2,78 og $ 2,72, hvis stabilisering på $ 2,78 betyr at sannsynligheten for tilbakesprang blir høyere.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand: $ 2,86 Middels sikt: $2,90

Kortsiktig støtte: $2.78 Middels langsiktig støtte :$2,72

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Å handle digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan resultere i tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map